Holyone‘Nın Hayat Hikayesi ( Vay Beee )
-

-
şeyhin beyni kuvvetli ömrü uzun olsun ülkemizin güzel ve akıllı çocuklarının kıymeti bilinmiyor ben ona üzülürüm elimizden bir tutan olsa hepimizde ne cevherler var ülkemin güzel insanlarının kıymetini bilsinler artık okumak isteyipte okuyamayan çocukların elinden tutulsun holyone de ülkemizin cevherlerinden birdaha gelmez ve yetişmez belki ben babası yaşındayım ama ben onların kıymetini daha iyi biliyorum etrafımıza baktığımızda akıllı bilinçli gençleri gördükçe ben gurur duyuyorum bu sitede bulunan ve bulunmayan ülkesini seven bütün gençlere uzun ömürler ve sağlık diliyorum birbirinizi unutmamak dileğiyle hepinize selamlar
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
Büyük bir firmada güvenlik uzmanıyım (Kapıdaki güvenlik değil)
-----------------------------büyük bir firma derken banka vs.. gibi mi yani tam olarak hangi sektör?
-
wayy beee
-
peygamberliğini ilan etse inanacak adamlar varmış bea.
-
abi konu süper yorumlar süper şeyhde süper :D
-
Hamdullah bey iyi dilekleriniz icin bizde size tsk ederiz
-
aşırı zeka'nın yan etkisi duvara yaslanarak yürüme hafif çocuksu harekettir bence :-)
zaten holü'nin einstein vari bir pozu da malumdur :-) ağzını gözünü yamultarak :-)
seneye cebitte duwara yaslanarak yürümeni istiyoruz holüüü :-B
etrafında kendine yakın insan olmayınca garip hareketlerde bulunuyo da olabilirsin holüü kendine dikkat et :-)
-
amma yağladınız adamı.
-
çizikk