folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Http://Www.Cyber-Tahribat.Com/ :)

Http://Www.Cyber-Tahribat.Com/ :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    aB_r3aL bunu yazdı:
    -----------------------------

blackhammer

bakın arkadaşım bana bazı şeyleri söyletmeyin ellerimde kanıtlarım tahribat cigicigi den istedigi yardımların logları bakın kardeşlerim cyber-warrior benim sikimde degil ama sizin adminleriniz ve bu sitenin sahibi holyone dostumuzdur bunu hep söylerim arkadaşlar benim adımı rencide edici sözler kullanmışlardır cigicigi de veya cyber-tahribatda aleyinize böyle bir konu açılsa buranın sahibi holyone degil her ahngi bir yönetici forumlarımda böyle saygısızlık içerici konu açıldıgını söylese hemen gereken yapılır tahribat da evet mesajım yok dogrudur mesaj atma isteginde bulunmadım burda yönetidci olmak gibi bir arzumda olmadı canım kardeşim benim sitelerim belli kendi sitelerimi yönetiyorum ama tahribatın hiç bir konusuna bakmamıştım hep gözümde holyone büyük bir zarttı hala öyledir ve bir kaç admin arkadaş bu konu hakkındada admin ve holyoneye ilettim gerekene sen degil arkadaşım bu sitenin adminleri ve holyone karar verir sende benim gözümde sıkfırsın sende 2 paket kürdan alda bokunla oyna sana bir kutu yetmez iyi günler

tersten okuyun o zaman anlaşılıyor :)))))))))))

bak aB_r3aL kardeşim.bu topic e ilk yazdığın yazıya bak.sonra diğerlerine bak.2003ten beri tahribatçıyım vs.. demişsin ama tarikat kuralların bir kez bile okumamışsın.tarikatteki bütün müridler aynı eş değerdedir.fakat sen en başında bizleri küçümseyerek girmişsin konuşmana.işin içine aileyi bile katmışsın konuşmalarında.sonra kalkıpta bizden saygı bekleme.!Gelipte burda bizlere posta koymaya kalkma.güzelce konuş ki adamdan sayalım.güzelce konuş ki bütün yazılarımızı editleyelim hatta başlığı sildirelim.ama gelipte burda laga luga ötüp kendini üstün gösterip bir şeyler yapmaya çalışıyorsan hiç bir bok yiyemezsin haberin olsun.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

aB_r3aL

birader sen hala anlamak icin debeleniyorsun. ben sanadece senin ne kadar gerekisz bir sekilde bu sitenin kullanicilarina karsi gereksiz bir agresiflik sergiledin benden bu gereksiz agresifligine karsida bu sekilde bir tepki aldin.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aB_r3aL
    aB_r3aL's avatar
    Erkek

blackhammer
     tamam kardeşim eger ben agır konuştu isem kusura bakmasın herkesden özr dilerim burası tahribat takliti degildir CW gelince www.cyber-world.org burası benimdi tema başkaydı cyber-warrior ile aramızda olan sütüşmelerden cyber-tahribat domaini kullandık cyber tahribat edecez anlamında kimsenin takliti degilir anti cyber-warrior amacı için açılan bir pletforumdur umarım herkes anlamıştır iyi günler....

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-PsychoPhat
    By-PsychoPhat's avatar
    Erkek

eğer wc karşıtı bi siteyseniz tmm.fazla lafa gerek yok , arkadaş özür dilemiş konu kapansın (:

piknikte kebap şart değil amk.mangal yapan eller kırılsın.pizza yiyin onun yerine a.k.ormanları tehlikeye atmayın huleyn..ayrıca 1 gün de sıçmaın , 70 milyon 1 gün boyunca sıçmazsa hayvan gibi su tasarrufu sağlanır..(ciddiyim lan şaka yapmıyom)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

adama bak yaws bi de dio tbt da yönetici olma isteğinde bulunmadım, sanki istesen hemen admin yapcaklar seni :D sen şimdi rep falan istersin terazime tıklayın da dersin :D tbt ın diğer forumlardan farkını çözememiş arkadaş, burda mod olmak için bilgili olmaktan çok herkez tarafından sevilen fırlama bi tip olman lazım ;) resmiyetten uzak çok relax bir site seviyorum tbt ı yaws

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Bu konuda nedir böyle :S1 hafta yokum tip tip abidik gubidik bir adam çıkmış ben goxxip im diye çıkmış ordan cyber-world denen siteye....

aB_r3aL denen çocuğa...
    1. olarak goxxip olacağını hiç sanmıyorum , ha sen goxxipsen benim olduğum yere yazamazsın , bende senin bulunduğun mekana yazmam , ama cigi ile eskiler oalrak levent netstorm kürşat hepsinin telefonuna kadar vardır aramız gayet iidir , ama bu cyber-world denen siteyi benim neslim bilirler, bilirsin eskiim cigi deme bana burada , cyber-world denen sitenin ilk kuruluşunu hatırlıyorum , yeşil matrix gibi matrak birşeydi. Site sonradan gangboy diye cigiden bir çocuğa verildi ( devredildi yani kontor karşılığında ) , goxxip in sizin gibi tiplerle ilgi / arzuhali olmaz olmamıştırda. Ha goxxipsen realdreamı nasıl tanırsın diye bir soru sorayım tanıdığım goxxip güzel bir cevap verir... Burda başkasının nickini vs benim diyerekten yırtık dondan çıkar gibi çıkmayın....

