Honda Civic FC5 Göçük Mağdurları (Video Silinmiş- Yeni Link)
-
Honda fabrikası şekerpınar çayırovada.
Bu grup honda fabrikasının önüne gidecek orda bu video çekimini yapacaktı.
ayrıca başlığı ingilizce geçmeleri gerekirdi. tüm ülkeler izleyebilmeli ve altyazı eklenmesi olmalı.
o arabaları satan şirketler ben sattım parayı aldım çokta tınn bu saatten sonra servisle uğraşsın derdi ceremesi beni ilgilendirmez derler.
ha bende orda çalıştım 10 sene evvel hatta bi ara kapı üretiminde çalıştım ameleydik :D civic city üretiliyordu.
demem o ki bu videonu biraz etkili olması isteniyorsa gitsinler çayırova honda fabrikasının oraya hatta kocaman tabelasının oraya toplansınlar protesto etsinler. -
PanxeR bunu yazdı
kronik sorunlar ne marka olursa olsun ne kadar fanatikliğiniz olursa olsun üsütüne gidilmesi gereken birşey.
üstüne gitmezseniz ne olur ?
lg kronik sorunlu cihazlara kullanıcı hatası der
apple tutmayı bilmiyorsunuz der
honda 1-2 araçta var der ( sırf otoparkta kaç tane var ben sayamadım )
vw bizim haberimiz yoktu der.
böyle böyle gider.
tepki koymak önemlidir ve gereklidir.
iş yerinde gerekli tepkiyi vermediği doğru cevapları söyleyemediği için hak ettiği saygıyı görmeyen insanlar var , üstünde olsa , firmanda olsa veya satın aldığın bir ürün de olsa tepkini ortaya koyacaksın.
vw polo araca sahibim aracın motoru sürüş konforu vs herşeyinden çok memnunum ancak ilk yıl kolçaktaki küçük bir plastik kırıldı servis sırıfı ile değişelim dedi beleş sandım 350 tl istedi arkadaş yaptı içine vida atıp plastik ile sabitledi eskisinden daha sağlam. sol direksiyonun solundaki klima çıkışı plastiği çatladı ve hareket ediyor. orta konsoldaki klimaların plastikleri çatladı
araç 3 yaşına girmedi daha.
babanızın firması bile olsa gerçeklere gözü açmak gerek.
Polo'yu 6 yıldır kullanıyorum. 130 bini yakında devireceğiz.
Ancak bu söylediklerin valla bende olmadı. Üstelik 4-5 kez araç İstanbuk'dan Iğdır'ın köyüne de gitti yani. :-)))
Benim Ege'de girmediğim delik de kalmadı. :-)))
Sen baya kanırtmışsın hocam aracı sanırım. :-)))
Ama yakında satıp sedan bir alete geçicem. :-))
-
O değil de video eşgal kaynıyor
-
Facebook'taki grupta fena gırgır dönüyor. :)
mkyb tarafından 08/Eki/17 14:31 tarihinde düzenlenmiştir
-
mkyb bunu yazdı
Facebook'taki grupta fena gırgır dönüyor. :)

ahahahaha. D
-

Facebook'ta gördüm. Kaza sonrası yanan arabada tamda göçüğün olduğu kısmın farklı renkte olması dikkat çekici değil mi ?