İett Otobüsünü Usame Bin Ladin Gibi Adamlar Kullanıyor..İşte Fotolu Belge.
-
blood_rhyme bunu yazdı:
-----------------------------
hederesa bunu yazdı:
-----------------------------medeniyet dediğin açmaksa bedeni, afrikadaki bedevi senden daha medeni
ben bunu biyerde okumuştum tam konuya göre
Bu lafı söyleyen kişi kadar örümcek kafalı olduğun belli yazık...
Kişinin görüşüne göre esnetilebilen bir söz. Din sömürüsünün trend olduğu şu günlerde bu görüntüler beni şaşırtmadı. Daha fazlasını görmeyide açıkçası bekliyorum. Diğer arkadaşın yanısıra senin yaptığın yorumu çıkartanlar ve benzerleriniz ülkeyi kaosa sürüklüyor. Bu sözü söyleyenin Mehmet Akif Ersoy olduğunu hatırlatırım. -
blood_rhyme bunu yazdı:
hederesa bunu yazdı:
-----------------------------medeniyet dediğin açmaksa bedeni, afrikadaki bedevi senden daha medeni
Bu lafı söyleyen kişi kadar örümcek kafalı olduğun belli yazık...
-----------------------------mehmet akif ersoy.
şair yobaz değil ancak islamcıydı.
-
musty28 bunu yazdı:
alayı yalan haber.
-----------------------------o soforu gozumle gormesem yalan haber derdim, kilik kiyafeti tipi sakali vs daha cok irandaki molla rejiminin devlet dairesi baskanlari gibi.
insanlarin sakalina, giyimine kusamina karismak degil amacim, ama iett gibi hergun milyonlarca insani tasiyan bir kurumun ustelik devlete ait bir kurumun,
yonetim sekli CUMHURIYET olan Turkiye Cumhuriyeti nin bir personelinin bu sekilde giyinmesi biraz abest degilmi ?
-
hederesa bunu yazdı:
medeniyeti cagdasligi bi yerini acmak diye dusunen ima eden bu fikri savunan insanlara YOBAZ, INSANLIKTAN NASIBINI ALMAMIS, GORDUGUNU DUYDUGUNU ARASTIRMADAN KAHVEDE DUYDUGU ILE ULKEYI KURTARMAYA CALISAN
BEYINSIZ OLARAK SIDDETLE SAVUNURUM...
ben adam g.tunu acsin, ziki tassagi sallanarak otobus kullansin demiyorum, adam gibi devlet memuru gibi trasini olsun, sacini basini tarasin, kravatini taksin, sicaksa kravatini cikartsin, binsin gezsin otobusune.
he adam gotunu acarak otobusu surunce ulke kalkinacak, adam boyle giyinincede kalkinmiyor. adam akilli giyinsen ben bunlari buraya yazarak vakit kaybetmek yerine baska seyler yapardim.