Hz.Peygamber"İ Öldür
-
amk bu konuda o kadar denyo yazılar yazılmışki,bi insan bu kadar salak olamaz yada mantıktan yoksun olamaz diyor insan , ya kardeşim adam müslümanlara laf atıyor treasure'da bununla eğleniyor , diğer kişi treasure'a laf söylüyorki Türk'lükle alay ediyorlar vs. şahsen bu durum benim hiçte sikimde değil,ama gayet iyi bi Türk'üm vatanseverim milliyetçiyim ırkçıyım,neden bunu vatan millet meselesi yapıyorsunuz ? burada Türk'lüğü yapılan bir saldırı yok islamiyete yapılmış bir saldırı var ki , bu da benim umrumda değildir,aklı başında adamın umrundada olmamalıdır,zaten oyunuda indirdim düşmanların hepsi arap amk , söze gelince arap kalleştir arap pisliktir yağı bol bulunca götüne sürendir , bu tip şeydede bok kondurmazsınız bırakın ne halleri varsa görsünler amk , emin olun bu tip antipati içeren durumlar , yani karşı tarafın bi olguyu hedef kullanarak saldırmak istediği şey aslında sembolleşmiş kalıplaşmış müslümandır , yani batılıya sorduğun zaman müslüman insan kesinlikle sempati görmez , peki müslüman kimdir nedir diye sorduğun zaman dinii bi açıklama yapılmaz , ortadoğuda yaşayan 3 5 karıyla ewlnenen kendi kızını kaçıranın evini bombalayan , tv de izleyip mastürbasyon yaparken düşündüğü minietekli kızı sokakta görünce günahkar diyen , allah için insan öldüren , götü boklu , sufatı kıldan geçilmeyen hayvani yaratıklardır..ben sanmıyorumki burada Türklüğe veya sırf allah'ın tek olduğuna inanıyor diye bi insan'ı bi düşünceyi hedef alsınlar.
-
hadi bizde bütün hıristiyanları zük isa vok et oyunu nu yalalm :I
amq ben bu heriflerin hep müslümanlar kışıkrıtmaya çalışıyo herifler sonrda cazgır müslümanlar diyolar
orda ayrca müslümanlıgi kötülüyen Bin ladin i öldürme görevide var bu ibne yine onlara saldırsın aa müslümanlara
bak bi oyun için ne yapyolar derler
-

Bu istatistik kimin salak oldugunu gosteriyor.Evet hacilar kusura bakmayin ama bu basit bir ornek ve salakligimizin belgesidir.Tabi bunu genelleme veya irk boyutuna indirmeyin.Buradaki salaklik cehaletten gelen bir salakliktir.Kimse boburlenmesin cahil bir milletiz abi , birsey yaparken dusunmuyoruz.Tahribat her zaman bu tip seyleri tiye almamistir.Youtbe da Ataturk'e hakaret ediyorlar diye konu acilir , konu silinir konuyu acan eleman uyarilir.Sonra cahiller yorum yapar.Tahribat pkk limi , Tahribat , Ataturk dusmani mi ? . Hayir kardesim Tahribat zeki ,Tahribat analiz yapabilme yetisine sahip , Tahribat gelecegi cok iyi gorebiliyor...%93 Turkiyeden girilen ve Allah'a kufreden bir site.Ne kadar komik Musluman bir ulke ama en cok biz ziyaret ediyoruz.Adamlari amacina biz ulastiriyoruz :) Oysa kimse tiye almasa bunlari amaclarina ulasamayacaklardir.Internette bir konuda amacina ulasmak istiyorsan "HIT" olayini cozeceksin.Adamlarda bunu bizim cehaletimiz uzerinden cozuyor.Zihniyetsiz forum siteleride hit kaygisi pesinde bu tip sitelerin reklamini bagira bagira yaparak ekmeklerine yag suruyor.Yani asil komik olan , dusunmeden , analiz etmeden . Hurra saldirin , yikin mantigi.Tiye almayacaksiniz bakin 2ay sonra o siteden , o oyundan haber varmi.
-
yaf müridler öncelikle şunu söliyim bu konuyu açarken amacım böle bi olay olduğunu sölemek herkesi bilgilendirmekti oyunun reklamı yada hiti deil bazı müridler böle yaparak millet indirio sitesine girio hitlerini arttırıo dediler ama ben yok canım böle bişi olmaz olamaz diyodum ama şimdi konuya bakıyom kimi oyunun linkini verio kimi oyunun linkini istio kimi indirip oynamış bile demekki bu sölenenler doru biz bunları görüp onlara cephe alacağımıza indirp deniyoz demekki bu konularda hala zaafımız var artık konunun kapatılması gerek hralde yoksa oyunun fanları türkiyede çıkcak
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------
İyi nişan alamayınca müslyler göte yapışıyo dikkat :P
-----------------------------
marjinal göründüğünü düşünüyorsun değil mi ? halbuki alakası yok.içi boş çuvaldan farkın yok. -
Peygamberleri olan hz.isa hz.meryem gibi isimleri çocuklarımızın adını koyarak analım onların yaptıkları şeylere bak . Bu tam bir şerefsizlik.