Holyone"A Açık Mektup !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _E_O_R_
    _E_O_R_'s avatar
    Erkek
    işte bu yüzden seviyom bu siteyi :D

hangi kadir? deli kadir uleeeyyyynnnn!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Uykum var, gözlerim yavaş yavaş kapanıyor,

Birden aklıma küfür ve kafatasçılık yüzünden 1 ay içinde 3 kez banlanmam geliyor,

Bu konunun rüya hayal olduğubu sanıyorum rüyada gibiyim, gözlerimi açıyorum " Aman Allah'ım Bu Konu Gerçek "

Bu konu gerçekten açılmış :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    -----------------------------
    Tavsiye : Kafeinli içeceklerden ve alkolden uzak dur.uykunu düzene sok,açık alana çık beyne oksijen gitsin

:]]  :..)...)....  yas geldi gozlerimden XD 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    hadi oldu diyelim sana uyduk.. niye akp aa pardon ak parti :| ..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    neyse Ruya goruyorum sanırım Sabah ola hayır ola ...

www.tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

arkadaşlar kesinlikle çılgınca gecenin bu yarısı beni o kadar güldürdünüz ki komşular şikayet edip duvara vurdu...

nitekim çılgınca olmasına rağmen şuda bir gerçek türkiyenin işini düzgün yapan (ayık yada sarhoş farketmez önemli olan doğru dürüst yapması) genç ve girişken insanlara ihtiyacı var ki holyone şeyhim 2001 senesinde tbt yi kurarak girişkenlik konusunda, sitenin bu zamana kadar gelmesini sağlayarakta  disiplinlilik durumunu sağlamış oluyor yani olması imkansız değil bu durumda...

bu einstein in soğuk füzyon teorisini ilk olarak açıkladığında bilim adamlarının verdiği tepkiyle aynı komik gerçek dışı bu günün şartlarıyla mümkün değil gözüküyor ancak gelecekte imkansız olmayacağı anlamına gelmez.... saygılar sevgiler

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Hocam bu gün benim doğum günüm ve şuan 4 tane extra içtim kafam zummm ama senin gbi mallık yapmadım :):) Beni bu saatte güldürdün ya allahda seni güldürsün....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

Davos bunu yazdı:
    Hocam bu gün benim doğum günüm ve şuan 4 tane extra içtim kafam zummm ama senin gbi mallık yapmadım :):) Beni bu saatte güldürdün ya allahda seni güldürsün....

nice yıllara Davos.Her günün bu günün 10 katı güzel olsun.mutluluklar seni bulsun.manitan seni bırakmasın.oyunu HolyOne 'a vermen dileğiyle :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/madalyalar.asp

yakında girersin buraya...

l enfer c est les autres Sartre ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

ne içtiysen bende ondan istiyorum :)

bir anlık gaz ile tbt insana neler yaptırıyo , allahtan istanbul'u tekrar fethedelim falan dememişsin :D

bunch of idiots around me, yes everywhere.
Toplam Hit: 9839 Toplam Mesaj: 52