İçimi Döküyorum Tahribat..
-
hacı çok fena aşığım seviyorum. cnaım çoooooook yanıor. sınavlarım var. her iki dedemde vefat etti. KPSS var. LYS var Açık öğretim var. şin kötüüs hepsini geçmekten başka çarem yok. içim yanıor yüreğim acyor. dayanmıorum bazen. ama yapacakta bişey yok. sabır ve zaman. yoksa hepimiz intihar ederiz...
allah sabır versin hepimize
-
pm ye bak ustam
-
Kıza bu kadar bağlanmamalıydın güzel kardeşim..
Allah inşallah hayırlısıyla kavuşturur inşallah..
Puro içen bir adam; bazen sadece puro içen bir adamdır. bunu unutma
Ayrıca; mahvolmak gibisi yok ((: [kendim için diyorum ]
düzenle : takviye http://www.youtube.com/watch?v=WUmwN1zEP_E
-
olm geçer hepsi geçer... insanın başına bişey gelirse oda üst üste gelir dik dur yeter..
-
Hocam suanda verdigin hiçbir karar mantıklı olmaz. Çünkü bazı acıların psikolojik çöküntülerin etkisinde almış oldugun bi karar olur. Belki de 4 sene sonra senin için hiçbir önemi kalmayacak. İleride gecmisine baktığın zaman ne kadar yanlış bi karar verdigini anlayacaksın belkide. Belki diyorum çünkü o kız ilerde evleneceğim insan da olabilir. Benim sana tavsiyem olaylardan nötr bi aile bireyine danışman. Sana yakın hissettiğin ablan olabilir annen olabilir abin olabilir. Hatta yapabileceğin en iyi şey psikologa gitmen. O sana mantıklı kararlar Alman'da yardımcı olabilir. Kız için sehir değiştirmek bir ise başlamak bunlar önemli kararlar. Uyku sarhoşu yazdigim bı yazidir sacmaladiysam da kusura bakma. Sabahın köründe yardım etmek için birseyler yazayım dedim. İnsallah guzel günler görürsün.
Toplam Hit: 2954 Toplam Mesaj: 26