Ha bu arada cyber-tahribat ı ilk kurulduğunda duydum , duyduk. Güzelce güldük. zamanında eski adminimiz dark-world ünde adı geçiyordu bu kurulumda ( gerçi onunda nicki orada kullanılıyor ama o değil ) ...

Kısaca çoluk çocuğun kurduğu saçma sapan bir olay bu cyber tahribat dediğiniz :)

bu arada goxxip 707708 bu icq yu mu kullanacak :D mauahahah hoca seni birdaha bu sitede en ufak bir saygısızlıkta , müride laf atmakta ve yalan dolanda görürsem dalağını eline veririm (:

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aB_r3aL
    aB_r3aL's avatar
    Erkek
    DecaMeroN bunu yazdı:

Bu konuda nedir böyle :S1 hafta yokum tip tip abidik gubidik bir adam çıkmış ben goxxip im diye çıkmış ordan cyber-world denen siteye....

aB_r3aL denen çocuğa...
    1. olarak goxxip olacağını hiç sanmıyorum , ha sen goxxipsen benim olduğum yere yazamazsın , bende senin bulunduğun mekana yazmam , ama cigi ile eskiler oalrak levent netstorm kürşat hepsinin telefonuna kadar vardır aramız gayet iidir , ama bu cyber-world denen siteyi benim neslim bilirler, bilirsin eskiim cigi deme bana burada , cyber-world denen sitenin ilk kuruluşunu hatırlıyorum , yeşil matrix gibi matrak birşeydi. Site sonradan gangboy diye cigiden bir çocuğa verildi ( devredildi yani kontor karşılığında ) , goxxip in sizin gibi tiplerle ilgi / arzuhali olmaz olmamıştırda. Ha goxxipsen realdreamı nasıl tanırsın diye bir soru sorayım tanıdığım goxxip güzel bir cevap verir... Burda başkasının nickini vs benim diyerekten yırtık dondan çıkar gibi çıkmayın....

Ha bu arada cyber-tahribat ı ilk kurulduğunda duydum , duyduk. Güzelce güldük. zamanında eski adminimiz dark-world ünde adı geçiyordu bu kurulumda ( gerçi onunda nicki orada kullanılıyor ama o değil ) ...

Kısaca çoluk çocuğun kurduğu saçma sapan bir olay bu cyber tahribat dediğiniz :)

bu arada goxxip 707708 bu icq yu mu kullanacak :D mauahahah hoca seni birdaha bu sitede en ufak bir saygısızlıkta , müride laf atmakta ve yalan dolanda görürsem dalağını eline veririm (:

tahribat.com bakın ya beni anlamak istemiyorsunuz yada anlamakta güçlük çekiyorsunuz ben burda cigicigi adını yazmışlar demişsinin bende domainler benim accountumda dedim tahribat ne oldugu belli kamoyu bilir benimde kim oldugumu bilir sizinle sokak kavgası yapacak degilim ragamen kürşatı dtanıdıgını söyledin ben onların adında konuşmadın ragaman diye bir bok çıkmadı agzımdan tanırsın tanımassın beni baglamaz marmaristeyim tatilde şuan gel yüz yüze konuşalım şimdi dedgin adamları ara ve deki goixip tahribatdan bir userle ben goixip diyor de goixip haricinde kimse ben goixip ' im diyemez sende sözlerine biraz dikkat et ve yazdıklarımı oku darkworld demişsin kardeşim ben bu adamları tanımam c.t dedigin forumuda tanımam benim anlatmak istedigim domain benim accountumda serveri ben sattım kendilerini adımıda istedigime veririm sen cigicigi yazamassın o  yazar anladınmı beni ben şu saatden sonra kimseyi tanımam işime bakarım ama bana ait olan yerlere laf atmayın diye yazdım he siz laf etmek istiyorsanız şahsıma ve bana ait olan yerlere edin bu sizin kişiliginizi gösterir sizinle tartışmayacam ne haliniz varsa görün ama fazla havlama bana gırtlagını keserim senin ban man bunları bana söyleme git çoluk çocuga söyle iyi günler 1 bu user bana ait degil bu user cigicigi den bir kişinin useri

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

yafff şu ezikler için tartışmayın

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aB_r3aL
    aB_r3aL's avatar
    Erkek
    akıllı konuş o oturdugun bilgisayarın ana..... sike......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

aB_r3aL bunu yazdı:
    akıllı konuş o oturdugun bilgisayarın ana..... sike......

akıllı ol  lann  yaran varda gocunuyon 

az adam olsan küfür etmessin 

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
Toplam Hit: 8475 Toplam Mesaj: 59