Honda Civic FC5 Göçük Mağdurları (Video Silinmiş- Yeni Link)
-
oinomaos bunu yazdıDostum herşeyi geçiyorumda bu senin kafanı anlayamıyorum amk. Diyorsun ki silkeleyen silkelediğiyle kalsın bişi deme. Şaka gibisin ya. Bırak insanlar haklarını arasın.
hacı bu ülkede ne kadar insan farklı konularda haklarını aradı da yüzde kaçı sonucuna ulaştı. haklarını isveç, norveç, yenizellanda vb. ülkelerde arayabilirsin. türkiyede değil. ayrıca parası olan adamlar bunlar. sat hondayı git başka araç al. bunun gibi ağır kronik sorunu olmayan araç mı yok piyasada. şu tarz şeylerde hak aramak zaman kaybından başka birşey değil. bulunduğumuz şartlarda çözüm aramak daha yararlı olur bence.
-
Honda arabasına, bu tip arabalara bu kadar para verenin kafasını sikeyim.
Hepsi çomar. -
CenkSertoz bunu yazdı
Honda arabasına, bu tip arabalara bu kadar para verenin kafasını sikeyim.
Hepsi çomar.Bunu yazmaya geldim .)
+ Geçen yaz benim teker ebatlarında fazla seçenek olmadığı için gittim japon malı toyo lastik aldım; arkadaş bu kadar kütük bu kadar naylon iş olmaz ya sktimin çekik gözlerinden daha da bişey almam
Tayga tarafından 05/Eki/17 11:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Meliksah bunu yazdıoinomaos bunu yazdıDostum herşeyi geçiyorumda bu senin kafanı anlayamıyorum amk. Diyorsun ki silkeleyen silkelediğiyle kalsın bişi deme. Şaka gibisin ya. Bırak insanlar haklarını arasın.
hacı bu ülkede ne kadar insan farklı konularda haklarını aradı da yüzde kaçı sonucuna ulaştı. haklarını isveç, norveç, yenizellanda vb. ülkelerde arayabilirsin. türkiyede değil. ayrıca parası olan adamlar bunlar. sat hondayı git başka araç al. bunun gibi ağır kronik sorunu olmayan araç mı yok piyasada. şu tarz şeylerde hak aramak zaman kaybından başka birşey değil. bulunduğumuz şartlarda çözüm aramak daha yararlı olur bence.
Keşke ülkede herkes senin gibi olsa hocam büyük firmalarımız bizi şike şike dünya lideri olurdu.
Şikayeti olan çeksin ihtarını ayıplı mal bu diye istesin parasını ya da tamir ettirsin ne bileyim indirim istesin ödediği ücretten
-
Meliksah bunu yazdıoinomaos bunu yazdıDostum herşeyi geçiyorumda bu senin kafanı anlayamıyorum amk. Diyorsun ki silkeleyen silkelediğiyle kalsın bişi deme. Şaka gibisin ya. Bırak insanlar haklarını arasın.
Haberin olsun, tüketici kanunlarımız çok güzel, sıkıntı oldu mu tokatlaya tokatlaya alıyorsun hakkını. He biraz vakit alıyor, ama 6 ay 1 seneden de fazla sürmüyor. Tavsiyem hakkını aramaktan vaz geçme, sen aramasan dahi aramamayı öğütleme.
İlkokul öğretmenleri yüzünden hep. "sınav kağıdını gösteririm ama fazladan verdiğim puanları da silerim" amk ırıspısı.
-
noname bunu yazdıMeliksah bunu yazdıoinomaos bunu yazdıDostum herşeyi geçiyorumda bu senin kafanı anlayamıyorum amk. Diyorsun ki silkeleyen silkelediğiyle kalsın bişi deme. Şaka gibisin ya. Bırak insanlar haklarını arasın.
Haberin olsun, tüketici kanunlarımız çok güzel, sıkıntı oldu mu tokatlaya tokatlaya alıyorsun hakkını. He biraz vakit alıyor, ama 6 ay 1 seneden de fazla sürmüyor. Tavsiyem hakkını aramaktan vaz geçme, sen aramasan dahi aramamayı öğütleme.
İlkokul öğretmenleri yüzünden hep. "sınav kağıdını gösteririm ama fazladan verdiğim puanları da silerim" amk ırıspısı.
tamam ozaman hacı. haklarını arasınlar. inşallah sonuca varırlar. buluşmalara gidip haklarını aramalarına engel olmaktan vazgeçtim. zaman yoktu zaten :W
sonuca varacaklarına inanıyorlar ozaman. ben inanmadığımdan zaman kaybı olarak görüyorum.
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-efsane-satista-474268321/detay
Videoda Honda'dan vazgeçmem diyen adam arabayı satışa koymuş.
-
mkyb bunu yazdı
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-efsane-satista-474268321/detay
Videoda Honda'dan vazgeçmem diyen adam arabayı satışa koymuş.
Demek ki neymis honda aski yalanmis :) bir tofask gibi degilmis
-
mkyb bunu yazdı
Tavanda mukavva kullanılması normal. Oluklu mukavva olarak geçer. Diğer markalarda aynısını yapıyor.
Tavandan gelen iki tür gürültü vardır, biri tavanın rüzgarla dalgalanmasından kaynaklı uğultu (boom yada boomıng deniyor İngilizce olarak), diğeri de yağmur damlalarının sesi. İlki için çözüm doğru tasarım, gerekirse aşağıdaki resimdeki gibi tavanda çöküntü şeklinde mesela, ve Talisman fotoğrafında ortada görünen travers (roof bow) ile tavan sacı arasında kullanılan titreşim sönümleyici malzeme.
Bu mukavva yağmur damlalarının sesini epeyce azaltıyor. Bu tür malzemeler su emdiği için normalde tercih edilmez, paslanmaya neden olur. Ama tavan kapalı ve su sıçraması riski de olmadığı için sorun olmuyor muhtemelen.

Valla müdür 30 yıllık kaportacıya sordum şimdi köpük kullanılanılır orda kağıt malzeme kullanılması yanlış dedi nemi emer çürüme yapar, yapan mühendisin mk diyede sözlerine ekledi
-
O zaman VW mühendislerininde mk.