Holyone"A Açık Mektup !
-
Ondan Sonra Medyada Bilgi Tarikatının Lideri BaşBakanlığa Soyundu derler. :)
Türkiyede Sansasyonel Haber olacak Cinsten bi durum. Ayrıca Holyone Başa Gelirse TTnetin Halini Düşünemiyorum, Sanırım Banı yer. :)
-
Arkadaşın beynine su kaçmış yaw :D
-
noldu la :G
-
Bütün ziyaretçiler aynı ilçeye kaydini aldirsa kesin belediye başkanı seçilirim de baska türlü oylar bölünür muhtar yardimcisi bile zor =)
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
Bütün ziyaretçiler aynı ilçeye kaydini aldirsa kesin belediye başkanı seçilirim de baska türlü oylar bölünür muhtar yardimcisi bile zor =)
-----------------------------mümkündür sonra vali sonra başbakan vs :)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Ben elemanın planı anladım. Önce Holyone için bir seçmen kitlesi oluşturacak ardından da bir ayaklanma vs 24. HolyOne benim ulan diyerek, iktidar koltuğuna oturmaya çalışacak.
Yer miyiz ulen biz çakal =)
-----------------------------Niyetimizi hemen açık etmesen olmaz dimi :D:D:D:D:D
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Olsun, baba sen gönüllerin padişahısın... :)
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------herşey önce belediyeyle başlar :)
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------herşey önce belediyeyle başlar :)
-----------------------------Hakket Doğru diyorsun ha. :) Holyone Şeyhimizden de Tam bir Başkan olur Kanaatindeyim. Bilişim Tarikatı Şeyhi Lakabı Hususunda Medyada Çok Tartışılacak Olmasıda Söz Konusu. Ancak Öyle Bişey olursa Türkiyede Şimdiye kadarki En Renkli Simada Kendisi olacaktır eminim.
Tüm Süpekülatik Haberler Ona Yarayacak, Reklam Mahiyeti Taışyacak. Yani Pozitif Etki Verecek.
-
konpicyus bunu yazdı:
ben hep derim oksijen tüpü her eve lazım
-----------------------------koptm :D
-
Oylar şeyhimize :)