folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Humble Bundle Dayz (6 Dolar)

Humble Bundle Dayz (6 Dolar)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Ooo DayZ bu DayZ değil yalnız. Bu MOD olan! ;) Arma oyunun modu. Ayrı olarak satılan DAYZ bu pakete dahil değil. ;) İlk mesaj edit. İnsanlar yanlış anlayıp almasın. ;) Arkadaşım aldı, şimdi mal mal takılıyor.

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı
    RaAmLis bunu yazdı

Standalone olsaydı alırdım. Mod için gerek yok zaten indirim zamanları arma 2 bu fiyatlardan satılmıştı.

Yanında 8 oyun daha veriyor ama :)

6 dolar verdim hepiciğini aldım arma II felan herbişey içinde :D

Yarın açık olursan oynarız hocam :)

ver hocam steam id ni yarın olmasa da oynarız ben tr ye dönünce kesin :D zira sınav dönemi starbounda bile bakamıyorum ki kitlemiş durumdayım o oyuna.  L4D aldın mı?

yanlışlıkla kendimi L4D TBT grubundan sildim iyi mi :D şimdi bekle kabul eylesinler :D

bedava mal hiç kaçar mı :D ilk ben aldım(sistem çökmeden önce) :D 

bende ygs-lys var dark souls oynamak isityorum acayip şekilde ona bakamıyorum bende çalışmaktan..

steam id: greendeveloper

La gece gündüz Dark souls oynadın hala mı oynıycam diyorsun. :) hey allahım. 

Steam id : - L - 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

http://www.merlininkazani.com/DayZ-makale-61461p1.html

Bu yazı baya fikir verdi oyun hakkında. Almak istiyorum şuan, ancak kafamda bir soru var.

Uzun süredir oynayan müridler, sizce oyunun standalone versiyonunu mu almalıyım yoksa mod olanını mı? Uzun süre oynanacak bir oyun gibi duruyor. Standalone versiyonun daha çok başlarda olduğunu da okudum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

http://www.merlininkazani.com/DayZ-makale-61461p1.html

Bu yazı baya fikir verdi oyun hakkında. Almak istiyorum şuan, ancak kafamda bir soru var.

Uzun süredir oynayan müridler, sizce oyunun standalone versiyonunu mu almalıyım yoksa mod olanını mı? Uzun süre oynanacak bir oyun gibi duruyor. Standalone versiyonun daha çok başlarda olduğunu da okudum.

Modu alma. Mürid tavsiyesi. Ama toplulukla oynayayım, TBT'den de alan var bak dersen... :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

agalar şimdi bu adıgımız arma dayz ile hiç bişi yapamıyoz mu ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Hocam yaparsın. Ben oynamadım, açık ve net. Ama bu sadece mod. ;) Yani normal DAYZ'in ilk hali diyebilirim. DAYZ, steam anasayfadaki, şu an alpa'da olması lazım. Geliştiriliyor. Bu onun ilk hali diyebiliiriz. ;) Ama mod. Ayrı bir oyun değil. Kısıtlı bir Arma Modu.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı

Hocam yaparsın. Ben oynamadım, açık ve net. Ama bu sadece mod. ;) Yani normal DAYZ'in ilk hali diyebilirim. DAYZ, steam anasayfadaki, şu an alpa'da olması lazım. Geliştiriliyor. Bu onun ilk hali diyebiliiriz. ;) Ama mod. Ayrı bir oyun değil. Kısıtlı bir Arma Modu.

online serveri varmı hocam onu söyle sen :D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Hocalar evet bu modlu olan :D Standalone değil diye yazmadım benim hatam :D ama şu anda standalone 30 dolara satılıyor ve adamlar oyunumuz şu an çok buglu oynamayın bence yazıyorlar... ha ona rağmen 300 bin satıldı peki neden? işte bu dayz modu çok sevildiği için o yüzden pişman olmazsınız alın oynayalım :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Ilk sayfada dedigim gibi standalone versiyon degil ama emin olan suanda mod daha stabil durumda. Standaloneda henuz olmayan bircok sey modda mevcut.  Steamde biara indirimlerde 5 6 dolara kadar inmisti ozamanda almamistim ama alacak olup da tereddut eden varsa alavilirler oyunu sikilmadan oynarsiniz. Dayz origins filan yuklersiniz hersekilde oynanir yani.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    palakan229 bunu yazdı

online serveri varmı hocam onu söyle sen :D 

var hocam var :D dayz standalone dan daha stabil gir oynarız bugün :)

@palakan229 öyle kanka :D bir ara oynarken bayılacak gibi oldum öyle bıraktım :D 

BerkayCit tarafından 17/Oca/14 12:19 tarihinde düzenlenmiştir

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
Toplam Hit: 2685 Toplam Mesaj: 22