folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İdeal Erkeğin Üzen Erkek Olması



İdeal Erkeğin Üzen Erkek Olması

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ağustos/2002
    Erkek

    son zamanlarda piç erkeklere karşı yapılan orantısız saldırı üzerine yazmak zorunda kaldığım tepki dolu başlıktır.

    sanırsın piç erkekler kızların gazozuna ilaç atıp uyurken tecavüz etmiş. sanırsın piç erkekler kızların telefon kayıtlarını gizlice dinleyip medyaya servis etmiş. sanırsın piç erkekler binlerce savunmasız suriyeli kadın ve çocukları bombalayıp evinden yurdundan etmiş. sanırsın piç erkekler şehzade mustafayı el öpmek için otağa çağırıp boğdurarak öldürmüş...

    ...

    düşün ki eli yüzü düzgün, üniversite okuyan cansu diye bi kız var... bir de cansu'dan hoşlanıp yürümeye karar veren serhat var...

    napıcak bu serhat... faceden ekliycek, twitter'dan takip edicek, okulda görünce selam vericek, facedeki resimleri beğenicek, twitterdan cansu görsün diye duygusal tweetler atıcak, bi bahane bulup muhabbet kurmak için not falan isteyecek, karambole getirip numarasını isteyecek, whatsaptan yazacak, cevap geç gelecek, yine yazacak, cevap gelmeyecek...

    serhat naber nasılsın yazacak, cansu "ii sen" diyecek. serhat kırk takla atıp güzel bi muhabbet edebilmek için kasacak, cansu zar zor iki kelime muhabbet edebilecek... serhat cansuya bişeyler içelim diyecek, cansu bakarız diyecek, bakmayacak. serhat ikinci kez bişeyler içelim diyecek.. cevap bekleyecek, tabi bu arada cansu'nun resimlerini beğenmeye devam edecek, cansu bi tweet atacak, serhat bu bahaneyle cansu'ya ne kadar düşünceli biri olduğunu söyleyecek, ona iltifat edecek ve zar zor bi buluşma ayarlayıp takılacak.

    serhat deli gibi bu buluşmaya hazırlanacak, konuşacağı muhabbetleri tasarlayacak, genel olarak cansuya güzel şeyler söyleyip etkilemeye çabalayacak. ama cansu erkenden kalkacak... serhat arada bir trip yapacak, cansu üff kız gibisin diyecek. serhatı ezecek. serhatın temiz ilgisi patates olacak. siklenmeyecek. cansu buraklarla birlikte ev partisine gidecek, sabaha kadar içip beraber uyuyacaklar. serhat naber yazacak. cansu okuyacak. cevaplamayacak. serhat "neden cevap vermedin, biz samimi değil miyiz, bana ayıp olmadı mı" falan diye tatlı bi şekilde sitem edecek. cansu cevap bile vermeyecek. serhat alttan almazsa "uzatmış" olacak. tribal olacak. sineye çekmezse hepten kaybedecek.

    serhat dört gün üst üste her sabah günaydın yazacak, ve cansu beşinci günün şafağında doğuya bakıp "bu çocuk resmen bana deli oluyo yeaa" diyecek.

    ...

    serhat öyle yapmayıp, bir kızla ilgilenmek yerine kızların geneliyle standart bi yakınlık kursa, takılsa, eğlense, klübe gitse, bişeyler içse, evde partiler yapsa, gezse, gezdirse, öyle faceden her iletiye like basmasa, telefon numarası istese ama pek yazmasa, yazınca öyle hemen cevap vermese, özelde senle ilgileniyomuş gibi izlenim yaratsa, kız tam "bu çocuk benle ilgileniyo galiba" düşünmeye başlar başlamaz serhat başka bi kızla aşırı samimi olsa, çok yüz vermese, çok eğlenceli, çok karizmatik takılsa, evde parti yapsa ve bu kez cansuyu çağırmasa, cansu çatır çatır çatlasa, tam kopup gidecekken, serhat cansuya yazıp "o partide çok yavşak erkekler olacaktı, seni bilerek çağırmadım asılmasınlar diye" dese ve cansunun gönlünü fethetse. sonra cansuya yine hiç pas vermese, diğer kızları da etkilese, böylece cansuyu kıskandırsa. cansu dayanamayıp whatsaptan yazsa, serhat cevaplamasa. cansu trip atsa, serhat tribi görüp hafiften ilgilense. ama ortamda pek iplememese. cansu kaçamak yapıp buraklarla ev partisine gittiğinde ve sabahlara kadar içtiğinde, beraber uyuduklarında serhat iplemese, aynı şekilde o da buselerle takılsa, ya da cansu trip attığında serhat sert bi şekilde karşı trip atarak cansuya göt gibi davransa, onu tavırlarıyla cezalandırsa, 

    serhat dört gün üst üste hiç bir sabah günaydın mesajı atmasa, ne olacak biliyor musun? cansu beşinci sabahın şafağında doğuya bakıp, neden bu çocuk bana yazmıyo yaaaaaaaa diye için için kuduracak.

