İçim İçime Sığmiyor
-
rebellisch55 Hocam ne mutluluğu anlamadım da
@gokcan affedin lan beni :D
-
çalıştığın iş sigortalı değilse işkur un meslek edindirme kurslarına girebilirsin aylık 300 tl de maaş alıyosun üstüne..
-
insanın içi içine sığmaması sevinçten olsa gerek sen daralmışsın dostum. sana daral gelmiş.
-
sudokuyu al samurai olanından gir tuvalete 1 saat çıkma şahsen öle yapıorum beynin kilometreyi sıfırlıo tavsiye ederim :)
-
işten geliyorsun ve akşam 1 saate laf ediyorlar diye yorgun argın kursa vesaireye mi gideceksin? Kimse kusura bakmasın ama her işin bir oluru vardır. Otur hiçbirşey yapma! Ne kendi istediğini ne de başkasının. İnat yap gitsin! Boş boş otur.
-
içim içime sığmıyor yazısını görünce; aşık olmuşsun yazmak için girdim :)))
hocam dövüş sporları tüm stresini azaltır, o an herseyi unutturur adama..
tavsiyem tekvando kursuna yazılman...
ilk baslarda fiziken sıkıntı çekersin 1-2 hafta vucut alışınca cok zevkli olur... şahsen 2 hafta önce basladım tekvandoya iyi gidiyor şuan :)))
-
git tuvalete yada banyoya yatana kadar asıl bu şekilde el becerilerini geliştirebilme ihtimalin yüksek olasılık
-
V_For_Vendetta bunu yazdı:
-----------------------------
Yaw arkadaş ailevi nedenlerden dolayi Kafayi yemek üzereyim suskunum konuştuğum zaman felaket oluyor zaten işte çalişiyorum aksam 7 de evde oluyorum 1 saat pc ye oturcam oturma diyorlar ya yok böyle şey. Ota boka bir bir leriyle kavga ediyorlar bana oyalanacak bişiler lazim aksam 7 den sonra neler yapilabilir kurs vs olursa giderim yeterki aklima yatsin.
-----------------------------niye hocam öğrencimisin ? bilgisayar a niye karşılar?
-
DevilKingtr bunu yazdı:
git tuvalete yada banyoya yatana kadar asıl bu şekilde el becerilerini geliştirebilme ihtimalin yüksek olasılık
hoca hiç gülesim yoktu :D
ama güzel fikir . -
hocam karı kız muhabbetlerine gir harbi birini sevince açıp z*ikseler bile adamın umrunda olmuo :D