Honda Cbr 125

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    aradım ama alakalı bi konu yok galiba bu motor icin ne diyosunuz arkadaşlar yaza doğru almak istiyorum bütçe 5000 civarlarında

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Alacağın motor 125CC ise o zaman Honda haricinde bir de Aprilia RS125' i araştırmanı isterim. Honda ya vereceğin parayı buna vermen daha doğru olur ki araştırınca ne demek istediğimi anlarsın hocam.

Not : Motorum yok. Bende senin gibi alacak oldum ve çok araştırdım. Sonra vazgeçtim motor sevdasından :)

BaD_BoYs tarafından 09/Oca/14 14:30 tarihinde düzenlenmiştir

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Swordfish anlıyor motorlardan .

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    aradım ama alakalı bi konu yok galiba bu motor icin ne diyosunuz arkadaşlar yaza doğru almak istiyorum bütçe 5000 civarlarında

kirmizisini kullandim , siyahi daha hos. baslangic icin gayet kiyak makine

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

titreşim çok fazla, bileklere ağrı yapıyor uzun yolda ve şehir içinde rahat değil, teknolojisi sağlam frenler vs 1. kalite parçaları çok pahalı. sinyelin tanesi 180 lira plastik içinde ampul var sen hesabet. düşünce felan grenajları kırılırsa motoru bırak kaç daha iyi. büyük motor olur tamam katlanırsın ama binilecek bi makine değil

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    BaD_BoYs bunu yazdı

Alacağın motor 125CC ise o zaman Honda haricinde bir de Aprilia RS125' i araştırmanı isterim. Honda ya vereceğin parayı buna vermen daha doğru olur ki araştırınca ne demek istediğimi anlarsın hocam.

Not : Motorum yok. Bende senin gibi alacak oldum ve çok araştırdım. Sonra vazgeçtim motor sevdasından :)

Aprilia > Yamaha > Honda > Hepsi :D

Bu 125lik segmentinde böyle ha bana sorarsan Yamaha çok daha ciks duruyor.Bende liseye başlamadna önce alıcaktım 3 üde üst düzey performans verir veya Hyosung 250 liklere bakabilirsin hocam ama ben sevmiyorum onları

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

yazık ona verilen paraya

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

Cok para dedigi gibi, eğer ilk motorun olacaksa grenaj'sız birşey al derim ben, o alet sağa sola çok yatacak masraf çıkmasın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

TVS Apache 150  var bende hocam. Satalım. 

Sahibinden linki 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-temiz-17000km-de-fiyat-indi-3.300-ls2-kask-hediyeee-148484752/detay

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BauerAir
    BauerAir's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=VvpLy81lT40

http://www.youtube.com/watch?v=HseA7I43Z18

Bu videolara bir göz at istersen hocam, 

Bauer
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek