Hocayla Kapıştım Dayılar
-
Bilim herşeyini tamamlandı son noktasındamı sanıyorsun hocam , yıllar sonra çözülmedik hiç birşey kalmaz.
-
IronEagle bunu yazdı:
-----------------------------cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
göya maymundan gelmişiz. peki maymun nerden geldi ? :|
-----------------------------Bende Bunu Diyorum Hoca Maymunda Kediden Geldiyse Kedi Nerden
Geldi Bunun Sonunda Kim Var.
-----------------------------Peki IronEagle Cevabını Ve Bütün Cevapların Sonunda Varacağın Noktayı Bildiğin Halde Neden Israr Ediyorsun. Varsın Bir Var İçinde. Onda Dış Yok. İçi,İçimiz dışımız ...
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------su altından yani teknik olarak
-
IronEagle bunu yazdı:
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------Bende Bunu Diyorum Hoca Maymunda Kediden Geldiyse Kedi Nerden
Geldi Bunun Sonunda Kim Var.
-----------------------------Bir numara :D ergenekondaki gibi
-
National G. de izlediydim ilk çok hücreli canlı deniz süngeriydi.
-
Tahribat yine ergen arkadaşların eleştirel bakışlarıyla meşgul :) Bu soruların daha olgun anlamda tartışıldığı biliniyor hani konunun derinliğinden pay çıkarmaya çalışmak hoş bi şey değil. Başlığın üslubu bile konuyu nasıl ele almak gerektiğini ortaya koymaktadır. Nacizane görüşüm bu konuda kanıta ulaşmanın zorluğuna inanarak, alimlerin bu konuda anlaşılabilir dilden tartışmalarını okumak merakımızı bir parça doyurabilir. Ancak her ne olsun tam doyuma ulaşmak mümkün olmayacaktır. İnsan türü olarak doyumsuzluğumuza inanıyorum.
-
Tasavvuf Biraz İlgilen Herşeyin Çözümü Orda Ama Bünyen Kaldırırmı Bilmiyorum
-
Her şeyin sonu elbet Allaha'a varıyor.Çünkü tanımlayamıyorsun o ondan geldi o ondan o ondan o ondan.Hepimiz Allah'ın yarattığı bir kuluz kabul edeleim.
-
Ben hoca olsam birisi benimle bu sekilde kapismak istese bir daha benden gecemez :)))
Cok yetersiz ve yersiz sorular bunlar.
Bir Kimya ogretmeninin misyonu bunlari cevaplamak degil.
Fis demis ))) Sen beni guldurdun Allahta seni guldursun :)))