Holyone"A Açık Mektup !
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------Sayın tarigat şeyhim ve müridler !
Gördüğüm kadarıyla tahribat.com da her türden insan var.Bazen kısır tartışmalara girsek de bazı konularda uzlaşamasakta toplumumuzun her yerinden insanları gördüm burada.Hepsi soğuk karlı bir kış gününde tek göz evde yanan sobanın başına sokulmuş gibi siteyi takip ediyorlar.Bazen müridlere eşit davranılmadığı söylensene bu sitede herkese eşit davranılıyor kanımca.Aksi olsaydı kimse durmazdı çünkü.
Şimdi diyeceksiniz lafı geveleme diye.Aha diyeceğimi diyom.HolyOne ı tai-yeap in yerine hazırlayalım.AKP'nin içine şeyh diye sokalım başa geçirelim.Eminim HolyOne babamız sayesinde ne kürt sorunu kalır ne ttnet sorunu ne de dandirik sorunlar.Ben oyumu HolyOne dan yana kullanıyorum.Siz ne diyorsunuz.Şeyhimiz buralarda sürünmesin.Allah korusun gider gavurlara şeyh olur kalırız karla karışık yağmurlu soğuk havada.Şeyhim bizi bırakma !
-----------------------------yeterli sermaye yok ve bulunabileceğini sanmıyorum ayrıca izin vermeyeceklerdir. kürt sorunu fln diosun, çözülemeyecek sorun yoktur ancak sorunu çözecek iradeyi bulmak zordur , ülkenin kendi iradesini toplamasına izin vermedikleri için abuk subuk konular bile kriz nedeni oluyor