İçim İçime Sığmiyor
-
Edit:
AdemGorduk tarafından 06/May/13 18:52 tarihinde düzenlenmiştir
Çok gençtim yalnış bilgiler vermişim :D -
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------
-kitap okuyabilirsin.Sakin olmayı duymak istediklerini duyup duymak istemediklerini duymamayı öğrenebilirsin
hocam kitap okumanı kesinlikle tavsiye ederim.. 1-2 sene kadar önce birazda duygusal bi sebepten belkide ömrümde ki en büyük sinirlenmeyi yaşamışımdır.. daha büyük üzüntülerim de olmuştur gerçi ama neyse.. velhasıl boş olan bi ev vardı, şişe şişe içkilerim de var dedim bi kaç gün içeyim kendime gelirim, yanımda da "bir bilimadamının romanı" diye bir kitap vardı Türk bi hocanın hayatını anlatan, sınavım da vardı ondan dedim içme saatim gelmeden biraz oyalanayım zor oldu başta ama bırakmadım kitabı bitene kadar okudum, inan ne dert ne tasa hiç bir halt gelmedi kitap bitene kadar aklıma, kitabı bitirincede yattım 2-3 saat uyudum ertesi sabah herşeyimi topladım eve döndüm zerre alkol felan almadan gayette rahatlamış şekilde..
saçma gibi şimdi bakınca ama feci işe yaramıştı bende , sende dene derim ben :) -
AdemGorduk bunu yazdı:
Bi enstruman kursuna git.Gitar'ı tavsiye ederim.Çünkü uzun öğreniliyor.:) 1 yılını alır.Olalanırsın.Hemde karizma:)
-----------------------------O bir yılda gitarı öğreten neresiyse iyi sikiyolarmış tebrikler valla. İdda ediyorum gitarı öğrenmeye hevesi olan gitar metodları kitabı alıp 2 ayda öğrenmezse atarım kendimi aşşa. 1 Yıl nedir yahu 6. 7. ayda kalmah - hades in solosunu atıyodum ben
-
DevilKingtr bunu yazdı:
git tuvalete yada banyoya yatana kadar asıl bu şekilde el becerilerini geliştirebilme ihtimalin yüksek olasılık
-----------------------------doğru sölüyo walla
-
3 sayfa yorum var..içinde konun ciddiyetini anlayan 3 4 kişi yazmış birşeyler..
Valla bir gerçek var çekmeyen bilmez diye..bnm Ailevi sorunlar farklı tabi kavga gürültü yok zaten 800 km uzaktayım onlardan.
bencede bi arkdaşın dediği gibi kitap okumaya başla..sevmiyorsanda kitap okumayı bir kitap al mutlaka oku..
yada eline kağıt kalem i al..nerede yaşıyorsun bilmiorm ama deniz varsa..otur bir banka şiir yaz.hikayaler yaz..
Ama yapacağın son şey...sıçayım böyle hayata diyerek günlerini boşuna harcaman olcaktırr
unutma;
bundan 1 yıl veya 2 yıl sonra şu yaşıdıklarına..salakmıyım nie bu akdar dertlenmişim diceksin..bu hep böyle olmştur.. ;)