folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hz.Peygamber"İ Öldür

Hz.Peygamber"İ Öldür

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

ilk kez treasure'a katılıyorum. yok abi en sonunda yapıcaz böle bi$i bizde kırcaz parayı baksana.millet nasıl da gaza gelip sagda solda duyuruo :)

hit almasını istemiosan konusunu acıp oyunun reklamını yapmicaksın. bu kadar basit. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    İyi nişan alamayınca müslyler göte yapışıyo dikkat :P

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    biz de SÜNNET diye oyun yapalım:P

NEDEN? (soru olarak)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VoLaTiLe
    VoLaTiLe's avatar
    Erkek

Bazı gerizekalılar bu tür konularda duyarsız olup, dikkate almamızı bu hadiselere tiraj, hit, rant sağlamamızı salık veriyorlar.

Bu gerizekalılara Nâzım Hikmet'in şu dizesi ile bir soru sormak istiyorum: "Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?"

İnkârcı kavimler Osmanlı İmparatorluğu'ndan beri Müslümanlardan ciddi taaruz görmemişlerdir. Haçlılara diz çöktüren, papaları kovuklarına geri gönderen bu yüce imparatorluk tarih kumlarına gömüldüğünden beri, ciddi anlamda Müslümanlar'a olan prestij gerilere doğru seyretmiş bulunmakta.

Bundandır ki, ümmetçilik fikrinin dağılmasından sonra bu kişiler(inkârcı global kavimler), duyarsızlaştırma, asimile, dejenere gibi ne kadar etkisizleştirici yöntem, yordam var ise başvurmaktadırlar.

Derin bir imparator ümmetinin torun zâdesi olan yeni Türk nesli, bu tür hadiselerde pasif kalmayacak, kültürel bağları ile çimentolaşmış İslâm bayrağını asla bırakmayacaklardır.

Müslümanlık elden gittiği vakit, dil gider, kültür gider, tarih gider, ortaya Uygurlar gibi zamanla savaşçı özelliklerini kaybeden ve diğer dinlerin ritüellerini baskı unsuru ile kabul etmiş mankurtlar doğar çıkar.

Bundandır ki, her ufak bir adımınız, birgün depremlere sebep olacaktır.

Takipte kalın.

Wellcome to Digital Hell! I"am Real VoLaTiLe Help!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    Treasure bunu yazdı:
    -----------------------------

SpY-EaFw bunu yazdı:
    treasure sen kimsin ki türk milletine gerizekalı diyorsun?
    özürlü..

www.fuckalah.com u dünyanın hiç bi yerinden girilmez iken, hitinin %93'ünü türkiyeden alıyor

İşte ben Fuckalah.com'u el birliği ile türkiyede daha yüksek sıralara taşıyan, "gerizekalı türk milletinden bahsediyorum"

Benmi, seninle aynı ırktan geldiğime göre, en az senin kadar özürlü olan birisi

Ama sen buradaki inceliği hesap edemediğine göre, biraz daha üst kademedesin

Azimliyiz, daha yükseklere taşıyacağız bu programıda, bu siteleride... Durmak yok kardeşlerim yola devam:|

http://img111.imageshack.us/img111/7210/fuckalahkq7.jpg

Daha çok çingeneye benziyorsun. Gördüğüm kadarıyla yazmaktan acizsin. Kullandığın noktalama işareti cümlenin anlamını havada bırakıyor cümlelerini de doğru bir biçimde bitiremiyorsun zaten. Bu yazdığından türk ırkına salak dendiğin kanısına bile varılabilir . Millet ve topluluk arasındaki farkı anlayamamışsan bu tamamen senin kafasızlığından kaynaklanmaktadır. Türkiyede yaşayanlara değil Türkçe konuşanlara Türk denir. Bunun içine bozkırlarda yaşayanlar da,sibiryadakiler de girer. Ha senle tartışma saçma aslında :) Ne olduğun bile belli değil,belki bir multi üyeliksin. Kim bilir :)

