folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Http://Www.Cyber-Tahribat.Com/ :)

Http://Www.Cyber-Tahribat.Com/ :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aB_r3aL
    aB_r3aL's avatar
    Erkek

aB_r3aL bunu yazdı:
    -----------------------------
    http://www.cyber-tahribat.net/forum_posts.asp?TID=2432&get=last#6821

bakın burdada sizi yazmışlar beni alakadar etmez aranızdaki problemler ama bir daha beni de katarsanız sizi yakarım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Bıdı bıdı bıdı Deca senin cevabını vermiş hala ahkam kesiyosun...Sidik yarıştırmaya çalışanlar belli..

Her Hakkım Saklıdır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:

Bıdı bıdı bıdı Deca senin cevabını vermiş hala ahkam kesiyosun...Sidik yarıştırmaya çalışanlar belli..

aynen  

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

edit.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

@aB_r3al
    seninle bir şekilde iletişim kurmayı çok isterdim. ben sana kısaca şöyle anlatayım. ben goXXip im diyorsun. ki bak ben bile bu nick i doğru biçimde yazıyorum.  neden çünkü nasıl yazıldığını biliyorum. mesela kendi nick imim ele alalım bir kaç yerde farklı yazılışları vardır. önemli durumlarda BLACK.HAMMER yazar forumlarda ise bLackhammer biçiminde yazar. ama sana baktığımda benim bildiğim goXXip nick i bu şekilde idi. ama nedense sen hala kendi nick inin doğru yazamıyorsun...

bir link vermişsin kendi sitene ait yada herneyse ama ben orda yazılanı okuyamadım. senin banlandığını biliyorum ama bunları okuyabileceğinide biliyorum. gel görüşelim marmaristeyim demişsin. decameron'a kalk gel falan demişsin ben burdan kalkıp marmaris e gelirsem alkolüme para dayandıramazsın onun için gel ağırlayayım işinden vazgeç. seninle sidik yarışı yapacakda değilim. biz seninle iletişime sanal ortamdan devam edelim. sana iletişim adreslerimi vereyim istediğin biçimde benimle irtibata geçebilirsin.

mail : bLackhammer@tahribat.com (önerilen)
    msn : bLack.hammer@hackermail.com

bu ikisinden birini kullanarak bana bir ulaşmanı merak ediyorum. seninle yukarıdaki yazılarımızda çok güzel bir şekilde anlaştık değil mi? aynı şekilde anlaşabileceğimizi biliyorum çünkü ben medeni bir insanım konuşabilmekteyim. seninde konuşabileceğine inanmaktayım. neden bu kadar agresif davrandığını bile anlamadım. bu kadar konuşmalarda hiçbir tahribat.com kullanıcısı senin şahsına karşı küfür etmemiştir ama senin son mesajlarından birinde küfür bulunmaktadır. ben senin sitende ne yazdığınıda merak ediyorum hatta sırf okuyabilmek için üye bile oldum ama verdiğin link e tıkladığımda sadece giriş başarısız diye uyarı alıyorum siteye giriş yapmış olmama rağmen. sen bu şekilde celallenip konuşuyorsun bak ben ne kadar sakinim.

Saygılar
    bLackhammer

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

aB_r3aL bunu yazdı:
    akıllı konuş o oturdugun bilgisayarın ana..... sike......

B_r3aL, 9/4/2007 4:56:37 AM tarihinde DecaMeroN tarafindan sınırsız banlandı. Banlanış Sebebi: lamer 

ALDINMI  

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    ya konuyu okudum şimdi de... şu qoduumun malına 2-3 kişi hariç adam gibi cvp veren çıkmamamış. Kimisi çocukça kimisi de yetersiz cvplar vermiş.La adam zaten mal, sitesi de mal. Belkide aldırış etmemişsiniz o da olabilir ama kafama takıldı işte dışardan öyle gözüküyo. Bunla iyi daşak geçilirdi ama banlandı adam :l

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

NighT-7 bunu yazdı:
    ya konuyu okudum şimdi de... şu qoduumun malına 2-3 kişi hariç adam gibi cvp veren çıkmamamış. Kimisi çocukça kimisi de yetersiz cvplar vermiş.La adam zaten mal, sitesi de mal. Belkide aldırış etmemişsiniz o da olabilir ama kafama takıldı işte dışardan öyle gözüküyo. Bunla iyi daşak geçilirdi ama banlandı adam :l

cvp vermeye değmez =O) 

Bittik biz bittik
Toplam Hit: 8468 Toplam Mesaj: 59