Hz.Peygamber"İ Öldür
-
sondan 3. level da karsisina ben cikinca bişi yapamiyolar :P game over oluo xD
-
işte bizim türk milletinin bu zaafiyetini iyi kullanıyor birileri
bizim milletimiz 2 konuda çok gaza gelir bi din konusunda bi siyasette
adamlar bu 2 kriteri de iyi değerlendiriyo
o oyunu her indirişlerinde adamların kaç para kazandığını hayal edebiliyormusunuz
ne zaman akıllanacaz bilmiyorum ki
-
Treasure bunu yazdı:
-----------------------------Helal olsun valla yapanlara.
Cok güzel iş cevirmişler, tipik hıyar müslümanı kandır taktiklerinden birisi :)
Başka bir zekinin tekide www.fuckalah.com die web sitesi actı, türkiyede günde kafadan 50.000 kişi siteye giriyor, binlerce kişi birbirine mail atıyor böle bi site var diye, "Allaha küfür ediyolar" diyerekten.
Adamlarda bizim gerizekalı milletimizin siteye her girişinden 5-10 sent reklam parası alıyolar, köşeyi döndüler.
Şimdide segvatrnin reklamı bütün türkiye haber sitelerinde ve forumlarında yapılıyor, birazda onlar para kazansın.
Nası olsa gerizekalı türk milleti siteyede girecek,oyunuda indirecek :)
-----------------------------
bence bunu indircek kadr kimse sazan çıkmaz yaf :D -
treasure sen kimsin ki türk milletine gerizekalı diyorsun?
özürlü.. -
ne biçim oyun la bu :D gta2 gibi 3d lisini isterüq kraloyundaki oyunlar daha güzel :/
ben gta serilerinde o kadar adam öldürüom ne onlar dinleri bellimi :S
hem peygamberi bu devirde kim görmüste sen öldürüon salak salak işler yaa.. adam arkaplanda simdi paraya para demiyodur
-
SpY-EaFw bunu yazdı:
-----------------------------
treasure sen kimsin ki türk milletine gerizekalı diyorsun?
özürlü..
-----------------------------www.fuckalah.com u dünyanın hiç bi yerinden girilmez iken, hitinin %93'ünü türkiyeden alıyor
İşte ben Fuckalah.com'u el birliği ile türkiyede daha yüksek sıralara taşıyan, "gerizekalı türk milletinden bahsediyorum"
Benmi, seninle aynı ırktan geldiğime göre, en az senin kadar özürlü olan birisi
Ama sen buradaki inceliği hesap edemediğine göre, biraz daha üst kademedesin
Azimliyiz, daha yükseklere taşıyacağız bu programıda, bu siteleride... Durmak yok kardeşlerim yola devam:|
-
zihniyeti mahluka tlar
-
yaf tmm hocam verdiğin örnek doru ve savunduğun şeyide anlıom ama buna girenler yada bunu indirp oynayanlar nasıl bi zihniyet içindelerki yani böle olunca ne oluo orasını anlamış deilim
-
malesef ilkkez treasure ile aynı görüşteyim..biz bu kadar anlamsız tepki göstermezsek bi şeycik olmaz.
-
Treasure bunu yazdı:
-----------------------------Helal olsun valla yapanlara.
Cok güzel iş cevirmişler, tipik hıyar müslümanı kandır taktiklerinden birisi :)
Başka bir zekinin tekide www.fuckalah.com die web sitesi actı, türkiyede günde kafadan 50.000 kişi siteye giriyor, binlerce kişi birbirine mail atıyor böle bi site var diye, "Allaha küfür ediyolar" diyerekten.
Adamlarda bizim gerizekalı milletimizin siteye her girişinden 5-10 sent reklam parası alıyolar, köşeyi döndüler.
Şimdide segvatrnin reklamı bütün türkiye haber sitelerinde ve forumlarında yapılıyor, birazda onlar para kazansın.
Nası olsa gerizekalı türk milleti siteyede girecek,oyunuda indirecek :)
-----------------------------Dinime küfür atan müslüman olsa bari :|
Hıyar diyo xD Aynaya baktın mı amca olu sen daha önce xD
Şimdi düşün ki biri site açmış. Senin baban için g*t veren demiş.
Hergün girip hayıflanıp sinirlenmez misin? Bizim millette böyle yapıyo :| Tabii senn maddeci adamsın. Senin için duygulanmak diye bi terim yok :|