HTC One M8 Vs Iphone 6 (Hangisini Öneriyorsunuz)
-
MaxeL bunu yazdı
yeni konu açmak yerine bende şu soruyu sormak istiyorum
hiç android ve ios kullanmadım telefon almak istiyorum içimden geçen note 4 ama plus ve note 4 arasında kaldım bana ne önerirsiniz ben telefonla ucuk kacık şeyler yapmıycam normal foto, mailler, film oyun moyun müzik dinliycem samsung seviyorum ama 6 ve plusda fena durmuyor
hocam sorması ayıptır hiç android ve ios kullanmadıysan bunca yıldır symbian mı kullanıyorsun?? yada yıllardır ıssız bi adada mahsur mu kaldın, neyaptın:)))
note 3 almanı tavsiye ederim. hatta note3 neo bile seni memnun edecektir. gittigidiyorda karta puan muanla 1000 liraya geliyor.
66albay tarafından 26/Eki/14 19:04 tarihinde düzenlenmiştir -
NoToLeRaNcE bunu yazdıamare bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıamare bunu yazdı
yerin androidi kardeş yıllardır android kullandık bi hayrını görmedim
ilk defa ios kullanmaya başladım iphone 6 ile tek kelimeyle mükemmelNe hayrini gordun ayosun merak ettim ? Androidde ne bekliyodunda ayos ile buldun aradigini yada ?
ios daha stabil
Stabil mi :D neyse iyi gunler.
root lamayıp store un izin vermediği uygulamaları yüklemeyipte ortalama bi android telefonda ne gibi bir stabilitesizlik olabilir gerçekten şaşıyorum
-
http://www.youtube.com/watch?v=nCln9_mgZJo
Hız karşılaştırmasına bakacak olursak iphone daha iyi. Ama 3-5 milisaniyenin lafını kimsenin yapmayacağını biliyoruz.(Multitaskingi saymazsak) Bundan sonrası gidip ikisini de eline alıp, elde duruşuna ve hissine, görüntüsüne, ağırlığına, tek elle kullanılabilirliğine(bu çok önemliymiş gibi görünmese de fazlasıyla önemlidir) ve aradığın bazı şeyler varsa onlara bakmak.
-
66albay bunu yazdıMaxeL bunu yazdı
yeni konu açmak yerine bende şu soruyu sormak istiyorum
hiç android ve ios kullanmadım telefon almak istiyorum içimden geçen note 4 ama plus ve note 4 arasında kaldım bana ne önerirsiniz ben telefonla ucuk kacık şeyler yapmıycam normal foto, mailler, film oyun moyun müzik dinliycem samsung seviyorum ama 6 ve plusda fena durmuyor
hocam sorması ayıptır hiç android ve ios kullanmadıysan bunca yıldır symbian mı kullanıyorsun?? yada yıllardır ıssız bi adada mahsur mu kaldın, neyaptın:)))
note 3 almanı tavsiye ederim. hatta note3 neo bile seni memnun edecektir. gittigidiyorda karta puan muanla 1000 liraya geliyor.
telefonum suan kullandığım samsung wawe 2 bada. bir bok yapamıyorum ilk cıktığında almıstım
MaxeL tarafından 26/Eki/14 20:27 tarihinde düzenlenmiştir -
joe_black bunu yazdı
htc m8 mi iphone 5s mi desen iphone 5s derim.
6 ile karşılaştırmıisın hacı direkt 6 diyorum -_-
-
Htc m8 in tanıtımına gitmiştim htc firmasında telefon güzel sorunsuz telefon ama garanti firması en som kvk mı başaramıydı neydi servise giden m8 görmedim turkcelldeyken. Ben 2009 mu 2010 mu iphone 4 kullanıyorum Ve bnmde değişme zamanı geldi alacak isen iphone 6 al derim android düşünüosan sony z3 al derim. İphonda servisinden memnun kalırsın.
-
abi adamlar 3310 kullanıyor m8 ıphone6 karsılastırıyor ıphoneda kullandım m8de kullanıyorum ıphone sacmalık yarı yıl gecmeden telefonunu yalan edıyor. m8deki kaliteyi hıc soylemıyorum m8 alırsan memnun kalırsın tek kelıme stabıl falan dıyenler olmus ucak ucurucaklar telefondan kekolar sankı androıdın neyı stabil degilmiş sacmalık tam anlamıyla telefon olum ucakları komuta etmıycez.
-
salihgs bunu yazdı
3 seneyi geçti htc kullanıyorum.
htc 2 sene önce çıkardığı cihaza şu anda android L verelim mi vermeyelim miyi tartışıyor.verip vermeyeceği kesin bile değil düşün.
i phone 4 sene güncelleme garantisi veriyor.
şimdi i phone alıp 3 sene sonra satsan o paraya 2 tane htc one m8 alırsın.
Tabi güncelleme verdiği telefonu da ipod'a çevirmesinden bahsetmiyoruz. Ondan sonra downgrade yaptırtıp 8.1 çıkartmadan hiç söz etmiyoruz. :) Özellikle ve özellikle güncelleme esnasında kullanıcı verilerinin anasını s*kmesinden hiç söz etmiyoruz. :) Ama onun dışında iyidir ya iOS.
-
M8 candır gerisi heyecandır hocam
-
Agustos ayinda müdürümüz m8 aldi 2500tl ekimde iphone aldi htc yi 1650 ye satıyor alan yok
Tamam iyi telefon kalite li falat okadar etmez
Bu fiyata 130 tl lik dot view dahil siz düşünün s3 sahibi olarak rootlayip istediğim güncellemeyi alabildiğim için bana katkısı yok diğer cihazların iphone al geç
Pişman olursan aldiğin paraya yakın satarsin aninda gider
PanxeR tarafından 26/Eki/14 22:13 tarihinde düzenlenmiştir