folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hızlıal.Com Ucuza Ürünaldım Vermiyorlar!!

Hızlıal.Com Ucuza Ürünaldım Vermiyorlar!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Arkadaşlar hızlıaldan bir ürün aldım pazar günü ve ürün çok ucuz olduğu için aldım (1,5tb taşınabilir hard-disk 141 ytl kargo dahil).

Bu gün pazartesi ve bana bir e-posta gelmiş e-postada şu yazıyor.

-----------ALINTI-----------------

Değerli Müşterimiz

Siparişinizde yer alan Samsung 1.5 TB HX-DU015EC/AB2 3.5" G3 Station Taşınabilir Disk Siyah ürünü maalesef 114 dolar + KDV yerine hafta sonu yanlışlıkla 80 dolar + KDV’ye satılmıştır. Hafta sonu olması sebebiyle fiyat güncellemesi yapılamamıştır. Maliyet fiyatının çok altında olan bu fiyattan ürün gönderimi yapamayacağımızı üzülerek belirtmek istiyoruz. Ürünün %6 kart indirimli hali dışında ufak bir indirimi daha yapılarak sadece her 1 adet için 55 TL fiyat farkı ile verebileceğiz.

http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/samsung-1-5-tb-hx-du015ec-ab2-3-5-g3-station-tasinabilir-disk-siyah_30.031.1271.0038.htm

Öncelikle bu hata durumu için siz değerli müşterimizden çok özür dileriz. Eğer onaylar iseniz lütfen, sepetinize sitemizden rastgele bir ürün  atıp ödeme sayfasına kadar geliniz. Ödeme sayfasında kart bilgilerinizi girdikten sonra Ödemek İstediğiniz Tutar kısmı silerek buraya 55 yazıp(1 ürün için 55, 2 ürün için 110 şeklinde..) Siparişi Onayla butonuna bir defa basınız ve bu maile cevaben işlemi yaptığınıza dair bilgi veriniz.

İşleminizi tamamladıktan sonra size bilgi vereceğiz.

Saygılarımızla

Adem KILINÇ

Müşteri Hizmetleri

musterihizmetleri@hizlial.com

------------ALINTI------------------

Sorum şu bana bu ürünü satın aldığım tutardan yollamaları gerekmez mi? Tansaş'ta etiket fiyatı neyse onu alıyorsunuz. Bu tüketici haklarına giriyor mu? Giriyorsa Tüketici Hakem heyetine yada bu turkiye.gov.tr den yapsam yeterli mi? (Tüketici hakem heyeti para alıyor sanırım o parayı davayı kazanırsam ödüyorlar mı?)

Cevaplarınızı bekliyorum.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Birde bu olay icin yapmam gerekenler neler arkadaşlar? Yani şimdi müşteri hizmetlerine e-posta çekip vermeniz gerek. 2 gün içinde bu e-posta'ya cevap verilmediği taktirde veya kargom yollanmadığı taktirde tük.hak.hey. başvurucam felan demelimiyim.

Cevaplarınız için yeniden teşekkürler.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

hakkını aramalısın ancak sanırım ödeme yapmadın bu yüzden bişey cıkmayabilir sonuçta. ayrıca ödeme yapmasanda siparişi verdin ve sanırım sözleşmeyi kabul ediosun sipariş verirken bu da olayın ikinci bi durumu . yani hızlıal değiştirme hakkını gizli tutar vs .. hukuk kısmına açsan daha çok cevap alırdın

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tantum
    tantum's avatar
    Erkek

kendi hatasını sana mal edemez bence.tüketici haklarını ara bnce işin gücün yoksada uğraş

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sikayetvar.com a yaz

sonuç olarak alış veriş sonlanırken bi sözleşme vardır onu okusana eğer böyle durumlarla ilgili birşey yazmıyorsa sıka sıka gönderecekler hacı çünkü karşılıklı anlaşma imzalıyorsunuz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

edit

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Ödemeyi sanal kartla dün aldığım fiyat üzerinden yaptım arkadaşlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

DrKill bunu yazdı:
    -----------------------------

Ödemeyi sanal kartla dün aldığım fiyat üzerinden yaptım arkadaşlar.

-----------------------------

para iadesi vs?

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hocam sen ödemeyi yapmışsın ama elemanlar sistemde hata vardı diip senden ürün başı ek 55 tl para istemekte... tabi yanlış anlamadıysam... direk tüketici hakem heyetine git durumu anlat gerekli işlemleri anlatırlar sana... ya da bulunduğun ildeki tüketiciyi koruma derneğinden de gerekli bilgileri alabilirsin...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

etiket üstündeki fiyat neyse ondan  satın alırsın. Tüketici derneğine mail at yada ara  veya git durumu anlat her türlü karlı çıkarsın. 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Hertürlü kazanacağın bir gerçek ama şöyle bişey var ürünün o fiyat üzerinden sitede satıldığına dair bi kanıtın var mı :|

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 6812 Toplam Mesaj: 47