İçimizdeki Rent A Car
-
HoLyCat bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıHoLyCat bunu yazdımesutb bunu yazdıPc-ErrOr bunu yazdı
Buyur hocam Ankara`da rent a car isi yapiyoruz.
izmirde rent a car lazım hocam :) sağol ama genede.
cuma gece 10 da alıcam yada cumartesi sabah alıcam diyorum adamlar illa 3 günü kitlemeye çalışıyolar
Hocam,
Balçovada tanıdığım sağlam rentacar işi yapan tefeci kılıklı insanlar var.
İstersen yönlendireyim?
Genelde kasko kestiğim firma zeplinle çalışıyor ikame araçta çok müşteriye istedik sorun yaşamadık
Fiyatlarıda iyimiş, Yamuk adam değiller demi ?
Dün bende aradım konuştum bu zeplinle fiyatları çoğu yere göre ucuz. Bi yamuk vardır diye kıllandım rezerve ettirmedim.
Bayram için alıcam bende 3-4 günlük alper abi sorun yaşamadıysa bizde yaşamayız herhal diye düşünüyorum bakalım.
-
Budget Vodafone hat sahiplerine %30 indirim yapıyor.
3 günlük Fethiye kiralamasını 250 TL yaptılar.
-
break bunu yazdı
Budget Vodafone hat sahiplerine %30 indirim yapıyor.
3 günlük Fethiye kiralamasını 250 TL yaptılar.
konu linkini vereydin faydalansalardı tümünden
http://www.tahribat.com/Forum-Vodafone-Red-Kullanan-Varmi-196804/
ArduouS tarafından 16/Tem/14 15:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Altair bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Madem konusu açılmış. Beyler, müşteri takibi, araç takibi, rezervasyon, otomatik sözleşme, kasa takibi gibi özellikleri olan Rent a Car sistemimizle ilgilenir miydiniz?
Bu adam işini biliyor arkadaş baksana fırsatları nasılda değerlendiriyor. Hayırlı işler hocam.
:D Eyv hocam. Hizmet için varız.
-
Yeni konu açmayayım diyorum. Otomasyon sistemi ile ilgilenen yok mu hocular? Almayı düşünmeseniz bile feedback bizim için önemli. Eksiklerini veya şu da olsa iyi olur dediğiniz şeylere dikkate alacağım.
Demo için pm atabilirsiniz.
krypt tarafından 21/Tem/14 01:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Daha önce Avis'ten defalarca araç kiraladım, kiraladık. Gayet iyi ve güvenilir bir firma.
-
Shephard bunu yazdı
ulan bende rant ve kar görünce içimizde kim rant etti dediydim. Rent a car hocam o -_-
Ben de kim içine aldı diye girdim hocam, insan içimizdeki rentacarcı yazar
-
Fiyat karşılaştırma olarak hangisini önerirsiniz arkadaşlar ? daha önce hiç almadım rent a car.
ağustos 8 - 11 arasında bende almak istiyorum.
-
Sserkan bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıHoLyCat bunu yazdımesutb bunu yazdıPc-ErrOr bunu yazdı
Buyur hocam Ankara`da rent a car isi yapiyoruz.
izmirde rent a car lazım hocam :) sağol ama genede.
cuma gece 10 da alıcam yada cumartesi sabah alıcam diyorum adamlar illa 3 günü kitlemeye çalışıyolar
Hocam,
Balçovada tanıdığım sağlam rentacar işi yapan tefeci kılıklı insanlar var.
İstersen yönlendireyim?
Genelde kasko kestiğim firma zeplinle çalışıyor ikame araçta çok müşteriye istedik sorun yaşamadık
Fiyatlarıda iyimiş, Yamuk adam değiller demi ?
Dün bende aradım konuştum bu zeplinle fiyatları çoğu yere göre ucuz. Bi yamuk vardır diye kıllandım rezerve ettirmedim.
Bayram için alıcam bende 3-4 günlük alper abi sorun yaşamadıysa bizde yaşamayız herhal diye düşünüyorum bakalım.
adamlar ucuz diyemi kıllandınız lan :) ne garip adamsınız ya
hacı ben zeplinden kiralamadım ama bizim sigorta şirketinin bir kaçı zeplinle anlaşmalı hemen hemen her ay ikame araç istiyoruz sorun çıkarmadı yanlız süre konusunda çok hassaslar :) teslim bugün saat 14 de ya 15 de teslim edeceğim felan dersen mırın kırın kabul ediyorlarda biraz daha fazla olsa +1 gün giydirirler
Kaskosunda 500 TL muafiyet var sitesinde okursanız görürsünüz kaza olursa 500 tl yi siz üstleniyorsunuz üstünü şirket üstleniyor
konut sigortanız varsa bi sigorta şirketini arayın bazı konut sigortalarında ikame araca %50 indirim var
edit: Standart kaza sigortası Çarpışmayı karşılıyor çarpmayı karşılamıyor yani 2 araç olması lazım ama diğer türlü muafiyetsiz istiyorsanız günlük 12 tl fazla verirsiniz diyor
http://www.zeplincar.com/legalnot.html
burda herşeyi açıklamışlar
DJ_Alper tarafından 21/Tem/14 08:51 tarihinde düzenlenmiştir