HTC One M8 Vs Iphone 6 (Hangisini Öneriyorsunuz)
-
Android başka - İOS başka ...
Senin neyi seviyorsun , Neyi kullanmak istiyorsun , Neyden hoşlanıyorsun ona bak ...
Ben Androidin alayını kullandım cunku daha rahat kullanıp daha çok seviyorum ...
İphone 4 - 4s - 5 kullandım stabilite olarak çok güzel ama İPHONE şarj performansı yada insanı kısıtlaması olarak kötü ...
Şuanda LG G2 kullanıyorum ama İphone 6 nın da tipini bile beğeniyorum :)
Bu işler karışık yani :)
İkisinin de iyi yanı var , Kötü yanı var ... Kullanacak olan sensin ... Puanlamaya değil , ZEVKİNE bak ... -
6 al derim ben android pişmanlıktır :P
-
htc
-
htc m8 mi iphone 5s mi desen iphone 5s derim.
6 ile karşılaştırmıisın hacı direkt 6 diyorum -_-
-
http://www.youtube.com/watch?v=LY4s90--bo0
One M8 güzel cihaz fakat fiyatı çok yüksek üstelik 1-2 sene sonra satmaya kalksan çok zarar edeceksin. O kadar para vereceksen iPhone daha mantıklı bence.
-
tektutan bunu yazdı
M8 = 2
I6 = 4
10 olur insallah kisa zamanda ikisinden biri, cunki yarin sabah alacagim.
nereye alıyon hacı?? İphone 6 piyasada var mı sanıyosun? Yarın parasını ödesen en az 2 hafta beklersin telefonu. Çünkü mağazalar dahil heryerde stoklar bitik. İkinci parti malların ne zaman geleceği ise belli değil. 31 ekimde gelecek deniyor ama çoğu zaten satılmış ön spariş alan telefonlar.
-
İphone6 tabikide küfürmü ettin sen :))
-
Oylama bitti.
Apple 10
HTC 3
-
amare bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıamare bunu yazdı
yerin androidi kardeş yıllardır android kullandık bi hayrını görmedim
ilk defa ios kullanmaya başladım iphone 6 ile tek kelimeyle mükemmelNe hayrini gordun ayosun merak ettim ? Androidde ne bekliyodunda ayos ile buldun aradigini yada ?
ios daha stabil
Stabil mi :D neyse iyi gunler.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıamare bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıamare bunu yazdı
yerin androidi kardeş yıllardır android kullandık bi hayrını görmedim
ilk defa ios kullanmaya başladım iphone 6 ile tek kelimeyle mükemmelNe hayrini gordun ayosun merak ettim ? Androidde ne bekliyodunda ayos ile buldun aradigini yada ?
ios daha stabil
Stabil mi :D neyse iyi gunler.
Android fanboy detected :D.