folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Honda Civic FC5 Göçük Mağdurları (Video Silinmiş- Yeni Link)

Honda Civic FC5 Göçük Mağdurları (Video Silinmiş- Yeni Link)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Honda fabrikası şekerpınar çayırovada. 
    Bu grup honda fabrikasının önüne gidecek orda bu video çekimini yapacaktı. 
    ayrıca başlığı ingilizce geçmeleri gerekirdi. tüm ülkeler izleyebilmeli ve altyazı eklenmesi olmalı.
    o arabaları satan şirketler ben sattım parayı aldım çokta tınn bu saatten sonra servisle uğraşsın derdi ceremesi beni ilgilendirmez derler.
    ha bende orda çalıştım 10 sene evvel hatta bi ara kapı üretiminde çalıştım ameleydik :D civic city üretiliyordu.
    demem o ki bu videonu  biraz etkili olması isteniyorsa gitsinler çayırova honda fabrikasının oraya hatta kocaman tabelasının oraya toplansınlar protesto etsinler.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

kronik sorunlar ne marka olursa olsun ne kadar fanatikliğiniz olursa olsun üsütüne gidilmesi gereken birşey.

üstüne gitmezseniz ne olur ?

lg kronik sorunlu cihazlara kullanıcı hatası der 

apple tutmayı bilmiyorsunuz der

honda 1-2 araçta var der ( sırf otoparkta kaç tane var ben sayamadım ) 

vw bizim haberimiz yoktu der.

böyle böyle gider.

tepki koymak önemlidir ve gereklidir.

iş yerinde gerekli tepkiyi vermediği doğru cevapları söyleyemediği için hak ettiği saygıyı görmeyen insanlar var , üstünde olsa , firmanda olsa veya satın aldığın bir ürün de olsa tepkini ortaya koyacaksın.

vw polo araca sahibim aracın motoru sürüş konforu vs herşeyinden çok memnunum ancak ilk yıl kolçaktaki küçük bir plastik kırıldı servis sırıfı ile değişelim dedi beleş sandım 350 tl istedi arkadaş yaptı içine vida atıp plastik ile sabitledi eskisinden daha sağlam. sol direksiyonun solundaki klima çıkışı plastiği çatladı ve hareket ediyor. orta konsoldaki klimaların plastikleri çatladı 

araç 3 yaşına girmedi daha.

babanızın firması bile olsa gerçeklere gözü açmak gerek.

Polo'yu 6 yıldır kullanıyorum. 130 bini yakında devireceğiz.

Ancak bu söylediklerin valla bende olmadı. Üstelik 4-5 kez araç İstanbuk'dan Iğdır'ın köyüne de gitti yani. :-)))

Benim Ege'de girmediğim delik de kalmadı. :-))) 

Sen baya kanırtmışsın hocam aracı sanırım. :-)))

Ama yakında satıp sedan bir alete geçicem. :-))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

O değil de video eşgal kaynıyor

Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Facebook'taki grupta fena gırgır dönüyor.  :)

mkyb tarafından 08/Eki/17 14:31 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Facebook'taki grupta fena gırgır dönüyor.  :)

ahahahaha. D

..Morali hep bozuk olan insan..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Facebook'ta gördüm. Kaza sonrası yanan arabada tamda göçüğün olduğu kısmın farklı renkte olması dikkat çekici değil mi ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 9565 Toplam Mesaj: 47
honda civic göçük