İftar Çadırında Yaşadığım Olay
-
GusFring bunu yazdı
Tavuğumu aldılar diye ağlıyordur, sandıkta ekonomi çooh eyi diye AKP ye oy basıyordur. Ne yalan söyleyeyim artık yaşlıların bir çoğuna AKP lidir gözüyle bakıyorum ister istemez. Ne otobüste yer veresim ne de saygı gösteresim geliyor.
AKP liler de bu vatanın iyiliğini istiyo hocam, onlar istemiyoki yok olalım ölelim geberelim buralar dutluk olsun. adam doğrusunun bu olduğunu zannediyo. bir çoğunun elinde senin benim elimdeki imkanlar yok. bütün vaktini ahaber ve trthaber izleyerek geçir sen de akp ye verirsin oyunu.
-
GusFring bunu yazdı
Tavuğumu aldılar diye ağlıyordur, sandıkta ekonomi çooh eyi diye AKP ye oy basıyordur. Ne yalan söyleyeyim artık yaşlıların bir çoğuna AKP lidir gözüyle bakıyorum ister istemez. Ne otobüste yer veresim ne de saygı gösteresim geliyor.
seçimler çok etkilemiş
-
yolbulucu bunu yazdıGusFring bunu yazdı
Tavuğumu aldılar diye ağlıyordur, sandıkta ekonomi çooh eyi diye, AKP ye oy basıyordur. Ne yalan söyleyeyim artık yaşlıların bir çoğuna AKP lidir gözüyle bakıyorum ister istemez. Ne otobüste yer veresim ne de saygı gösteresim geliyor.
AKP liler de bu vatanın iyiliğini istiyo hocam, onlar istemiyoki yok olalım ölelim geberelim buralar dutluk olsun. adam doğrusunun bu olduğunu zannediyo. bir çoğunun elinde senin benim elimdeki imkanlar yok. bütün vaktini ahaber ve trthaber izleyerek geçir sen de akp ye verirsin oyunu.
Turksat ta seyredilebilecek bir kanal var mı? Her yer seçim ile ilgili. Bazı kanallar var, sabah akşam Reklam ^^D yayınlıyorlar.
Bir tek İNCEyi izleyebiliyorum, denk gelirse. Temel KaraMollaOğlu nu, Meral Akşener i Ara ki bulasın.
Varsa yoksa, Arada bir Haber Kanalları, müzik kanalları, tlc, dmax,
arada bir Yabancı haber kanalları: EuroNews yayını kalkmış ^^D, NHKWorld , AlJazeera international, Trt World Hd, Anews ^^D) dinlemesi zevkli oluyor Dil Pratiği için.
Ama şunlar var hoşuma gidiyor:
Krt kanalı (özellikle bu) ,
Beykent TV (burada biri kanala program mı ne hazırlıyordu ^^D),
Tele1 ^^D ,
Cem TV,
Trt Belgesel,
Trt Okul,
Trt3Spor Denk gelirse 14.00 19.00 saatleri arası MeclisYayını ,
Yaban TV,
çiftçi TV,
A9 ^^D
@@, baya bir kanala bakıyormuşşum.
Var mi öyle turksat ta izlenebilecek farklı bir Kanal daha?
-
ne ısın var ıftar cadırında
-
çıkmaz abicim hiç kimseden ses çıkmaz. Önüne yemek kondumu yemeklerini yerler bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın derler. Milletin çoğu böyle ne yazıkki.
-
Bu iftar çadırı durumu olmayanlara yemek dağıtılan çadır mı yoksa belediye vs 1 günlük iftar mı vermiş ?
-
Artık maalesef dünya öyle bir dünya değil hocam. Sorsan herkes abin , kardeşin , dostun .
Bir yardım , ihtiyaç halinde seni görmezler bile .
Alışmak lazım diyor herkes dünya artık çıkar dünyası diyorlar..
var olsun senin , benim gibi alışamayanlar.