Hobi Devreleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Ortada yapılan işe atılan bokun kokusunu alıyorum.

Çekememezlik vs.vs.vs

"nasıl bir yapıya sahipsin insanoğlu insanı insanlıktan çıkarırsın."

iyibu! yeniden..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

bana yardımcı olabilecek varmı :| mesajım var yukarıda

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

sıra var wert :P

:) mutluyum, huzurluyum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

isteyen 10liraya yapsın, isteyen üstüne para versin..  Silah zoruyla yapmıyor ya... Beğenmeyen de almasın..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı

bana yardımcı olabilecek varmı :| mesajım var yukarıda

Gerekli maliyet ve malz. listesi hazırlanıp pm ile gönderilecek hocam :)

@buruksu aynı şekil seninkide hocam :)

@x,x,x teşekkürler arkadaşlar.

Gel bili bili gates
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Çekememezlik vs.vs.vs

:P puhaa 20tl sine kalmadık onu :P adam ne diyor o parayyapılacak iş değil diyor :D benimde işime gelmez 300-400tl den aşağı iş yapmam yapanada bu işi yapıyorsun demem...ha ihtiyacın vardır tmm da bence kasma böle durumlarda fazlası cebinden çıkıyor.!

ayrıca harbiden de 20tl karla hobi devresi yapılacak iş değil her ne kadar ihtiyacın olursa olsun...arkadaşın dediği gibi sen müşterine sunacaksın bu iş içinde kit başına 5-10bin tl olacak cebinde :P adetli üreteceksin kar yapıcaksın...diğer türlüsü harbi boş iş..! kendini geliştirmekten başka bir izahı olamaz bu işi ii bilen adam da hobi devreleri ile uğraşmaz millete hobi devresi yapıcam 20tl kazancam diye kendini yırtmaz,çatır çatır para kırar :D gerisi hikaye...

sana bu yüzden boş iş diyorum bana öle geliyor çünki :P kapiş..?

ricin tarafından 25/Ağu/12 22:17 tarihinde düzenlenmiştir

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

@Ricin Hocam Bana Göre Boş iş değil yahu..... Hem İhtiyacı olanın işini görür hemde Harçlığını çıkarır Fenamı.?

Kardeşim Aynen devam et...  Emeğin Umarım seni Kurtarıyordur.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek

su videodaki zimbirtiyi yapana  50 tl veririm bende yaparimda buna ayiracak vaktim yok

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    ricin bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı

Çekememezlik vs.vs.vs

:P puhaa 20tl sine kalmadık onu :P adam ne diyor o parayyapılacak iş değil diyor :D benimde işime gelmez 300-400tl den aşağı iş yapmam yapanada bu işi yapıyorsun demem...ha ihtiyacın vardır tmm da bence kasma böle durumlarda fazlası cebinden çıkıyor.!

ayrıca harbiden de 20tl karla hobi devresi yapılacak iş değil her ne kadar ihtiyacın olursa olsun...arkadaşın dediği gibi sen müşterine sunacaksın bu iş içinde kit başına 5-10bin tl olacak cebinde :P adetli üreteceksin kar yapıcaksın...diğer türlüsü harbi boş iş..! kendini geliştirmekten başka bir izahı olamaz bu işi ii bilen adam da hobi devreleri ile uğraşmaz millete hobi devresi yapıcam 20tl kazancam diye kendini yırtmaz,çatır çatır para kırar :D gerisi hikaye...

sana bu yüzden boş iş diyorum bana öle geliyor çünki :P kapiş..?

@ricin sanane bilader sen benim muhasebemi niye tutuyorsun ? Sana mı kaldı ? Cebimden çıkmıyor ki fazlası yapıyoruz. Kime göre boş iş, neye göre boş iş ? Bana göre dolu iş, hemde ihtiyacımı karşılıyorum sa na ne ? Problem? WTF.

@sittinsene videodaki zımbırtı hazır. İstanbul anadolu yakasındaysan elden vereyim, avrupa yakasındaysan yine gelir birşekilde elden veririm. İstanbuldan değilsen pmle adresini kargoya vereyim.

@ShockMan teşekkürler hocam :)

Gel bili bili gates
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek

pm atıldı

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
Toplam Hit: 3358 Toplam Mesaj: 22