folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hz.Peygamber"İ Öldür

Hz.Peygamber"İ Öldür

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    sondan 3. level da karsisina ben cikinca bişi yapamiyolar :P game over oluo xD
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

işte bizim türk milletinin bu zaafiyetini iyi kullanıyor birileri

bizim milletimiz 2 konuda çok gaza gelir bi din konusunda bi siyasette

adamlar bu 2 kriteri de iyi değerlendiriyo

o oyunu her indirişlerinde adamların kaç para kazandığını hayal edebiliyormusunuz

ne zaman akıllanacaz bilmiyorum ki

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Treasure bunu yazdı:
    -----------------------------

Helal olsun valla yapanlara.

Cok güzel iş cevirmişler, tipik hıyar müslümanı kandır taktiklerinden birisi :)

Başka bir zekinin tekide www.fuckalah.com die web sitesi actı, türkiyede günde kafadan 50.000 kişi siteye giriyor, binlerce kişi birbirine mail atıyor böle bi site var diye, "Allaha küfür ediyolar" diyerekten.

Adamlarda bizim gerizekalı milletimizin siteye her girişinden 5-10 sent reklam parası alıyolar, köşeyi döndüler.

Şimdide segvatrnin reklamı bütün türkiye haber sitelerinde ve forumlarında yapılıyor, birazda onlar para kazansın.

Nası olsa gerizekalı türk milleti siteyede girecek,oyunuda indirecek :)

bence bunu indircek kadr kimse sazan çıkmaz yaf :D

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    treasure sen kimsin ki türk milletine gerizekalı diyorsun?
    özürlü..

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

ne biçim oyun la bu :D  gta2 gibi    3d lisini isterüq  kraloyundaki oyunlar daha güzel  :/

ben gta serilerinde o kadar adam öldürüom ne onlar dinleri bellimi :S     

hem peygamberi bu devirde kim görmüste sen öldürüon  salak salak işler yaa..  adam arkaplanda simdi paraya para demiyodur   

(:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Treasure
    Treasure's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

SpY-EaFw bunu yazdı:
    treasure sen kimsin ki türk milletine gerizekalı diyorsun?
    özürlü..

www.fuckalah.com u dünyanın hiç bi yerinden girilmez iken, hitinin %93'ünü türkiyeden alıyor

İşte ben Fuckalah.com'u el birliği ile türkiyede daha yüksek sıralara taşıyan, "gerizekalı türk milletinden bahsediyorum"

Benmi, seninle aynı ırktan geldiğime göre, en az senin kadar özürlü olan birisi

Ama sen buradaki inceliği hesap edemediğine göre, biraz daha üst kademedesin

Azimliyiz, daha yükseklere taşıyacağız bu programıda, bu siteleride... Durmak yok kardeşlerim yola devam:|

http://img111.imageshack.us/img111/7210/fuckalahkq7.jpg

Başta sn.başbakana bakanlara en ufak kamu çalışanlarına kadar.lütfen artık maçlarda küfürleşme olmasın.saha kenarlarına fasulye fidanları ekilsinki insanlar sakinleşsin.artık kulağı kopanlar coplananlar görmek istemiyoruz.yeterki takımlar artık ceza almasın başkanlar alamasın.hoplayıveren çekirge ile zıplayıveren çekirge arasındaki tek benzerlik,ikisin de veriyor olmasıdır.Yani iş gücüne paralel olarak verimlilikte de artış gözlenir.Bu sebepten kuşlar uçar ve otlar yeşildir.Alım gücü yüksek bir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zihniyeti  mahluka tlar

ebedi devlet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    yaf tmm hocam verdiğin örnek doru ve savunduğun şeyide anlıom ama buna girenler yada bunu indirp oynayanlar nasıl bi zihniyet içindelerki yani böle olunca ne oluo orasını anlamış deilim

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibo123
    ibo123's avatar
    Erkek
    malesef ilkkez treasure ile aynı görüşteyim..biz bu kadar anlamsız tepki göstermezsek bi şeycik olmaz.

"evlatlarım adı gülen kendisi ağlayandan sakının"SHT "Vallahi evlatlarım kainatın en bahtiyar insanları sizlersiniz."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Treasure bunu yazdı:

Helal olsun valla yapanlara.

Cok güzel iş cevirmişler, tipik hıyar müslümanı kandır taktiklerinden birisi :)

Başka bir zekinin tekide www.fuckalah.com die web sitesi actı, türkiyede günde kafadan 50.000 kişi siteye giriyor, binlerce kişi birbirine mail atıyor böle bi site var diye, "Allaha küfür ediyolar" diyerekten.

Adamlarda bizim gerizekalı milletimizin siteye her girişinden 5-10 sent reklam parası alıyolar, köşeyi döndüler.

Şimdide segvatrnin reklamı bütün türkiye haber sitelerinde ve forumlarında yapılıyor, birazda onlar para kazansın.

Nası olsa gerizekalı türk milleti siteyede girecek,oyunuda indirecek :)

Dinime küfür atan müslüman olsa bari :|

Hıyar diyo xD Aynaya baktın mı amca olu sen daha önce xD

Şimdi düşün ki biri site açmış. Senin baban için g*t veren demiş.

Hergün girip hayıflanıp sinirlenmez misin? Bizim millette böyle yapıyo :| Tabii senn maddeci adamsın. Senin için duygulanmak diye bi terim yok :|

Toplam Hit: 10564 Toplam Mesaj: 37