folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hızlı Bir İnternetim Var Neler Yapabilirim?



Hızlı Bir İnternetim Var Neler Yapabilirim?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Eylül/2011
    Erkek

    Ne kadar para ödüyorsun.


    Busiest men find the most time....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redsox
    redsox's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ekim/2012
    Erkek

    Hacı zamanında net üzerinden film satışı da yaptım warez, dizi, adult paylaşımı da. Vps alıp yapıodum tabi. Film satışı işi öldü, onu düşünme bile. Ama warez yapabilirsin. Dizi-film izleme, indirme sitesi yapabilirsin. Ama bunun için de zaman ayırman gerekli. Sonuc olarak film ya da dizi cıkar cıkmaz siteye upload etmelisin ki sitenin trafigi yükselsin. en uygunu su an warez. ama dosya paylaşım sitelerinin verdiği kazanç paylarına bakarsak emeğinin karşılığını alman biraz zor.

     

    Sonuc olarak;

    1- Film sat,

    2- Dosya paylaşım siteleri üzerinden kendi sitende warez, dizi, film paylaşımları yap

    3- Yine dosya paylaşım siteleri üzerinden forumlarda warez, dizi, film paylaşımları yap. Tabi bunun için fazlaca forum adresine ve themaposter gibi bi programa ihtiyacın olacak.

    4- Boşver hiç bişey yapma ki en makulu bence bu. Verdiğin zamana emeğe değmiyor. Tek bir şey yaparsan senin için manevi bir tatmini ve maddi bir getirisi olacaktır. Kendi siteni yap.


    Bütün bunları yapan birisi olarak film satım işinden iyi para kazandım ama artık zorlaştı, upload işinde adult paylaşırsan para kazanırsın diğerleri cok fazla bişey getirmez.

     

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2009
    Erkek
    plastner bunu yazdı

    Ne kadar para ödüyorsun.

    galiba ünide ttnet fibernet kullanılıyor.

    125 tl.

     

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ağustos/2012
    Erkek

    ttnet 8 mbit kullanıyorum speedtestten 6 mibt çıkmıştı ttnetin kendi sitesinden 210 mbit olmaz böbyle şey ttnetin sitesindeki ibareye güvenme bence :))


    İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Eylül/2011
    Erkek

    Evet böyle çakallıklar yapmaya devam ettiğimiz sürece biz bir gıdım ileriye gidemeyiz zihniyetimizi sikeyim kusura bakmayın.


    Busiest men find the most time....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ocak/2010
    Erkek

    Servis sağlayıcı kim? Servis sağlayıcı üni. ise sözleşme şartlarını okumak lazım.


    arbeit macht frei
Toplam Hit: 4215 Toplam Mesaj: 37