folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İdeal Erkeğin Üzen Erkek Olması

İdeal Erkeğin Üzen Erkek Olması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Herkes eğri olsa da sen doğru ol

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

ekşi başlıkları artıyor hadi hayırlısı :S

aynen

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

artık o kadar çok gereksiz yere tartışma çıkarıldı ki sanırım her gördüğümü artık bana kızıyor algılamaya başladım

mesele buysa ben özür diliyorum.

Peki kızların bu muhteşem kafa yapısını nasıl çözeriz ? Ağzını burnunu kırınca itaatkar oluyorlar hatta sana iyice aşık oluyorlar. Bu aptal kızlarda da böyle akıllı kızlarda da böyle ben birşey anlamadım. Ama çağdaş takılırsan seni adam yerine bile koymuyorlar. Sürekli dağ adamı gibi takılmaktan sıkılıyor insan.. İster istemez orjinal çağdaş ve modern kişiliğim bir süre sonra ortaya çıkıyor ve değer kaybediyorum. Ne yapmam gerekir ?

(genellemeye dahil değilsin :) söz tbt meclisinden dışarı)

kızlar erkeler konusu hep tartışılır ama sayfalarca yazıda yazılsa aslında mevzu bence basittir.

kız erkek meselesini biraz kenara baırakalım ve sadece görüştüğün erkek arkadaşlarınla olan muhabbetinde bile zıtlıklar var

birçok arkadaşınla tartışmış belki kavga etmiş belkide " manyak herif " deyip bir daha semtine uğramamışsındır. yada " can dostum " dediğin arkadaşalar edinmişsindir.

ama bunu bir yerde konuşurken şu" erkek meselesi" diyerek  anlatmamışsındır. ama bu yaşadıklarını kızla yaşayınca  "  kız meselesi"  ortaya çıkıyor.

YANİ erkek kız meselesi diye birşey yok insan ilişkileri olarak bakacaksın olaya.

Karşılaştığın yaşlı genç erkek yada bayan olarak bakarsan işler karışır.

genelden özele doğru  tanışmaya bakmak en sağlıklı ve güvenilir bir yöntemdir.

yukarıda söylediğim işin özeti tabiki.

erkele kız ilişkisine balıklama dalarak anlatacak olursam

kızda erkekte bir birey eksikleri var. hayattan beklentieri var.

önemli olan görüştüğün kişi senin   beklentilerini karşılayabiliyormu senin eksiklerini tamamlayabiliyormu

sen dünyayı gezmek isterken o mahalle dışındaki işyerine gitmeni onaylamıyorsa durumu zorlamaya gerek yok

bir ortamda bir kızla tanıştın baktın hoş beğendin diyelim

50 yıldan sonra hapisten çkmış gözü dönmüşler gibi  hemen olayları hızlandırıp telefon facebook twitter  ev adresi, işyeri yerin nedir, yarın çıkalım diyerek atlamayın üstüne.

zaten hemen hazırlda bekliyor gibi hepsini sizin elinize tutuşturuyorsa zaten birşeyler ters gidecek demektir.

Çünkü hiç tanımamışsın ki ne bekliyorsun.

ablanız olarak size altın değerinde  bir tavsiye

bir kişiyi beğendiysen onu tanı. normal bir erkek arkadaşına soracağın tipte sorularla tanımaya çalış.

biraz gözlemle öğrenmek istediklerini direk sormada dolaylı sorularla öğrenmeye çalış.  zaten senin ne yapmaya çalıştığını anlar  o sana sinyalini verir

böylece yüz göz olmadan birbirinizle ileşiminiz olur.

daha çok şey var ama bundan sonrası sizin yeteneğinize kalmış.

ben kaplumba gibi yavaş olun demiyorum. çünkü kaçar yakalayamazsınız

ama çita gibide bir hız sizi  duvara toslatır. 

Abla :) Ne sormadıysam hepsini cevaplamışsın eyvallah :) 

Bi olay anlatcam. Ben staj yapıyorum okuduğum bölüm gereği. Geçen yine stajdayız ortamın alfa erkeği benim. 3 erkek 1 kız var. Muhabbetler espriler falan herkes ağzımın içine bakıyor. Ulan bi hanzo çıktı geldi hiç sevmem sınıfta kimse suratına bakmaz çocuğun. Ortamın yeni alfası oldu. Esprilerine muhabbetine bakıyorum recep ivedik anasını satayım..  

Hep o kız yüzünden şımara şımara oldu. Yoksa erkekler hayatta yüz vermez bunun gibi bi öküze. O kız bunu yeni alfa erkeği olarak benimsedi ağzının içine baktı çocuk ta şımardıkça şımardı büyüdü dağ oldu. 1 haftadır moralim bozuk yemin ederim. Okulda konuşmuyorum kimseyle.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

Bi olay anlatcam. Ben staj yapıyorum okuduğum bölüm gereği. Geçen yine stajdayız ortamın alfa erkeği benim. 3 erkek 1 kız var. Muhabbetler espriler falan herkes ağzımın içine bakıyor. Ulan bi hanzo çıktı geldi hiç sevmem sınıfta kimse suratına bakmaz çocuğun. Ortamın yeni alfası oldu. Esprilerine muhabbetine bakıyorum recep ivedik anasını satayım..  

Hep o kız yüzünden şımara şımara oldu. Yoksa erkekler hayatta yüz vermez bunun gibi bi öküze. O kız bunu yeni alfa erkeği olarak benimsedi ağzının içine baktı çocuk ta şımardıkça şımardı büyüdü dağ oldu. 1 haftadır moralim bozuk yemin ederim. Okulda konuşmuyorum kimseyle.

