Honda Cbr 125
-
aradım ama alakalı bi konu yok galiba bu motor icin ne diyosunuz arkadaşlar yaza doğru almak istiyorum bütçe 5000 civarlarında
-
Alacağın motor 125CC ise o zaman Honda haricinde bir de Aprilia RS125' i araştırmanı isterim. Honda ya vereceğin parayı buna vermen daha doğru olur ki araştırınca ne demek istediğimi anlarsın hocam.
Not : Motorum yok. Bende senin gibi alacak oldum ve çok araştırdım. Sonra vazgeçtim motor sevdasından :)
BaD_BoYs tarafından 09/Oca/14 14:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Swordfish anlıyor motorlardan .
-
Tnrsk bunu yazdıaradım ama alakalı bi konu yok galiba bu motor icin ne diyosunuz arkadaşlar yaza doğru almak istiyorum bütçe 5000 civarlarında
kirmizisini kullandim , siyahi daha hos. baslangic icin gayet kiyak makine
-
titreşim çok fazla, bileklere ağrı yapıyor uzun yolda ve şehir içinde rahat değil, teknolojisi sağlam frenler vs 1. kalite parçaları çok pahalı. sinyelin tanesi 180 lira plastik içinde ampul var sen hesabet. düşünce felan grenajları kırılırsa motoru bırak kaç daha iyi. büyük motor olur tamam katlanırsın ama binilecek bi makine değil
-
BaD_BoYs bunu yazdı
Alacağın motor 125CC ise o zaman Honda haricinde bir de Aprilia RS125' i araştırmanı isterim. Honda ya vereceğin parayı buna vermen daha doğru olur ki araştırınca ne demek istediğimi anlarsın hocam.
Not : Motorum yok. Bende senin gibi alacak oldum ve çok araştırdım. Sonra vazgeçtim motor sevdasından :)
Aprilia > Yamaha > Honda > Hepsi :D
Bu 125lik segmentinde böyle ha bana sorarsan Yamaha çok daha ciks duruyor.Bende liseye başlamadna önce alıcaktım 3 üde üst düzey performans verir veya Hyosung 250 liklere bakabilirsin hocam ama ben sevmiyorum onları -
yazık ona verilen paraya
-
Cok para dedigi gibi, eğer ilk motorun olacaksa grenaj'sız birşey al derim ben, o alet sağa sola çok yatacak masraf çıkmasın.
-
Tnrsk bunu yazdıaradım ama alakalı bi konu yok galiba bu motor icin ne diyosunuz arkadaşlar yaza doğru almak istiyorum bütçe 5000 civarlarında
TVS Apache 150 var bende hocam. Satalım.
Sahibinden linki
-
http://www.youtube.com/watch?v=VvpLy81lT40
http://www.youtube.com/watch?v=HseA7I43Z18
Bu videolara bir göz at istersen hocam,
-
Hyosung al hocam