folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İçimi Döküyorum Tahribat..

İçimi Döküyorum Tahribat..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

içimi döküyorum tahribat..cumartesi günüydü..CUMARTESİ SABAHI izmİt kuruçeşme limandan arabamla çıkmış geliyordum. şirintepe körüsünün altında direksiyon hakimiyetimi kaybettim solda sağa sola çarptım Büyük bir kazayı ucuz attlattım ve çok korktumm..19 yaşındayım ve günlerdir uyayamazken bugun sabaha karşı kız arkadaşımın babannesi vefat etti..20 senedir aynı evde yaşıyorlardı dğal olaarak bende tanıyordum gunlerdir içimde tuttugum ağlamaklı havayı bugun çok dısıma vurarak attım.. ikindi namazında cenaze kalkacaktı derken öğlenleyin amcam kalp krizi geçirdi ve su an kroner yogun bakımda yatıyor.. içim o kadar tuhaf o kadar derin duyguardayım ki anlatamam. uzun süredir kız arkadaşımla görüşemiyorduk ve idealleri olan birisi oldugu için bu sene dışarıya okumaya gidecek.bunun da verdiği kasvetle içim öylesine burkuk öylesine hüzünllüki anlatamam. ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten tek bildiğim şey sürekli ağlamak istiyorum..

OKUDUGUNUZ İİÇİN TEŞEKKÜR EDERİM..

FthAяI(!)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

zaman herşeyin ilacıdır

zamanı hissetmeden geçirmenin en doğal yolu uyumaktır

düşünmeden uyumanın en doğal yolu içmektir.

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

ibadet et bunu bi terapi olarak gör ister inan ister inanma ama kendini terapideymiş ve bunu yapınca hersey normale döenecekmiş gibi uygula fazla düşünme demeyecem düşünme derken bile suanda sen bunu düşünüo olacaksın gerekirse agla ama sabır et zamana bırak eger zamana bırakmak istemiosan bi seyler yap hayat senn aslında kimsenin fikirlerini sikleme kafanın dikine de gidebilirsin ama unutma buraya her post attıgında buradaki adamlar senin yanında olcaktır.

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Bazen her şey üst üste gelir. Aldırma uzun süre gelmediğine say. Ayrıca hepsinin bir anda gelmesi daha iyidir bir anda hepsi geçer... yeni bir hayata adım atarsın daha çok gençsin. Önünde çok güzel yıllar var kötü geçen bir kaç gün seni yıkamaz :)

İndia İndia !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sağolun arkadaşlar. onu görememek ve ardından onun bu şekilde gece ağlayarak beni araması karşısında sadece kalakaldım.ve onun bu şehrden edirneye yada manisaya gideceğini bilmek karşısında hayatı sikleyemiyorum..

FthAяI(!)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sende git kizla

la liberte ne meurt jamais.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C-M-D
    C-M-D's avatar
    Erkek

Zaman her şeyin ilacıdır hocam.Sen kafanı fazla takmamaya bak..Eğer duygularına hakim olmayı başarabilirsen,Üstünden atamayacağın yük olmaz..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

burada okuyorum hocam kou de.

FthAяI(!)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

okulu nedensiz terket sizinkilerlerde konus evde sorunlar oldugunu en sonundada evden atildigini soyle, sonra kizla beraber git ufaktan bir is ayarlamaya bak, sahte olsada olur yeterki biri sana bir kagit versin yanimda ise aldim, okul saatleri disinda calistircam diye.

sonra orada bir okula git ve ailenle durumunu anlat evden atildigini, sonrasindada burada is buldugunu ve okuluna devam etmen icin izin iste, %80 ise yarar. 

%20 ise yaramazsada baska bir sehir gormus olursun

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mantıklı hocam ama bilmiyorum öyle gelecek hayalleri kuruyoruz ki özellikle şu son iki sene için herşey üst üste geliyor offf..

FthAяI(!)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hayati sen surukle hayat seni degil

Toplam Hit: 2952 Toplam Mesaj: 26