Hyundai Getz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hacı Jazz benzinli iyi çekiyo kullandığım kadarıyla sağlam gibiydi. kaza da etmedim çok şükür. çok atik arabaydı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

getz alacağıma clio alırım... her konuda tek geçerim

Arabalar hakkında pek bilgi sahibi olmadığını düşünüyorum bu mesajında hocam. Clioya iyi diyen adam kusura bakmasında arabanın a'sından anlamayan adamdır bunu bilir bunu söylerim. Araç bikere sert plastikten yapılma bi araç zaten dokununca anlarsın:) kaza anında araba hamur sağ çıkma ihtimalin yok denecek kadar az.Paranı 20 bine kadar biriktir git bi 2005 corolla al getz ve clio'dan bin katlı daha iyidir. Clio yakıt meselesinde iyidir az yakar ama motoru berbattır ve sorunludur hele birde 2.else dahada berbattır. en uzak durulması gereken modellerden..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    Bico bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

getz alacağıma clio alırım... her konuda tek geçerim

Arabalar hakkında pek bilgi sahibi olmadığını düşünüyorum bu mesajında hocam. Clioya iyi diyen adam kusura bakmasında arabanın a'sından anlamayan adamdır bunu bilir bunu söylerim. Araç bikere sert plastikten yapılma bi araç zaten dokununca anlarsın:) kaza anında araba hamur sağ çıkma ihtimalin yok denecek kadar az.Paranı 20 bine kadar biriktir git bi 2005 corolla al getz ve clio'dan bin katlı daha iyidir. Clio yakıt meselesinde iyidir az yakar ama motoru berbattır ve sorunludur hele birde 2.else dahada berbattır. en uzak durulması gereken modellerden..

kimin ne kadar anladğı belli .. :) 

http://forum.donanimhaber.com/m_1213769/tm.htm

sen volvo s40'la filan kıyaslıyorsun sanırım...

DrKeworks tarafından 23/Ara/12 11:43 tarihinde düzenlenmiştir

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Alman araabasindan şaşma

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buz_mavisi
    buz_mavisi's avatar
    Erkek

Getz e paramı verilir :D viraja girmeye korkarsın. Alıcaksan ağır araba al biraz daha paraya kıyda 

Dur! Sus! Dinle! Kim Geliyooooorrrrr Kim Geliyoooooorrrr !..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2005-model-hyundai-getz-1.3-gls-bayandan-108775659/detay#

arkadaşlar askerden gelince çalışıp biriktirdiğim param var geri kalan yarısınıda kredi çekip bu arabayı almak için babamı sıkıştırıyorum. henüz evlilik niyetinde değilim 2 sene daha bekleyeceğim nasip kısmet amacım öyle aile tarzı bi araba değil.  ama aldımmıda sakatlık çıkartmayacak bi araba olsun istiyorum modelide 2003 üstü olsun diyorum
    şubat gibi araba almayı düşünüyorum cepte sıfır tl kalacak ama olsun  nasıl araçtır ? 15 diyor ama 13e bulurum herhalde :)

2005 getz tüplü bizde var hocam yaza doğru satmayı düşünüyoruz 13e, sağında solunda vuruklar var ama kaskosu da var en kötü yuvarlarsın şarampolden =D Kmde 15 kuruş yakıyor şehir içi, 50 lira atıyorsun bitmiyor bitemiyor =D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

herkes birşeyler saçmalamış,

hocam arabayı araba gibi kullanacaksan getz alma ki araba tadı vermez ama beni götürsün 80 km üstüne fazla acelem olmadıkça çıkmam az yaksın derdi az olsun diyorsan alınır seri arabadır hoştur ama dadiktir konforu sıradandır kaloriferi iyi ısıtır kore arabalarının özellikle kışım çok işine yarar üşümezsin :) 

bana kalsa bipmişim hızını istanbuldaysan al gitsin zaten gelen geçen vurcak sürtücek arabaya :) parçalarıda pahalı değil pek. 

tam bi şehir arabası tam bi öğrenci arabası tabi yerine göre kullanıldığı zaman seri diye 150lere çıkmaya çalışırsan ölüm makinası olur.

(bu arada amcam clio ile ufak otobüsle kafa kafaya girdi öndeki iki kişide sağlam birinin serçe parmağı kırıldı o kadar.. )

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

bende 2006 getz doch motor  araba var  getz en tutular modeli makyajlı kasa kim nederse desin 97 beygir araba 1.4 benzinli yol yolda savrulur vırajda takla atarsı boş laf al bir kez bin dediğimi anlarsın

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

hocam getz'in kaporta çok dandik ufak bir kazada bile araba perte çıkabilir tavsiyem eski kasa corolla al o fiyata daha memnun kalırsın

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

önerileri okudum teşekkürler
    getz sahibi olanlar iyi diyor.
    arkadaşlar ben yüksek hız filan niyetinde değilim sadece evden çarşıya götürsün yeter :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 5129 Toplam Mesaj: 37