     

    kusura bakmayın da piç erkekler enayi değil. tabikide piç erkek olacaklar. çünkü genelde olaylar yukarıdaki şekilde gelişir. ilgiyi görünce götü kalkmayan kız mı var? yok. belki çok nadir. onun da serhata rastlaması binde bir ihtimal. bu ihtimal yüzünden efendi erkek olup göt kaldıran bir hava parçası kalmanın manası yok.

    ***

    bir insan ömrü ortalama 60 yıl falan... bunun 40'tan sonrası aile çocuk iş vs ile geçiyor. 35-40 arası düzen kurmayla bitiyo. ilk 15 sene çocuksun zaten. 15-18 arası ergenlik bunalım vs. geriye kala kala 18-35 arası 17 sene kalıyo. bunun da 5-7 senesi okuma iş bulma askerlik vs. ile geçse, geriye kala kala sadece 10 sene kalıyo.

    içmek, sevişmek, flört, aşk, ayrılma ve bunun gibi binlerce hissi yaşamak için sadece 10 yılım var amınakoyim. bu hayata yalnızca bir kez geliyorum ve bu hayatın en yaşanası şeylerini sağlıklı ve dinçken yaşayabilmem için sadece 10 senem var. 10 sene lan.

     

    ve ben bu 10 seneyi de cansu'nun götünü kaldırmaktan başka bi boka yaramayan bir ilgi parçası olarak geçiricem öyle mi? 

    bunu yapmayıp da öbür türlü davranınca da pis kaka piç erkek olucam öyle mi?

     

    siktirin oradan efendim. hatta hasssssiktirin. ben o 10 seneyi asla böyle bunalımlı, tripli, üzülmeli ve kaybetmeli sonlarla harcayamam canısı. siz seve seve efendi erkek olup 10 yılınızı bok edebilirsiniz, ben bunun olmaması için gerekirse piç erkek olurum. sikimde bile değil. 

     

    neden mi? 

     

    çünkü dünyada 6 milyar insan var ve kendi dışımda hiç bir insanın kalbinde tam olarak ne olduğunu asla bilemeyeceğim.

     

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek

    Arkadaş içini dökmüş.


    Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo

    ekşi başlıkları artıyor hadi hayırlısı :S


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek

    Yazdıklarının hiç birisi piçlik değil, sen bunlara piçlik diyorsan piç görmemişsin.


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2003
    Erkek

    Üşenmemiş hoca yazmış o kadar da sırf buna saygı duyar okurum gardaş akşam eve gidince


    Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golgi
    golgi's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2009
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2002
    Erkek

    Müridi her ne kadar haklı görsem de sizlere tavsiyem arkadaşlar kendinize bir hobi mbir meşgale edinin gerisi kendiliğinden oluşur. Siz olayın üzerine düştükçe olay sizden uzaklaşacaktır. O yüzden müzikle ilgilenin resim ile ilgilenin fotoğraf çekin entel dantel taklılın yok bu beni bozar bana ters derseniz de yazılımla uğraşın elektroniğe sarın..

    Dediğim gibi yararlı bişeyler yapın diğer taraf kendiliğinden olacaktır güvenin bana ;)


    Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ekim/2010
    Erkek

    futurist'i sahneye bekliyoruz.

    "piç kızlar" ile gelir. 


    ne diyon?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek

    piç erkek= parası olan erkek

    efendi erkek=parası az olan erkek

    çekingen erkek=parası hiç olmayan erkek

     

    sadece bunu yazsan gene yeterdi boşuna uzatmışsın hacu :)


    Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Şubat/2011
    Erkek

    öğrenciyiz diyoz, parti diyon bar diyon. elektronikteyiz diyoz cansu diyon buse diyon :| 


    test 1 2
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Aralık/2010
    Erkek

    ideal erkekten sonrasını okumadım..çok uzun yazmışın aga


    BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
Toplam Hit: 8528 Toplam Mesaj: 69