İçimizdeki Rent A Car
-
hocalar malum yaz geldi hafta sonları denize kaçmak lazım . arabam vardı sattım şimdi kiralamak durumundayım içimizde aracını kiralayan veya rent a car işi yapan birileri varsa gerekeni yapalım :)
-
ulan bende rant ve kar görünce içimizde kim rant etti dediydim. Rent a car hocam o -_-
-
Shephard bunu yazdı
ulan bende rant ve kar görünce içimizde kim rant etti dediydim. Rent a car hocam o -_-
sorrry düzelttim :)
-
Tavsiye: yakınında havaalanı varsa oralardan kiralamanı tavsiye ederim. Hem kaskolu hemde orta ve uzun period için daha makul.
-
heza bunu yazdı
Tavsiye: yakınında havaalanı varsa oralardan kiralamanı tavsiye ederim. Hem kaskolu hemde orta ve uzun period için daha makul.
Tanıdık yoksa en akıllıca olanı bu Allah göstermesin kaza yapsan uğralır durursun bilinen markalarda böyle bir sıkıntı yaşamazsın biraz daha tuzlu olur ama kafan rahat olur..
-
darkroques61 bunu yazdıheza bunu yazdı
Tanıdık yoksa en akıllıca olanı bu Allah göstermesin kaza yapsan uğralır durursun bilinen markalarda böyle bir sıkıntı yaşamazsın biraz daha tuzlu olur ama kafan rahat olur..
Bi de 5 tl fazla verip küçük hasar sigortası yapiyorlar. Bayagi ide yariyor. 250 tl ye kadar olan hasarlari karsiliyorlar. Biz yaptırdık bi ara alirken. Tekerlek yirtildi konya adana yolunda. Isletmeyi taktik. Lastikci yirtik bu olmaz çöp olmus dedi. Adamlar hasar sigortasi old. Icin bizden ek ücret almadilar.
-
Buyur hocam Ankara`da rent a car isi yapiyoruz.
Pc-ErrOr tarafından 14/Tem/14 21:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Pc-ErrOr bunu yazdı
izmirde rent a car lazım hocam :) sağol ama genede.
cuma gece 10 da alıcam yada cumartesi sabah alıcam diyorum adamlar illa 3 günü kitlemeye çalışıyolar
-
mesutb bunu yazdıPc-ErrOr bunu yazdı
cuma gece 10 da alıcam yada cumartesi sabah alıcam diyorum adamlar illa 3 günü kitlemeye çalışıyolar
Hocam,
Balçovada tanıdığım sağlam rentacar işi yapan tefeci kılıklı insanlar var.
İstersen yönlendireyim?
-
HoLyCat bunu yazdımesutb bunu yazdıPc-ErrOr bunu yazdı
Hocam,
İstersen yönlendireyim?
Genelde kasko kestiğim firma zeplinle çalışıyor ikame araçta çok müşteriye istedik sorun yaşamadık
-
DJ_Alper bunu yazdıHoLyCat bunu yazdımesutb bunu yazdıPc-ErrOr bunu yazdı
Hocam,
İstersen yönlendireyim?
Genelde kasko kestiğim firma zeplinle çalışıyor ikame araçta çok müşteriye istedik sorun yaşamadık
Fiyatlarıda iyimiş, Yamuk adam değiller demi ?