Holyone Media Info
-
birgüm arşiv yaparsam lazım olur dursun şurda
-
Bu program daha çok elimizdeki filmlerin bir listesini ve özelliklerini hazırlayıp istendiğinde başkasına anında aktarabilmek amaçlı yapılmış sanırım keza profesyonel bir arşivci olarak programı çok basit bulduğumu söylemeliyim.Çünkü kullandığım arşivleme programında filmin afişinden oyuncu listesine kadar herşeyin olmasını beklerim fakat bu amaca hizmet etmediği için benim işime yaramaz kendi amacı için oldukça uygun ve hızlı bir uygulama,ellerine sağlık.
-
acayip lağzımdı. sonunda insanlığa yararlı bir proje :D dermişim.
aktif olarak company name generatoru de kullnaıyorum. saolasın -
Nikoteen: Hadi senin için sag tus menusune Imdb search gibi bişeyde ekliyim =) istediginin yerini tutmaz ama sınırlı zamanda bu kadari cikiyor
-
Biraz daha geliştirsen tadından yenmez
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Nikoteen: Hadi senin için sag tus menusune Imdb search gibi bişeyde ekliyim =) istediginin yerini tutmaz ama sınırlı zamanda bu kadari cikiyor
-----------------------------
arşivdeki filmleri imdb puanına göre listelese bide? programı biraz fazla kasar ama yok artık daha neler .p -
eXceptioN bunu yazdı:
HolyOne bunu yazdı:
Nikoteen: Hadi senin için sag tus menusune Imdb search gibi bişeyde ekliyim =) istediginin yerini tutmaz ama sınırlı zamanda bu kadari cikiyor
arşivdeki filmleri imdb puanına göre listelese bide? programı biraz fazla kasar ama yok artık daha neler .p
Exception haklı :| -
Imdb info seçeneği ekledim filmlere
-
sadece fikir, profesyonel olması için ama büyük arşivlerde sıkıntı yaratabilir .
-
edit .