folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İçimi Döküyorum Tahribat..

İçimi Döküyorum Tahribat..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

hocam harbiden bi boqa sardımı herşey aynı şekilde devam eder. Pek alakalı bişey değil ama bi örnek veriyim.. Akşam eve geldim ekmek yok dedim gidiim bakkaldan aliim bakkala gitdim ekmek kalmamış geri geldim eve makarna yapiim die su koydum su kaynadı bi baktım makarna da kalmamış evde. Dedim bi çay içiyim bari kuru kuru çayın suyunu koydum kaynayınca anladımki çayı demlemeye çayda yok. Yaani anliican bişey boka sardımmı devamı mutlaka gelir.. :D Senin bedevi hikayende yeni başlıyo sanırım.. Daha dur bunlar başlangıç inan daha kötü  şeylerde yaşiicaksın ilerde.. :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

CEO bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam harbiden bi boqa sardımı herşey aynı şekilde devam eder. Pek alakalı bişey değil ama bi örnek veriyim.. Akşam eve geldim ekmek yok dedim gidiim bakkaldan aliim bakkala gitdim ekmek kalmamış geri geldim eve makarna yapiim die su koydum su kaynadı bi baktım makarna da kalmamış evde. Dedim bi çay içiyim bari kuru kuru çayın suyunu koydum kaynayınca anladımki çayı demlemeye çayda yok. Yaani anliican bişey boka sardımmı devamı mutlaka gelir.. :D Senin bedevi hikayende yeni başlıyo sanırım.. Daha dur bunlar başlangıç inan daha kötü  şeylerde yaşiicaksın ilerde.. :)

Doğru hocam diyorumya GİDİYOR DIŞARIYA OKUMAYAA..

FthAяI(!)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

snnyk bunu yazdı:

zaman herşeyin ilacıdır

zamanı hissetmeden geçirmenin en doğal yolu uyumaktır

düşünmeden uyumanın en doğal yolu içmektir.

Zaman herşeyi çözer şu beklemek olmasa..

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kaligula bunu yazdı:

snnyk bunu yazdı:

zaman herşeyin ilacıdır

zamanı hissetmeden geçirmenin en doğal yolu uyumaktır

düşünmeden uyumanın en doğal yolu içmektir.

Zaman herşeyi çözer şu beklemek olmasa..

hOCAM AĞLATACAKSIN BENİ..

FthAяI(!)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

okulu nedensiz terket sizinkilerlerde konus evde sorunlar oldugunu en sonundada evden atildigini soyle, sonra kizla beraber git ufaktan bir is ayarlamaya bak, sahte olsada olur yeterki biri sana bir kagit versin yanimda ise aldim, okul saatleri disinda calistircam diye.

sonra orada bir okula git ve ailenle durumunu anlat evden atildigini, sonrasindada burada is buldugunu ve okuluna devam etmen icin izin iste, %80 ise yarar. 

%20 ise yaramazsada baska bir sehir gormus olursun

Bence bir hatunun peşinden bu kadar koşma. Az realist olun bence , bırak gidiyorsa gitsin. Bu benim hayatımın kadını dediğim en az 4 hatun olmuştur şimdi 5. siyle beraberim. Kafana takma sen derslerini falan çalış dünya kadar hatun var piyasada ne kadar zor gelse de unutuyorsun. Daha çok erken bazı kararları vermek için . 

İndia İndia !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mesele hatun degil, mesele prensip meselesi sevdigim insanla beraber olmak isterim bu insan gecicide olsa, gerekirse cin seddini yalniz gecer gerekirsede dunyanin obur ucunda yasarim.

bunlar benim dusuncem tabi beni dinlememek yapacagin en dogru sey olur, cunku dediklerimi yapsam bile 1 yil 2 yil cekecegin zorlugu bir daha hayatin boyu cekmezsin.

la liberte ne meurt jamais.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam inan koşma olmuyor yapamıyorum onsuz yani aramızda prblem yok sorunda yok tek sorun onun buradan gidecek olması ve nasıl kabullenirim bunca şey varken hiç bilmiyorum 4 senelik beraberliğim var hocam ha diyince olamıyor..

FthAяI(!)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aglamak gibi ezik insanlarin baskalarini etkilemek icin icat ettigi birseyide kullanman hos degil bu bir ise yaramaz.

karar senin. yinede bana kalirsa, ya herru ya merru bas git kizla

la liberte ne meurt jamais.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

aglamak gibi ezik insanlarin baskalarini etkilemek icin icat ettigi birseyide kullanman hos degil bu bir ise yaramaz.

karar senin. yinede bana kalirsa, ya herru ya merru bas git kizla

öle deme hocam hiç olmazsa müzikte yasarken dökülen o göz yası bilmiyorum fenaa, normal aglasan öle olmaz:)

hocam yasadıklarının ard arda gelmesi cidden cok kötü. ama sen 3 kovada gözyası döksen değişen bişi olmaz.

he kızarkadasınla olan muabbetine gelince belki cok üzülüceksin ama eger senin geleceğin okulun planların buraya odaklı ise burda kalmalısın.

kızarkadasınla beraber olman güzel olur ama. bi yerden sonra kızarkadasın ve seninde kafandaki düşüncelerde değişmeler olabilir.

ben ilk önce kendini düşünmenin taraftarıyım. kendini düşünemiyorsan baskasını hiç düşünemezsin.

ve son olarakta sabır ilklerde cok derin yaralar bırakabilir. psikolojine kadar bozabilir. ama bunu alıskanlık ve güç olarak görürsen sabır bagımlılık yapar.

sabret. ne olursa olsun yıkılma. yıkılsanda kimseler görmesin ;)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

hepsi üst üste gelmiş feci bi durum, bunun tek ilacı zaman, oluruna bırak, hayatını olumsuz yönden değiştirme, sonuçlarını görmeye çalış öyle hareket et..

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
Toplam Hit: 2953 Toplam Mesaj: 26