folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İçimi Döküyorum Tahribat..

İçimi Döküyorum Tahribat..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

hacı çok fena aşığım seviyorum. cnaım çoooooook yanıor. sınavlarım var. her iki dedemde vefat etti. KPSS var. LYS var Açık öğretim var. şin kötüüs hepsini geçmekten başka çarem yok. içim yanıor  yüreğim acyor. dayanmıorum bazen. ama yapacakta bişey yok. sabır ve zaman. yoksa hepimiz intihar ederiz...

allah sabır versin hepimize

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

pm ye bak ustam

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Kıza bu kadar bağlanmamalıydın güzel kardeşim..

Allah inşallah hayırlısıyla kavuşturur inşallah..

Puro içen bir adam; bazen sadece puro içen bir adamdır. bunu unutma

Ayrıca; mahvolmak gibisi yok ((:     [kendim için diyorum ]

düzenle : takviye             http://www.youtube.com/watch?v=WUmwN1zEP_E

yıkılma sakın !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

olm geçer hepsi geçer... insanın başına bişey gelirse oda üst üste gelir dik dur yeter..

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek
    Hocam suanda verdigin hiçbir karar mantıklı olmaz. Çünkü bazı acıların psikolojik çöküntülerin etkisinde almış oldugun bi karar olur. Belki de 4 sene sonra senin için hiçbir önemi kalmayacak. İleride gecmisine baktığın zaman ne kadar yanlış bi karar verdigini anlayacaksın belkide. Belki diyorum çünkü o kız ilerde evleneceğim insan da olabilir. Benim sana tavsiyem olaylardan nötr bi aile bireyine danışman. Sana yakın hissettiğin ablan olabilir annen olabilir abin olabilir. Hatta yapabileceğin en iyi şey psikologa gitmen. O sana mantıklı kararlar Alman'da yardımcı olabilir. Kız için sehir değiştirmek bir ise başlamak bunlar önemli kararlar. Uyku sarhoşu yazdigim bı yazidir sacmaladiysam da kusura bakma. Sabahın köründe yardım etmek için birseyler yazayım dedim. İnsallah guzel günler görürsün.

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
Toplam Hit: 2954 Toplam Mesaj: 26