İett Otobüsünü Usame Bin Ladin Gibi Adamlar Kullanıyor..İşte Fotolu Belge.
-
sadece otobusler de deıller kı bunlar ben hergun metroyu kullanıyorum okula gıtmek ıcın maınıstler de hep boyle artık
-
Çıkan iner..
-
bu eleman abartmış amk sokak isimleri zaten katliam isimleri
bizim caddeler deniz gezmiş ve rıfat ılgaz ve belediye başkınımz akp li hala nasıl değiştirmedi ona şaşıorum zaten başımıza taş yağacak :D
-
Laiklik icin kaygılanacak bişi yok.
Demokratız.
Peygamberimiz TAYYİP ERDOĞAN
Ayayrı bir Türkiye,alın işte!
Hay am.nı g.tünü s.kiyim tayyip senin bu kadar mı bi siyasetci milletin karakteriyle,gurur ve haysiyetiyle oynar ya!
Diyecek laf bulamıyorum amk !
-
ErPecker bunu yazdı:
-----------------------------burasi bir islam ülkesi atalarınız yani osmanli nin torunu gibi davranin birazda.
hep avrupai yaşam tarzi uygularsanız bi gün dininizide avrupaya göre uyarlıcaksınız gibi gelior bana.
müslüman adetlerine saygılı olalım kara kafir yorumları yapmayalım kardeşlerim.
-----------------------------
ya hangi devirde yaşıyosun sen... oldu olacak cüppeyle gezelim sokaklarda -
medeniyet dediğin açmaksa bedeni, afrikadaki bedevi senden daha medeni
ben bunu biyerde okumuştum tam konuya göre
-
Hehe benzettiğin adama bak usame bin ladın :)
-
flood bunu yazdı:
ErPecker bunu yazdı:
-----------------------------burasi bir islam ülkesi atalarınız yani osmanli nin torunu gibi davranin birazda.
hep avrupai yaşam tarzi uygularsanız bi gün dininizide avrupaya göre uyarlıcaksınız gibi gelior bana.
müslüman adetlerine saygılı olalım kara kafir yorumları yapmayalım kardeşlerim.
-----------------------------Burasının islam ülkesi olduğunu resmi kaynaklara dayanarak ispatla ispatlayamassın kara kafir yorumlarıymış asıl senin bu yaptığın tam bir yobaz yorumu ota boka günah diyen amcalarının yanında çok durdun galiba
Bu ülke Demokratik laik Cumhuriyet rejimiyle yönetilen bir ülkedir önce bunu öğren yani islam ülkesi değil
cumhuriyettin adını kötüleyen hareketlerde bulunan ibbyi eleştirince osmanlı torunu olmuyormuyuzCumhuriyet çıkmazı yazmak Müslüman adetimi saçmalama yaa Sakallı sakallı otobüs şoförü olunmaz devlet kurumlarınınkılık kıyafet yönetmeliği vardır hangisinde sakallı olunur yazıyor
CAhil cahil yorumlar yapma bence
-----------------------------şimdi türkiye islam ülkesi deilmi yani illa anayasada devletitin dini islam dır yazmıyo diyemi islam olmuyo ama halkın %99 u müslüman o zmn nasıl oluyo.
ayrıca sokak isimlerinin değişmesinden bile rahatsız oluyosanız asıl size denicek bi laf yok
bizim burdada papazçeşme diye bi yer var ama kimse demio ülkeyi hristiyanlaştırıyolar diye.
-
bir çıkmaz sokak isminin özellikle değiştirilip ismini cumhuriyet çıkmazı yapan zihniyete yazıklar olsun bunu destekleyenlere de yazıklar olsun
-
hederesa bunu yazdı:
-----------------------------medeniyet dediğin açmaksa bedeni, afrikadaki bedevi senden daha medeni
ben bunu biyerde okumuştum tam konuya göre
Bu lafı söyleyen kişi kadar örümcek kafalı olduğun belli yazık...