Alfa erkeğide ne olaki light erkeği gibi bişeymi? ne çok yeni terim türedi yahu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    BeyinAdam bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

artık o kadar çok gereksiz yere tartışma çıkarıldı ki sanırım her gördüğümü artık bana kızıyor algılamaya başladım

mesele buysa ben özür diliyorum.

Peki kızların bu muhteşem kafa yapısını nasıl çözeriz ? Ağzını burnunu kırınca itaatkar oluyorlar hatta sana iyice aşık oluyorlar. Bu aptal kızlarda da böyle akıllı kızlarda da böyle ben birşey anlamadım. Ama çağdaş takılırsan seni adam yerine bile koymuyorlar. Sürekli dağ adamı gibi takılmaktan sıkılıyor insan.. İster istemez orjinal çağdaş ve modern kişiliğim bir süre sonra ortaya çıkıyor ve değer kaybediyorum. Ne yapmam gerekir ?

(genellemeye dahil değilsin :) söz tbt meclisinden dışarı)

kızlar erkeler konusu hep tartışılır ama sayfalarca yazıda yazılsa aslında mevzu bence basittir.

kız erkek meselesini biraz kenara baırakalım ve sadece görüştüğün erkek arkadaşlarınla olan muhabbetinde bile zıtlıklar var

birçok arkadaşınla tartışmış belki kavga etmiş belkide " manyak herif " deyip bir daha semtine uğramamışsındır. yada " can dostum " dediğin arkadaşalar edinmişsindir.

ama bunu bir yerde konuşurken şu" erkek meselesi" diyerek  anlatmamışsındır. ama bu yaşadıklarını kızla yaşayınca  "  kız meselesi"  ortaya çıkıyor.

YANİ erkek kız meselesi diye birşey yok insan ilişkileri olarak bakacaksın olaya.

Karşılaştığın yaşlı genç erkek yada bayan olarak bakarsan işler karışır.

genelden özele doğru  tanışmaya bakmak en sağlıklı ve güvenilir bir yöntemdir.

yukarıda söylediğim işin özeti tabiki.

erkele kız ilişkisine balıklama dalarak anlatacak olursam

kızda erkekte bir birey eksikleri var. hayattan beklentieri var.

önemli olan görüştüğün kişi senin   beklentilerini karşılayabiliyormu senin eksiklerini tamamlayabiliyormu

sen dünyayı gezmek isterken o mahalle dışındaki işyerine gitmeni onaylamıyorsa durumu zorlamaya gerek yok

bir ortamda bir kızla tanıştın baktın hoş beğendin diyelim

50 yıldan sonra hapisten çkmış gözü dönmüşler gibi  hemen olayları hızlandırıp telefon facebook twitter  ev adresi, işyeri yerin nedir, yarın çıkalım diyerek atlamayın üstüne.

zaten hemen hazırlda bekliyor gibi hepsini sizin elinize tutuşturuyorsa zaten birşeyler ters gidecek demektir.

Çünkü hiç tanımamışsın ki ne bekliyorsun.

ablanız olarak size altın değerinde  bir tavsiye

bir kişiyi beğendiysen onu tanı. normal bir erkek arkadaşına soracağın tipte sorularla tanımaya çalış.

biraz gözlemle öğrenmek istediklerini direk sormada dolaylı sorularla öğrenmeye çalış.  zaten senin ne yapmaya çalıştığını anlar  o sana sinyalini verir

böylece yüz göz olmadan birbirinizle ileşiminiz olur.

daha çok şey var ama bundan sonrası sizin yeteneğinize kalmış.

ben kaplumba gibi yavaş olun demiyorum. çünkü kaçar yakalayamazsınız

ama çita gibide bir hız sizi  duvara toslatır. 

ben sorunu cevapladım

üstelik bundan sonra soracaklarınıda cevapladım:))

genelde fabrika çıkışı gibi erkekler hepiniz aynısınız ya.

ne olur biriniz farklı olun kendimi istanbul köprüsünden atacam.

kız recep ivedilk seviyorsa zaten sana yaramaz ne takılıyorsun anlamadım.

birde alfa erkeği  :))))

siz daha çok üzülürsünüz depresyona girip okulu bırakma bari.

çok iyi öğrendiğim birşey vardır açıklardıım ama sormadın :)

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertacgs
    sertacgs's avatar
    Erkek

hayirdir ben burayi tbt saniyordum yanlislikla eksiye ya da itu ye mi girdik?  gecin bu muhabbetleri buranin bir kalitesi var.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    ArduouS bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

alfa popüler yani ortamda sözü dinlenen.

alacakaranlık izledinmi orada öyle bir terim var bir nevi çete üyesi gibi birşey :))))

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyT
    AyT's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı

öğrenciyiz diyoz, parti diyon bar diyon. elektronikteyiz diyoz cansu diyon buse diyon :| 

aynen kanka bizde bilgisayardayız cansu buse yok walla. heryer şaziye, asiye, kezban sıkıldım.

Fuck you, you fucking fuck
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

gözler kalbin aynasıdır , erkek kur yapmazsa dişi yüz vermez bu yaşamın bir parçası  , git hayvanları izle bir dişiyle çiftleşmek için garip garip hareketler yapıyor , gerisini sen düşün ..ağzın var , beynin var ..

....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

Light erkeğin tam tersi. Ortamı yöneten, sevilen, lafı dinlenen erkek demek. Boşver hocam terimleri mesele o değil :)

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 8859 Toplam Mesaj: 69