Holyone‘Nın Hayat Hikayesi ( Vay Beee )
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
Büyük bir firmada güvenlik uzmanıyım (Kapıdaki güvenlik değil)
-----------------------------senmi basvurdun onlarmı teklif etti hocam nasıl giriliyor böyle buyuk firmalara aydınlatırmısın biraz bizi
-
Adam şeyh yaa daşşak sahibi =)
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
Adam şeyh yaa daşşak sahibi =)
-----------------------------AHAHHAHAHHAHAH
en kral yorum bu hacım :D :D :D :D
-
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------senmi basvurdun onlarmı teklif etti hocam nasıl giriliyor böyle buyuk firmalara aydınlatırmısın biraz bizi
firma babasınınmış -
wking bunu yazdı:
Evet ben de duymuştum Holy'nin durumunun iyi olduğunu ki öyle olmasaydı Tahribat'a reklam alırdı bence.
-----------------------------nerden biliyon ki reklam almadığını dayı.
Bende duyduğuma göre şu sitenin sağına solun koyulan banneler varya oralardan yüklü miktarda ücret alıyorlarmış. 1 banner ile nerden baksanız 4-5 ay sunucu masrafı cıkıyormuş. Hatta ücretleri underzero topladığı gibi modlarada maaş veriyorlarmışmişmuşmüş
-
Çogunuz ögrencisiniz,
ama unutmayın aranızda , sporcu ( prof) ,müdür , ögretmen , polis , programcı ( prof) , tüccar , futbol hakemi
ne ararsaniz var :)
Şeyh'in izinden gider bu eşraf
-
Bosluk bunu yazdı:
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Hocam hic ise basvurmadim aslinda hep teklifleri degerlendirdim bugune kadar.
-
bende diyorum bu site neden bağımlılık yapıyor diye.. acaba renklerinden dolayımı.. bu renklerin kodu kaç :) göze hitap ediyor. ordan beynimize. bi nevi hipnoz. ve bağımlılık.. çokmu film izledim.. böyle komplo teorisi olmaz :D
-
şeyh süregelen ilginç hareketlerin var mı :D duvara yaslanmayı bırakmışsın ama bırakmadığın bikaç şeyde vardır mesela :)
-
allahım bunlar nasıl yorumlar, gece gece gülme krizine girdim ya :D
holyone da dahil olmak üzere(aa pardon, başta olmak üzere:D ) normal insan yok burda sanırım :D