Hızlı Bir İnternetim Var Neler Yapabilirim?
-
Ne kadar para ödüyorsun.
-
Hacı zamanında net üzerinden film satışı da yaptım warez, dizi, adult paylaşımı da. Vps alıp yapıodum tabi. Film satışı işi öldü, onu düşünme bile. Ama warez yapabilirsin. Dizi-film izleme, indirme sitesi yapabilirsin. Ama bunun için de zaman ayırman gerekli. Sonuc olarak film ya da dizi cıkar cıkmaz siteye upload etmelisin ki sitenin trafigi yükselsin. en uygunu su an warez. ama dosya paylaşım sitelerinin verdiği kazanç paylarına bakarsak emeğinin karşılığını alman biraz zor.
Sonuc olarak;
1- Film sat,
2- Dosya paylaşım siteleri üzerinden kendi sitende warez, dizi, film paylaşımları yap
3- Yine dosya paylaşım siteleri üzerinden forumlarda warez, dizi, film paylaşımları yap. Tabi bunun için fazlaca forum adresine ve themaposter gibi bi programa ihtiyacın olacak.
4- Boşver hiç bişey yapma ki en makulu bence bu. Verdiğin zamana emeğe değmiyor. Tek bir şey yaparsan senin için manevi bir tatmini ve maddi bir getirisi olacaktır. Kendi siteni yap.
Bütün bunları yapan birisi olarak film satım işinden iyi para kazandım ama artık zorlaştı, upload işinde adult paylaşırsan para kazanırsın diğerleri cok fazla bişey getirmez. -
plastner bunu yazdı
Ne kadar para ödüyorsun.
galiba ünide ttnet fibernet kullanılıyor.
125 tl.
-
ttnet 8 mbit kullanıyorum speedtestten 6 mibt çıkmıştı ttnetin kendi sitesinden 210 mbit olmaz böbyle şey ttnetin sitesindeki ibareye güvenme bence :))
-
Evet böyle çakallıklar yapmaya devam ettiğimiz sürece biz bir gıdım ileriye gidemeyiz zihniyetimizi sikeyim kusura bakmayın.
-
Servis sağlayıcı kim? Servis sağlayıcı üni. ise sözleşme şartlarını okumak lazım.