Holyone Media Info
-
mp3de işe yararmı bu hacet :d
yaramzsa bitanede mp3 için isteriz.
zor oluyor bole listelemek :s
-
bide türkçe olaydı :(
-
SpermMan bunu yazdı:
-----------------------------
şeyhim neden yazdığın prolar ingilizce? :s
Cevabı SSS de mevcut -
Şeyhim program çok güzel ama birde benim gibi dvdleri iso kalıbı halinde bilgisayarda saklayan psikopatlar için iso uzantısınıda denetlemesini sağlayabilirsen çok daha güzel olabilir :)
Ellerine sağlık ben her düzenlediğim ve indirdiğim filmi word dosyası haline getirmekten bıkmıştım :)
-
Şimdi senin yüklediğin dosyayı da indirmem ben Şeyh :D
belki sende keylogger yemişsindir :P
-
u-f-d bunu yazdı:
-----------------------------Tag&Rename kullan hocam.
aradığın şey o :)
link verirdim ama malum :D
tahribat'ın trojan günlerindeyiz :D ara sen bul :D ehehueuhe :D
-
vay anasini sayin seyirciler... dejavu bu olsa gerek.. benim aklima gelmisti böyle birsey yapmak ( yalan ) :D
bir soru - öneri..
bu moviename, filename yazan yerleri kendimize göre degistirebilmemiz iyi olurdu... yaw türkcem yetmiyor anlatmaya :D ben herzaman filename veya _size görmek istemiyorum belki, hani sadece filename, size ve runtime yetiyor mesela..
türkcem cok kit ya :/
-
şöyle bir özellik istiyorum yoksa oturup programını ben yazıcam :)
4 adet hard diskim var bunlarda tonla mp3 audio video ve ebook var.Bunlar hep farklı klasördeler benim aradıgım özellik bunların hepsini toplayıp tek bir harddiskte bir dosyaya kategoriliyip eklemesi. -
sandman bunu yazdı:
şöyle bir özellik istiyorum yoksa oturup programını ben yazıcam :)
4 adet hard diskim var bunlarda tonla mp3 audio video ve ebook var.Bunlar hep farklı klasördeler benim aradıgım özellik bunların hepsini toplayıp tek bir harddiskte bir dosyaya kategoriliyip eklemesi.
yukarıda da belirtmiştim. mp3 için en iyisi Tag&Rename.. -
u-f-d bunu yazdı:
-----------------------------Evet Mp3 için de aynı özellikler var sadece klasor secerken video yerine audio formatlarina tick koyarsan mp3 listesi yapar