folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hızlı Bir İnternetim Var Neler Yapabilirim?

Hızlı Bir İnternetim Var Neler Yapabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

bence kotanızın olup olmadığını öğren. her halukarda yüksek trafik yapan kullanıcıları incelemeye alıcaklarını zannediyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Mx kaydıda destekleyen ücretli e-posta sunucusu kurabilirsin. Hızlı bir pc olsun yeter. Aylık 3 dolardan bin müşterin olsa işini görür. Hem yasal olur hemde o hızı değerlendirmiş olursun. Bıktım 25 mb sınırından. Herkese 5 gb alan ve 5gb a kadar tek dosya alma gönderme fırsatı versen süper olur.
    Bulut disk de sunabilirsin. Daha basit olur. Herkese 10 gb alan sınırsız trafik vb. diyebilirsin. Bulut işlerinde kazanç daha iyi ama müşteri bulma ihtimalin daha azdır. 10 gb alan için ayda en az 15 dolar alırsın. Diskleri dahil 1000 tl ye raid 1 olarak 3tb sunucu kurman mümkün. Net olarak 2,79 tb oluyor bu da sana yaklaşık 279 müşteri demek. Zyxel Nsa-325 gibi birşey olabilir. Bende 310 u var. İşyerinde ttnet ten alınma 100 mb fiber var, ilk yaptığım nsa-310 sunucu almak oldu. Kenarda kimseden habersiz çalışıyor. 2,79 tb şahsi bulutum var. Oh mis gibi.
    Bunların hepsi yasal, fatura keseceğin işler. Aylık gelirin 3-4 binlirayı bulsun vergi, masraflar çıktıktan sonra 1000 lira civarında para kalır. Hem kendi işinin patronuda olursun. Kosgep den destekte alırsın.
    Her ikisini beraberde yapabilirsin.
    Yasadışı işe bulaşma. Bu gibi işlerin sunucusu genelde yurt dışındadır nedenini hiç merak ettinmi? Aman diyim mahkemelerde öğrenme sakın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

eğer ağı yöneten kişi sen değilsen hiçbir şey yapamazsın.

. . .. . ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Upload sitelerine bişeyler yükleyebilirsin download başına para ödeyenler var.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    Mx kaydıda destekleyen ücretli e-posta sunucusu kurabilirsin. Hızlı bir pc olsun yeter. Aylık 3 dolardan bin müşterin olsa işini görür. Hem yasal olur hemde o hızı değerlendirmiş olursun. Bıktım 25 mb sınırından. Herkese 5 gb alan ve 5gb a kadar tek dosya alma gönderme fırsatı versen süper olur.
    Bulut disk de sunabilirsin. Daha basit olur. Herkese 10 gb alan sınırsız trafik vb. diyebilirsin. Bulut işlerinde kazanç daha iyi ama müşteri bulma ihtimalin daha azdır. 10 gb alan için ayda en az 15 dolar alırsın. Diskleri dahil 1000 tl ye raid 1 olarak 3tb sunucu kurman mümkün. Net olarak 2,79 tb oluyor bu da sana yaklaşık 279 müşteri demek. Zyxel Nsa-325 gibi birşey olabilir. Bende 310 u var. İşyerinde ttnet ten alınma 100 mb fiber var, ilk yaptığım nsa-310 sunucu almak oldu. Kenarda kimseden habersiz çalışıyor. 2,79 tb şahsi bulutum var. Oh mis gibi.
    Bunların hepsi yasal, fatura keseceğin işler. Aylık gelirin 3-4 binlirayı bulsun vergi, masraflar çıktıktan sonra 1000 lira civarında para kalır. Hem kendi işinin patronuda olursun. Kosgep den destekte alırsın.
    Her ikisini beraberde yapabilirsin.
    Yasadışı işe bulaşma. Bu gibi işlerin sunucusu genelde yurt dışındadır nedenini hiç merak ettinmi? Aman diyim mahkemelerde öğrenme sakın.

arkadaşın dediği gibi ağın kontrolu bende değil port bile açamıyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Upload sitelerine bişeyler yükleyebilirsin download başına para ödeyenler var.

hocam ihtiyaç olan bir dosyayı paylaşabilirim soylerseniz. bid ödemesi hızlı olan bir upload sitesi önerirseniz sevinirim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

dizi arşivi, film arşivi yapıp satabilirsin. Dvd lere yazıp felan. Ama 720p yap ki alıcı bol çıksın.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

dizi arşivi, film arşivi yapıp satabilirsin. Dvd lere yazıp felan. Ama 720p yap ki alıcı bol çıksın.

bu işten bişiler kazanabileceğimi zannetmiyorum. elle teslimat olursa belki kargo bilmem ne fiyatlar yükselir ve fıyatta aynı orantıda artış gosterir iki tarafıda bu memnun etmez

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detCode
    detCode's avatar
    Erkek

benimki neden yavaş :(

detCode tarafından 30/Kas/12 14:16 tarihinde düzenlenmiştir

Who is detCode?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

torrent sitesi kur hocam