Hızlı Bir İnternetim Var Neler Yapabilirim?
-
Bu hızı bir şekilde bana işleyen bir maddi kaynağa nasıl çeviririm fikiri olan varmı?
-
anaconda bunu yazdı
Bu hızı bir şekilde bana işleyen bir maddi kaynağa nasıl çeviririm fikiri olan varmı?
hocam bu evdki internet ise gerçek mi?
yoksa vps filan mı
-
%100 gerçek hocam türkiyede bir üniversitenin içindeki ofisimizdeki internet hızı
-
Ben burda internet coştuğunda en yüksek 100 KB ile indirme yaparken adama bak :(
-
darkroques61 bunu yazdı
Ben burda internet coştuğunda en yüksek 100 KB ile indirme yaparken adama bak :(
Hocam evde geldiğimde nete girmek istemiyorum =)
-
seeder olursa torrentte 3-4 dakika içinde 1 gb indirebiliyorum
-
anaconda bunu yazdı
%100 gerçek hocam türkiyede bir üniversitenin içindeki ofisimizdeki internet hızı
hangi universite merak ettim :D bizimkinde sindire sindire giriyoruz D:
-
ben maximum 35 mbit gördüm yurtdışındaki ünivde :) ne yapabillirsine gelince, şu downloader siteleri var ya alldebrid.com gibi o tarz bir şeyler
yapılabilir ya da yüksek kalitede film izleme sitesi yapabilirsin (tabii bunlar için gerekli iznin olacak ve de bilgisayar baya iyi olması lazım ama zor iş
tabii) bunun dışında filmleri, müzikleri indirip satış yapabilirsin ucuza. mesela 5 dvd (film) 5 lira gibilerinden..
başka bir şey aklıma gelmedi
-
sizin şirket alım yapıyo mu bu aralar :D çay poaça vs hallederim :D
-
Bizim üniversitede kabloyla bağlandığında 160 MBPS görüyorum. Yarın paylaşırım fotoğrafını. Adamlar nasıl yapmışlar bilmiyorum ama sağlam yani. HD videoları tıkladığın gibi indiriyor. Ama torrent olmuyor. :/
-
ozgrer bunu yazdı
Bizim üniversitede kabloyla bağlandığında 160 MBPS görüyorum. Yarın paylaşırım fotoğrafını. Adamlar nasıl yapmışlar bilmiyorum ama sağlam yani. HD videoları tıkladığın gibi indiriyor. Ama torrent olmuyor. :/
fiber var hocam :) ama hız iyimiş. torrent olmamasının sebebi de portlar kapalıdır.. vpn kullanabilirsin (securitykiss i de deneyebilirsin)