Hızlıal.Com Ucuza Ürünaldım Vermiyorlar!!
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------
Hertürlü kazanacağın bir gerçek ama şöyle bişey var ürünün o fiyat üzerinden sitede satıldığına dair bi kanıtın var mı :|
-----------------------------kart ekstrasında yazmazmı veya kendi sayfasında en olmadı google ın cache leri niye var ;)
-
E-posta ma dün faturayı yolladılar. Ayrıca faturada ürünlerin fiyatları açıkça yazmakta. Sanırım THD'ni arıyacam bakalım. Bi sorup sorusturayım neler yapmam lazım.
-
aynısını bana yaptılar. vermediler ürünü.
-
Bence firmanın da göndermeme hakkı olabilir.
İnternete yanlış girilmiş diyebilirler, sonuçta ürünü almadan biz vazgeçtik satmıyoruz deme hakları var bence.
Kanunen bu kadar ince ayrıntıya yer verilmiş mi bilmiyorum ama pek bir şey yapacağını zannetmiyorum.
( Bi de kıllık olsun diye mi fiyat arttırmışlar yoksa acaba hakikaten yanlış mı girmişler bu konuda bir tahminin var mı?
Şok ucuzluk,promosyon gibi reklam yapmadılarsa muhtemelen yanlış girmişlerdir? )
-
ben telefon almıştım. ücretini kredi kartından da hemen çekmişlerdi. sonra iade ettiler.
-
Fiyat Etiketi
Madde 12- (Değişik: 6/3/2003-4822/19 md.)
Perakende satışa arz edilen malların veya ambalajlarının yahut kaplarının üzerine kolaylıkla görülebilir, okunabilir şekilde o malla ilgili tüm vergiler dahil fiyat, üretim yeri ve ayırıcı özelliklerini içeren etiket konulması, etiket konulması mümkün olmayan hallerde aynı bilgileri kapsayan listelerin görülebilecek şekilde uygun yerlere asılması zorunludur.
Hizmetlerin tarife ve fiyatlarını gösteren listeler de birinci fıkraya göre düzenlenerek asılır.
Etiket, fiyat ve tarife listelerinde belirtilen fiyat ile kasa fiyatı arasında fark olması durumunda tüketici lehine olan fiyat üzerinden satış yapılır.
Fiyatı; Bakanlar Kurulu, kamu kurum ve kuruluşları veya kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşları tarafından belirlenen mal veya hizmetlerin, belirlenen bu fiyatın üzerinde bir fiyatla satışa sunulması yasaktır.
Bakanlık, etiket ve tarife listelerinin şeklini, içeriğini, usul ve esaslarını bir yönetmelikle düzenler. Bakanlık ve belediyeler, bu madde hükümlerinin uygulanması ve izlenmesine ilişkin işleri yürütmekle ayrı ayrı görevlidirler. -
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------
Fiyat Etiketi
Madde 12- (Değişik: 6/3/2003-4822/19 md.)
Perakende satışa arz edilen malların veya ambalajlarının yahut kaplarının üzerine kolaylıkla görülebilir, okunabilir şekilde o malla ilgili tüm vergiler dahil fiyat, üretim yeri ve ayırıcı özelliklerini içeren etiket konulması, etiket konulması mümkün olmayan hallerde aynı bilgileri kapsayan listelerin görülebilecek şekilde uygun yerlere asılması zorunludur.
Hizmetlerin tarife ve fiyatlarını gösteren listeler de birinci fıkraya göre düzenlenerek asılır.
Etiket, fiyat ve tarife listelerinde belirtilen fiyat ile kasa fiyatı arasında fark olması durumunda tüketici lehine olan fiyat üzerinden satış yapılır.
Fiyatı; Bakanlar Kurulu, kamu kurum ve kuruluşları veya kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşları tarafından belirlenen mal veya hizmetlerin, belirlenen bu fiyatın üzerinde bir fiyatla satışa sunulması yasaktır.
Bakanlık, etiket ve tarife listelerinin şeklini, içeriğini, usul ve esaslarını bir yönetmelikle düzenler. Bakanlık ve belediyeler, bu madde hükümlerinin uygulanması ve izlenmesine ilişkin işleri yürütmekle ayrı ayrı görevlidirler.
-----------------------------Buna dayanarak ağzına sıçabilirsin işte o sitenin .
-
Tek başına bu madde yeter.
-
cihazi belirtilen fiyattan aldigini
talep ettigim urunu gondermediginiz takdirde Tuketici hakem heyetine basvuracagini soyle.
ekran goruntuleri al, kart slibi, siparis numarasi vs hepsini al, yok vermeyiz derler se Tuketici Hakem heyetine git.
cihazini sana teslim ederler.
-
tüketici hakları mahkemesine başwur ürünü yollatırlar sana fiyat güncellemesi yapsalarmış o zaman sana maal edemezler bu durumu