Hobi Devreleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Merhaba müridler görüpte keşke yapabilsem dediğiniz ama yapamadığınız, yaptırmak istediğiniz elektronik hobi devrelerini bu konu altına bekliyorum.

Her devre için geçerli olan fiyatlandırma;

- Malzeme ücreti

- Sabit 20 TL emek.

- Kutulama isterseniz malzemesi bana ait : 15 TL

Gel bili bili gates
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Alayım burayıda.

Gel bili bili gates
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

ilk sipariş benden :)

üzerinde 4 tane dügmesi olan  her dügmeye bastıgımda kısa insan sesi ile bir metin okuyabilen bi devre istiyorum toplam da 2 dakikalık, yani  dügme başına max 30 snlik  limit var...

veya olabilecek imkan dahilinde süre ne kadar olabilir maliyeti en ucuz olacak şekilde, ( eger maliyeti düşürecekse 1 dk toplama kadar düşebilir razıyız)

ses kayıt devresi olmasına gerek yok yani önce ses kaydedip sonra dinlemek istemiyorum  çıkacak ses insan sesi standart olacak  sadece dügmeye basıldıgında dinlemek için

ne kadar ufak olursa o kadar iyi...

:) mutluyum, huzurluyum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    buruksu bunu yazdı

ilk sipariş benden :)

üzerinde 4 tane dügmesi olan  her dügmeye bastıgımda kısa insan sesi ile bir metin okuyabilen bi devre istiyorum toplam da 2 dakikalık, yani  dügme başına max 30 snlik  limit var...

veya olabilecek imkan dahilinde süre ne kadar olabilir maliyeti en ucuz olacak şekilde, ( eger maliyeti düşürecekse 1 dk toplama kadar düşebilir razıyız)

ses kayıt devresi olmasına gerek yok yani önce ses kaydedip sonra dinlemek istemiyorum  çıkacak ses insan sesi standart olacak  sadece dügmeye basıldıgında dinlemek için

ne kadar ufak olursa o kadar iyi...

Sesler önceden belirlenmiş sabit sesler mi olacak yani hocam ?

Eğer öyle ise istediğin ses kalitesine göre değişir uzunluğu.

Gel bili bili gates
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

evet önceden belirlenmiş şeçilmiş sesler

:) mutluyum, huzurluyum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

600 volt ile 1500 volt arasındaki bir gerilimde tahminen 0.1 volt mertesindeki dalgalanmayı sayabileceğim bir devre çok uğraştırırmı beni

araya muhtemlen bir tane kondansatör koysam gerilimim direk devre dışı kalıyor zaten

sadece gerilimdeki değişimleri okuyabileceğim bir devrem oluyor öylece ama burada kullanacağım kondansötrü kestiremiyorum :|

ve tabi sayaç devreside lazım :| 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

boş işler bunlar...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

sabit 20tl emek kısmı çok ilginç şimdi flip-flop devresi isteyenede 20tl 3 metrelik kayan yazıda 20tl mi :)

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

daha önceki konularda bu işleri anlatana kadar götüm çıktı amk adam hala 20tl emek diyo ulen kendini geliştirmek için malzeme alacak paran yoksa bu mevzuda emek parası almıcan hal hatır dicen öyle çalışacaksın... :P 

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

millete hobi devresi deyince uçuyor :D 20 lirayla kalkılacak işler değil bunlar ...

usta sen yap resimlerini koy müşteri seçsin..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    ricin bunu yazdı

daha önceki konularda bu işleri anlatana kadar götüm çıktı amk adam hala 20tl emek diyo ulen kendini geliştirmek için malzeme alacak paran yoksa bu mevzuda emek parası almıcan hal hatır dicen öyle çalışacaksın... :P 

Kendimi geliştirmek için yapmıyorum, toparlamam gereken bir para olduğu için yapıyorum bunu yoksa kimsenin ağız kokusunu çekmem işim olmaz.

Bilip bilmeden boş işler bunlar yok şu yok bu diye boş postlar kasma.

Gel bili bili gates
Toplam Hit: 3359 Toplam Mesaj: 22