İçimizdeki Rent A Car
-
İntercity , Avis , Hertz bunlardan biri senin işini fazlası ile görür. Hem de başın ağırmaz.
THT2005 tarafından 15/Tem/14 09:43 tarihinde düzenlenmiştir -
HoLyCat bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıHoLyCat bunu yazdımesutb bunu yazdıPc-ErrOr bunu yazdı
Buyur hocam Ankara`da rent a car isi yapiyoruz.
izmirde rent a car lazım hocam :) sağol ama genede.
cuma gece 10 da alıcam yada cumartesi sabah alıcam diyorum adamlar illa 3 günü kitlemeye çalışıyolar
Hocam,
Balçovada tanıdığım sağlam rentacar işi yapan tefeci kılıklı insanlar var.
İstersen yönlendireyim?
Genelde kasko kestiğim firma zeplinle çalışıyor ikame araçta çok müşteriye istedik sorun yaşamadık
Fiyatlarıda iyimiş, Yamuk adam değiller demi ?
sigorta şirketi çalıştığına göre değildir herhalde
sadece 1 kredi kartı istiyor ikame araçda o dönemlerde trafik cezası vs gelirse tahsilat için
rant a carda nasıllar bilmiyorum
-
merdiven altı, orta ölçekli firmalar ve büyük kurumsal firmalarla bu işi yapmış biri olarak kısa dönemli kiralamalarda büyük kurumsal firmalardan kiralamak en iyisidir. geçen hafta sonu avisten 2 günlüğüne ford focus kiraladım. 250 lira civarı bir şey ödedim. full hasar muhaviyetiyle beraber. işin ilginç yani 5 km de araç kiraladım. naylonları daha yeni sökülmüştü. orta ölçekli firmalara göre daha az evrak işiyle uğraşırsın bir kredi kartı, bir ehliyetle işin hallolur. 24 saat yol yardımın, kiraladığın araç şehir içinde arızalanırsa araç yanına gelir. bu gibi şeylere hayatta bir kere başına gelir geldiğinde de keşke 20 lira fazla verseydim demek yerine kurumsal firmadan kiralamak en iyi seçenektir.
-
Tavsiye ederim , kurumsal bir firma sıkıntı olmaz heryerde araçları var diye biliyorum.Geçen bir iş için kiraladım kaza yaptım bi sıkıntı çıkmadı , adamlara durumu bildirdim sizde birşey yoksa sorun değil efendim dediler bi daha kaza yapasım geldi amk :D
-
almira rent a car dan kiraladım . provizyon olarak 500 tl ye bloke koyuyorlar. 2013 polo aldım 200 tl 2 günlük.
-
Bende oto kiralıcam 3 sonra cizgi oto kiralamadan yapmayı dusunuyorum. Firma hakkında bilgisi olan var mı beyler? Veya havaalanında tavsiye ettiğiniz bir şirket.
-
_Dert_ bunu yazdı
Bende oto kiralıcam 3 sonra cizgi oto kiralamadan yapmayı dusunuyorum. Firma hakkında bilgisi olan var mı beyler? Veya havaalanında tavsiye ettiğiniz bir şirket.
noktadan kirala hocam , hani fanboyluğunu yapmıyorum ama adamlara bi 20 tl para verdim istediğim yere bırakıp istediğim yerden aldılar arabayı biraz geç bırakıp aldılar ama olsun sıkıntı olmadı :) öğrenciysen indirimleri var +20 tl daha verip full kasko yaptınmı kendi araban gibi kullan :)
-
mesutb bunu yazdı
hocalar malum yaz geldi hafta sonları denize kaçmak lazım . arabam vardı sattım şimdi kiralamak durumundayım içimizde aracını kiralayan veya rent a car işi yapan birileri varsa gerekeni yapalım :)
Adres teslimat Marka model bla bla.
-
Madem konusu açılmış. Beyler, müşteri takibi, araç takibi, rezervasyon, otomatik sözleşme, kasa takibi gibi özellikleri olan Rent a Car sistemimizle ilgilenir miydiniz?
-
KrypT bunu yazdı
Madem konusu açılmış. Beyler, müşteri takibi, araç takibi, rezervasyon, otomatik sözleşme, kasa takibi gibi özellikleri olan Rent a Car sistemimizle ilgilenir miydiniz?
Bu adam işini biliyor arkadaş baksana fırsatları nasılda değerlendiriyor. Hayırlı işler hocam.