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    Treasure bunu yazdı:

SpY-EaFw bunu yazdı:
    treasure sen kimsin ki türk milletine gerizekalı diyorsun?
    özürlü..

www.fuckalah.com u dünyanın hiç bi yerinden girilmez iken, hitinin %93'ünü türkiyeden alıyor

İşte ben Fuckalah.com'u el birliği ile türkiyede daha yüksek sıralara taşıyan, "gerizekalı türk milletinden bahsediyorum"

Benmi, seninle aynı ırktan geldiğime göre, en az senin kadar özürlü olan birisi

Ama sen buradaki inceliği hesap edemediğine göre, biraz daha üst kademedesin

Azimliyiz, daha yükseklere taşıyacağız bu programıda, bu siteleride... Durmak yok kardeşlerim yola devam:|

http://img111.imageshack.us/img111/7210/fuckalahkq7.jpg

katiliyorum sana.bu kez demek istedigini ciddi dile getiriyosun.

yalniz bu kadar da ciddi olma,kendini ifşa ediyosun.

madalyanin hakkini ver :)

All I need is a possibility.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geronymo51
    Geronymo51's avatar
    Erkek
    Milli zaafiyetlermizden faydalanmalarına izin vermemeliyiz dostlar. Şu 3-5 sayfalım topic te bile oyunun download linkinden screen shot larına kadar ne arasan var. Topic 10 sayfa olsun bak sen milletteki kavgaya hiç gerek yok. Hz. İsayı öldür die oyun yapsak kim sallar bizi. herkes işine bakarsa daha güzel olur bence hatta topic kapatılabilirde. Ne bokları varsa yesinler biz oturduğumuz yerden celallenmeyelim yeter.

Vatanım ha ekmeğini yemişim ha uğrunda bir kurşun...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

ahahah :D ondna sonra milletleri müslüman olunca kızıyorlar siktirin lan!

Müslüman olanların beni etkilediği tek bir cümle var! daha doğrusu en etkilendiğim cümle.

"Müslümanlık dini bütün insanları kardeş gibi görür, diğer dinleride hoş görür fakat diğer dinler müslümanları düşman gibi görüyor"

Dinimiz çok güzel.Fakat maalesef aynen uygulamayanlar var.Yani çarptıranlar.Onlar sayesinde bir çok kişi artık dinden soğuyor.Yoksa Türkiye çok modern, hoşgörülü bir ülke olurdu 

malesef zumsuk bazılarınn yaptığı yanlış islamiyete mal ediliyo

bütün müslmanlara o gözle bakılıyo

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    Treasure bunu yazdı:

Helal olsun valla yapanlara.

Cok güzel iş cevirmişler, tipik hıyar müslümanı kandır taktiklerinden birisi :)

Başka bir zekinin tekide www.fuckalah.com die web sitesi actı, türkiyede günde kafadan 50.000 kişi siteye giriyor, binlerce kişi birbirine mail atıyor böle bi site var diye, "Allaha küfür ediyolar" diyerekten.

Adamlarda bizim gerizekalı milletimizin siteye her girişinden 5-10 sent reklam parası alıyolar, köşeyi döndüler.

Şimdide segvatrnin reklamı bütün türkiye haber sitelerinde ve forumlarında yapılıyor, birazda onlar para kazansın.

Nası olsa gerizekalı türk milleti siteyede girecek,oyunuda indirecek :)

Dinime küfür atan müslüman olsa bari :|

Hıyar diyo xD Aynaya baktın mı amca olu sen daha önce xD

Şimdi düşün ki biri site açmış. Senin baban için g*t veren demiş.

Hergün girip hayıflanıp sinirlenmez misin? Bizim millette böyle yapıyo :| Tabii senn maddeci adamsın. Senin için duygulanmak diye bi terim yok :|

yaw hayvan uyma şu hıyara Allahın provakatörü ne  olcak işte  

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Oyun linki?

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
Toplam Hit: 10570 Toplam Mesaj: 37