Holyone‘Nın Hayat Hikayesi ( Vay Beee )
-
vay anasını adam efsane olmuş.
-
Evet duvara yaslanarak yürümem ruhumdaki piskopatlıgın bir dışa yansıması olabilir ben bunu birkaç kiişiden daha duydum ama duyana kadar kendim farketmemiştim açıkçası. Artık pek yapmıyorum ama ööle. Benzeri tuhaf davranışlarımdan dolayı genelde çok kişi hatırlıyor uniden beni=)
25 dakkada sınavlardan çıkma olayım da gerçek C ve bilgisayar sınavlarından 100 çekip çıkıyodum fakat matematik fizik kimya zart zurt derslerden bi bok cozemedigim için o sürede çıkıyodum bide ruhum daralior sınawlarda amq. 50 yi gecicegime inaniorsam ve ortalama problemim varsa minimum sürede çıkmaya bakaardım. Zaten sınavlar dışında unide beni pek gören olmazdı
-
valla şeyhim ben bu adamı hüsnü şenlendirici vasıtası ile tanıdım .. Bi aralar menejerliği vs gibi işleriyle uğraşıyordu hatta facebook'ta hüsnü şenlendirici fan sayfasının yöneticisi .
Yanlız hakikaten Efsane olmuşsun .. Duvar olayı ilginçime gitti
Psycopat :W
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Evet duvara yaslanarak yürümem ruhumdaki piskopatlıgın bir dışa yansıması olabilir ben bunu birkaç kiişiden daha duydum ama duyana kadar kendim farketmemiştim açıkçası. Artık pek yapmıyorum ama ööle. Benzeri tuhaf davranışlarımdan dolayı genelde çok kişi hatırlıyor uniden beni=)
25 dakkada sınavlardan çıkma olayım da gerçek C ve bilgisayar sınavlarından 100 çekip çıkıyodum fakat matematik fizik kimya zart zurt derslerden bi bok cozemedigim için o sürede çıkıyodum bide ruhum daralior sınawlarda amq. 50 yi gecicegime inaniorsam ve ortalama problemim varsa minimum sürede çıkmaya bakaardım. Zaten sınavlar dışında unide beni pek gören olmazdı
-----------------------------
birkaç kiişiden daha duydum ama duyana kadar kendim farketmemiştim açıkçası. :D :D :D :D :D -
Holyone'ın o sırada kafasının içinde 0 ile 1 ler uçuştuğundan farkedememiş olabilir.Bende bazen uçuyorum uni yolunda bi bakmışım durağa gelmişim:D
-
HolyOne bunu yazdı:
Evet duvara yaslanarak yürümem ruhumdaki piskopatlıgın bir dışa yansıması olabilir ben bunu birkaç kiişiden daha duydum ama duyana kadar kendim farketmemiştim açıkçası. Artık pek yapmıyorum ama ööle. Benzeri tuhaf davranışlarımdan dolayı genelde çok kişi hatırlıyor uniden beni=)
-----------------------------ne iş yapıyorsunuz başkanım. senin gibi zeki adamların Türkiye'de ne işi var amerikada microsofta, googlede çalışmayı hakeden birisiniz. Türkiyede insan gibi devlet olmadıktan sonra zor teknolojiyi geliştirmek yerine oto boka işlerle uğraşıyorlar Türkiyeyi nasıl soyarız hesabını yapıyorlar. :| cidden ne iş yapıyorsunuz yanlış anlamayın hocam meraktan sordum.
-
Harbiden şeyhimiz nerde calısıyor :) tr demi yoksa yurt dışında mı.
birde büyük bi arabası vardı diyor neydi ki araba :) -
holyone'nin sayisal dersleri zayifmiydi yani? holy hayat hikayeni, bildigin, bilmek istedigin seyler, hobilerini falan yazda ornek alalim :D
-
HolyOne bunu yazdı:
Bahcesehir Uni mezunu olduguma gore bu benim=)
Fakat okulu askerlik için uzattıgım yaygın olan yanlış kanıdır =)
7 sene pekiştire pekiştire okudum buyuk bir bilg muh olmak icin (bilgisayar dersleri degil edebiat tarih bioloji kimya vs yüzünden... ) :P
-----------------------------Şimdiki çıkarımımıma düz mantıkla ulaşıcam.
bahçeşehir üniversitesi bir vakıf üniversitesi
edebiyat tarih fizik bioloji kimya vs dersleriyle sorunları varsa üniversitede de paralı okumuştur
4 yıllık bölümü bu dersler yüzünden 7 yılda bitirebildiğine göre HolyOne zengin biri yani ailesinin durumu iyiymiş:D sonuç olarak :D
-
code_46 bunu yazdı:
HolyOne bunu yazdı:
Bahcesehir Uni mezunu olduguma gore bu benim=)
Fakat okulu askerlik için uzattıgım yaygın olan yanlış kanıdır =)
7 sene pekiştire pekiştire okudum buyuk bir bilg muh olmak icin (bilgisayar dersleri degil edebiat tarih bioloji kimya vs yüzünden... ) :P
-----------------------------Şimdiki çıkarımımıma düz mantıkla ulaşıcam.
bahçeşehir üniversitesi bir vakıf üniversitesi
edebiyat tarih fizik bioloji kimya vs dersleriyle sorunları varsa üniversitede de paralı okumuştur
4 yıllık bölümü bu dersler yüzünden 7 yılda bitirebildiğine göre HolyOne zengin biri yani ailesinin durumu iyiymiş:D sonuç olarak :D
-----------------------------Evet ben de duymuştum Holy'nin durumunun iyi olduğunu ki öyle olmasaydı Tahribat'a reklam alırdı bence.