Hristiyan Olarak Doğsaydınız ?
-
Yok hocam insanlar bazı şeyleri kolay bırakamaz hep ya yanlış yapıosam der eee suanda islamın imajını düşünrsek araştırrma gereği duymazdım ve muhtemelen zebaniler bni beklio olurdu(Ztn yine beklio o ayrı) :)
-
Hıristiyan olarak doğsaydım yine imansız olurdum ...
İncil deli saçmasından başka bir şey değil .
-
Ben kendimi müslüman bir ailede doğduğum için şanslı görüyorum. Ama aksi bir durum olsaydı, şimdi ne desek boş ama bence islamiyeti seçmek o kadar kolay değil çünkü insanların ön yargıları var ve bu ön yargılara sebep; masum insanları öldürüp bunu Allah için yaptığını söyleyen Allahsızlardır.
-
dünyada islamiyeti derinlemesine araştıranların %80 dolaylarında islamiyeti seçtikleri görülüyor (yüzdelik daha fazlada olabilir).
yani bir müslümanın, hristiyanlığa geçmemesinin nedeni , bir hristiyanın kendi dininde eksiklik görüp islamı seçmesi ile açıklanabilir..
abd , avrupa ve diğer ülkelerde islamiyeti nasıl anlattıkları malum zaten... terörist denmesinden tutun, puta tapanlar olarak lanse edenler bile vardır.
durum böyle olunca önyargıların bu duruma ne kadar hakim olduğu ortaya çıkıyor..
-
KafirImam bunu yazdı:
-----------------------------Hıristiyan olarak doğsaydım yine imansız olurdum ...
İncil deli saçmasından başka bir şey değil .
-----------------------------Örnek Verebilirmisin.?
-
Felony bunu yazdı:
-----------------------------dünyada islamiyeti derinlemesine araştıranların %80 dolaylarında islamiyeti seçtikleri görülüyor (yüzdelik daha fazlada olabilir).
-----------------------------bu oran hangi araştırma merkezinin sonuçlarına dayanıyor hacım
-
araştırırsam ve islamı örenirsem geçerdim hee gçiş dönemi zorlu olurdu ama bi şekilde geçrdim
-
ben yine ateist olurdum
-
nasip meselesi diye düşünüyorum. Allah nasip etmedikten sonra müslüman olarak yaşasan bile hristiyan olarak ölebilirsin
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Tebrik ederim, bahsetmek istediğim konulara sağlam şekilde değinmişsin. Positivist adam farklı yani:)