İğne İle Olabilecek Hasalarlar
-
Hocalar bu gün okulda bir kaç arkadaş eşşek şakası amaçlı elinde ki iğneyi millete batırıp duruyordu o sırada benimde sağ koluma hafifçe dokundurdular bende kolumu çekince hiç bi acı hisstemedim fakat şuan kolumda bir ağrı var sanki aşı olmuşum gibi kaslarım çekiliyor ve ara sıra seğiriyor açıkçası korkmaya başladım yardımlarınızı bekliyorum
-
okulda aids kimse yoksa kafani yorma
-
acile git onlara anlat iğneyi görmeden bir şey diyemem.
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------
Hocalar bu gün okulda bir kaç arkadaş eşşek şakası amaçlı elinde ki iğneyi millete batırıp duruyordu o sırada benimde sağ koluma hafifçe dokundurdular bende kolumu çekince hiç bi acı hisstemedim fakat şuan kolumda bir ağrı var sanki aşı olmuşum gibi kaslarım çekiliyor ve ara sıra seğiriyor açıkçası korkmaya başladım yardımlarınızı bekliyorum
-----------------------------Öyle arkadaşın a.q yardım ben
-
gerizekalılar
kimde ne hastalık varsa birbirinize bulaştırıcaksınız
-
git bir tetanoz aşısı ol sonrada bi kan testi yaptır ama ilk başta belli olmaz sabunlu suyla biraz yıka sonra direk acile git.
-
İğneyi atmışlardır çoktan yani aidsli birisi varsa hiv virüsü kalkıp ta koluma ağrı yapmaz heralde dimi ?
-
Bunun neresine yardım edelim git doktora o yardım eder.
-
7-19 bunu yazdı:
okulda aids kimse yoksa kafani yorma
-----------------------------anneden babadan kanla gelen olabilir
bunun hepatitBsi var şuyu buyu var daha
-
Yapılabilecek en salak şaka çeşitleri.Böle şakalarıda hic sevmem.
-
bayzin bunu yazdı:
Yapılabilecek en salak şaka çeşitleri.Böle şakalarıda hic sevmem.
-----------------------------Aynen öyle ve o tür gerizekalıların hepsi beni bulur kitap okurken geldiler batırdılar salaklar