HTC One M8 Vs Iphone 6 (Hangisini Öneriyorsunuz)
-
3 seneyi geçti htc kullanıyorum.
htc 2 sene önce çıkardığı cihaza şu anda android L verelim mi vermeyelim miyi tartışıyor.verip vermeyeceği kesin bile değil düşün.
i phone 4 sene güncelleme garantisi veriyor.
şimdi i phone alıp 3 sene sonra satsan o paraya 2 tane htc one m8 alırsın.
-
Hayatta bu kadar oturup da APPLE ın yada İPHONE un övülmesini izlemezdım :D
Ama madem sen bir de alıcısın otur 1 saat 15 dakika izle bu 2 herifi :D
http://www.youtube.com/watch?v=ylryHueh9Cw -
salihgs bunu yazdı
htc 2 sene önce çıkardığı cihaza şu anda android L verelim mi vermeyelim miyi tartışıyor.verip vermeyeceği kesin bile değil düşün.
M7 yevverecek ama dediğin gibi m7 ile ip5 ikinci el arasında 300 e yakın fark var
-
mataramasuko bunu yazdısalihgs bunu yazdı
M7 yevverecek ama dediğin gibi m7 ile ip5 ikinci el arasında 300 e yakın fark var
hocam m7 geçen seneki cihazı.ondan öncekilerin yüzüne bakan yok : ) m7 seneye çöp olacak
-
JiggSaw bunu yazdı
http://www.youtube.com/watch?v=ylryHueh9Cwnerden buldun bu adamları :D
-
ikisini de satan en yakın teknoloji mağazasına gidiyorsun, iki telefonu da istiyorsun, eline alıp tutuyorsun, inciğini cinciğini bızdıklıyorsun. Menu aç oraya buraya geç kamera aç kapat vs günlük işlerini yapacağın yerlere girip çıkıyorsun.
Elinde tuttuğunda seni, verdiğin paraya değer hissettirecek olan hangisi ise onu alıyorsun.
Hadi bakam rastgele...
-
deja-vu bunu yazdı
ikisini de satan en yakın teknoloji mağazasına gidiyorsun, iki telefonu da istiyorsun, eline alıp tutuyorsun, inciğini cinciğini bızdıklıyorsun. Menu aç oraya buraya geç kamera aç kapat vs günlük işlerini yapacağın yerlere girip çıkıyorsun.
Elinde tuttuğunda seni, verdiğin paraya değer hissettirecek olan hangisi ise onu alıyorsun.
Hadi bakam rastgele...
Öyle telefon mu alınırmış hocam naptın pazardan domates mi alıyoz alıp eline bakacaksın :D
O kadar teknik özellik, inceleme testleri vs boşuna mı yapılıyor? :D
-
qoqo bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı
Hadi bakam rastgele...
Öyle telefon mu alınırmış hocam naptın pazardan domates mi alıyoz alıp eline bakacaksın :D
O kadar teknik özellik, inceleme testleri vs boşuna mı yapılıyor? :D
Öyle soruya böyle cevap usta. Arkadaş şunun şu işlemcisi var x64 geekbench de şu kadar puan almış ama diğerinde Ultrapixel kamera var, kasası alümenyum :D Android bas root'u kullan mis gibi diğerinde jailbreak karın ağrısı her update'te gidiyor vs vs gibi ayrıntılı soru sormamış ki.
İki tepe model telefonu koyup ben 2000 tl basacam hangisine basayım demiş. Arkadaş cigolaytına bakmak istememiş.
-
salihgs bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
http://www.youtube.com/watch?v=ylryHueh9Cwnerden buldun bu adamları :D
Sorma ya :)
Ömrümden 1 saat 15 dakika zaman kaybı :P -
yeni konu açmak yerine bende şu soruyu sormak istiyorum
hiç android ve ios kullanmadım telefon almak istiyorum içimden geçen note 4 ama plus ve note 4 arasında kaldım bana ne önerirsiniz ben telefonla ucuk kacık şeyler yapmıycam normal foto, mailler, film oyun moyun müzik dinliycem samsung seviyorum ama 6 ve plusda fena durmuyor