Hobi Devreleri
-
Merhaba müridler görüpte keşke yapabilsem dediğiniz ama yapamadığınız, yaptırmak istediğiniz elektronik hobi devrelerini bu konu altına bekliyorum.
Her devre için geçerli olan fiyatlandırma;
- Malzeme ücreti
- Sabit 20 TL emek.
- Kutulama isterseniz malzemesi bana ait : 15 TL
-
Alayım burayıda.
-
ilk sipariş benden :)
üzerinde 4 tane dügmesi olan her dügmeye bastıgımda kısa insan sesi ile bir metin okuyabilen bi devre istiyorum toplam da 2 dakikalık, yani dügme başına max 30 snlik limit var...
veya olabilecek imkan dahilinde süre ne kadar olabilir maliyeti en ucuz olacak şekilde, ( eger maliyeti düşürecekse 1 dk toplama kadar düşebilir razıyız)
ses kayıt devresi olmasına gerek yok yani önce ses kaydedip sonra dinlemek istemiyorum çıkacak ses insan sesi standart olacak sadece dügmeye basıldıgında dinlemek için
ne kadar ufak olursa o kadar iyi...
-
buruksu bunu yazdı
ilk sipariş benden :)
üzerinde 4 tane dügmesi olan her dügmeye bastıgımda kısa insan sesi ile bir metin okuyabilen bi devre istiyorum toplam da 2 dakikalık, yani dügme başına max 30 snlik limit var...
veya olabilecek imkan dahilinde süre ne kadar olabilir maliyeti en ucuz olacak şekilde, ( eger maliyeti düşürecekse 1 dk toplama kadar düşebilir razıyız)
ses kayıt devresi olmasına gerek yok yani önce ses kaydedip sonra dinlemek istemiyorum çıkacak ses insan sesi standart olacak sadece dügmeye basıldıgında dinlemek için
ne kadar ufak olursa o kadar iyi...
Sesler önceden belirlenmiş sabit sesler mi olacak yani hocam ?
Eğer öyle ise istediğin ses kalitesine göre değişir uzunluğu.
-
evet önceden belirlenmiş şeçilmiş sesler
-
600 volt ile 1500 volt arasındaki bir gerilimde tahminen 0.1 volt mertesindeki dalgalanmayı sayabileceğim bir devre çok uğraştırırmı beni
araya muhtemlen bir tane kondansatör koysam gerilimim direk devre dışı kalıyor zaten
sadece gerilimdeki değişimleri okuyabileceğim bir devrem oluyor öylece ama burada kullanacağım kondansötrü kestiremiyorum :|
ve tabi sayaç devreside lazım :|
-
boş işler bunlar...
-
sabit 20tl emek kısmı çok ilginç şimdi flip-flop devresi isteyenede 20tl 3 metrelik kayan yazıda 20tl mi :)
-
daha önceki konularda bu işleri anlatana kadar götüm çıktı amk adam hala 20tl emek diyo ulen kendini geliştirmek için malzeme alacak paran yoksa bu mevzuda emek parası almıcan hal hatır dicen öyle çalışacaksın... :P
-
millete hobi devresi deyince uçuyor :D 20 lirayla kalkılacak işler değil bunlar ...
usta sen yap resimlerini koy müşteri seçsin..
-
ricin bunu yazdı
daha önceki konularda bu işleri anlatana kadar götüm çıktı amk adam hala 20tl emek diyo ulen kendini geliştirmek için malzeme alacak paran yoksa bu mevzuda emek parası almıcan hal hatır dicen öyle çalışacaksın... :P
Kendimi geliştirmek için yapmıyorum, toparlamam gereken bir para olduğu için yapıyorum bunu yoksa kimsenin ağız kokusunu çekmem işim olmaz.
Bilip bilmeden boş işler bunlar yok şu yok bu diye boş postlar kasma.