folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hızlıal.Com Ucuza Ürünaldım Vermiyorlar!!

Hızlıal.Com Ucuza Ürünaldım Vermiyorlar!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:
    -----------------------------

Hertürlü kazanacağın bir gerçek ama şöyle bişey var ürünün o fiyat üzerinden sitede satıldığına dair bi kanıtın var mı :|

kart ekstrasında yazmazmı veya kendi sayfasında en olmadı google ın cache leri niye var ;)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

E-posta ma dün faturayı yolladılar. Ayrıca faturada ürünlerin fiyatları açıkça yazmakta. Sanırım THD'ni arıyacam bakalım. Bi sorup sorusturayım neler yapmam lazım.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

aynısını bana yaptılar. vermediler ürünü.

Naber la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Bence firmanın da göndermeme hakkı olabilir.

İnternete yanlış girilmiş diyebilirler, sonuçta ürünü almadan biz vazgeçtik satmıyoruz deme hakları var bence.

Kanunen bu kadar ince ayrıntıya yer verilmiş mi bilmiyorum ama pek bir şey yapacağını zannetmiyorum.

( Bi de kıllık olsun diye mi fiyat arttırmışlar yoksa acaba hakikaten yanlış mı girmişler bu konuda bir tahminin var mı?

Şok ucuzluk,promosyon gibi reklam yapmadılarsa muhtemelen yanlış girmişlerdir? )

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

ben telefon almıştım. ücretini kredi kartından da hemen çekmişlerdi. sonra iade ettiler.

Naber la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Fiyat Etiketi
    Madde 12- (Değişik: 6/3/2003-4822/19 md.)
    Perakende satışa arz edilen malların veya ambalajlarının yahut kaplarının üzerine kolaylıkla görülebilir, okunabilir şekilde o malla ilgili tüm vergiler dahil fiyat, üretim yeri ve ayırıcı özelliklerini içeren etiket konulması, etiket konulması mümkün olmayan hallerde aynı bilgileri kapsayan listelerin görülebilecek şekilde uygun yerlere asılması zorunludur.
    Hizmetlerin tarife ve fiyatlarını gösteren listeler de birinci fıkraya göre düzenlenerek asılır.
    Etiket, fiyat ve tarife listelerinde belirtilen fiyat ile kasa fiyatı arasında fark olması durumunda tüketici lehine olan fiyat üzerinden satış yapılır.
    Fiyatı; Bakanlar Kurulu, kamu kurum ve kuruluşları veya kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşları tarafından belirlenen mal veya hizmetlerin, belirlenen bu fiyatın üzerinde bir fiyatla satışa sunulması yasaktır.
    Bakanlık, etiket ve tarife listelerinin şeklini, içeriğini, usul ve esaslarını bir yönetmelikle düzenler. Bakanlık ve belediyeler, bu madde hükümlerinin uygulanması ve izlenmesine ilişkin işleri yürütmekle ayrı ayrı görevlidirler.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

DrKill bunu yazdı:

Fiyat Etiketi
    Madde 12- (Değişik: 6/3/2003-4822/19 md.)
    Perakende satışa arz edilen malların veya ambalajlarının yahut kaplarının üzerine kolaylıkla görülebilir, okunabilir şekilde o malla ilgili tüm vergiler dahil fiyat, üretim yeri ve ayırıcı özelliklerini içeren etiket konulması, etiket konulması mümkün olmayan hallerde aynı bilgileri kapsayan listelerin görülebilecek şekilde uygun yerlere asılması zorunludur.
    Hizmetlerin tarife ve fiyatlarını gösteren listeler de birinci fıkraya göre düzenlenerek asılır.
    Etiket, fiyat ve tarife listelerinde belirtilen fiyat ile kasa fiyatı arasında fark olması durumunda tüketici lehine olan fiyat üzerinden satış yapılır.
    Fiyatı; Bakanlar Kurulu, kamu kurum ve kuruluşları veya kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşları tarafından belirlenen mal veya hizmetlerin, belirlenen bu fiyatın üzerinde bir fiyatla satışa sunulması yasaktır.
    Bakanlık, etiket ve tarife listelerinin şeklini, içeriğini, usul ve esaslarını bir yönetmelikle düzenler. Bakanlık ve belediyeler, bu madde hükümlerinin uygulanması ve izlenmesine ilişkin işleri yürütmekle ayrı ayrı görevlidirler.

Buna dayanarak ağzına sıçabilirsin işte o sitenin .

Avukat/Hukukçu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuz_ruhu_03
    tuz_ruhu_03's avatar
    Erkek

Tek başına bu madde yeter.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

cihazi belirtilen fiyattan aldigini

talep ettigim urunu gondermediginiz takdirde Tuketici hakem heyetine basvuracagini soyle.

ekran goruntuleri al, kart slibi, siparis numarasi vs hepsini al, yok vermeyiz derler se Tuketici Hakem heyetine git.

cihazini sana teslim ederler.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

tüketici hakları mahkemesine başwur ürünü yollatırlar sana fiyat güncellemesi yapsalarmış o zaman sana maal edemezler bu durumu 

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 6817 Toplam Mesaj: 47