folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İğne İle Olabilecek Hasalarlar

İğne İle Olabilecek Hasalarlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

SweeneyTodd bunu yazdı:
    -----------------------------

İğneyi atmışlardır çoktan yani aidsli birisi varsa hiv virüsü kalkıp ta koluma ağrı yapmaz heralde dimi ?

kolun da kopmaz heralde :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

SUPERBICO bunu yazdı:

SweeneyTodd bunu yazdı:

İğneyi atmışlardır çoktan yani aidsli birisi varsa hiv virüsü kalkıp ta koluma ağrı yapmaz heralde dimi ?

kolun da kopmaz heralde :)

Arkadaşların dediği gibi en yakın sağlık kuruluşunda tetanoz aşını ol ve diğer önlemleri al küçücük iğne büyük şeylere neden olur önlemini al.Kolay gele :)

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Hocalar beni daha da korkuttunuz ya ben yine ufak bi dokundurmanın büyük birşeye sebep olacağını düşünmemiştim hiç

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

hiç erinmiyorsun şimdi.. bişey olmaz demiyorsun.. ve doktora gidiyorsun.. test yaptırıyosun. aşı oluyosun..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Çok çocukça hareketler bunlar.. yahu biizm okulda dershanede vs de mevcut böle kırıksı şakalar bu nedir la ? yapan adamlar hep belli normal yaşı 17 18 19 akıl yaşı 8 9 aq .. hacı psikolojik olablir.. ama şikayetlerin devam ederse tahlil yaptır..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:

hiç erinmiyorsun şimdi.. bişey olmaz demiyorsun.. ve doktora gidiyorsun.. test yaptırıyosun. aşı oluyosun..

MUHRIP bunu yazdı:

Çok çocukça hareketler bunlar.. yahu biizm okulda dershanede vs de mevcut böle kırıksı şakalar bu nedir la ? yapan adamlar hep belli normal yaşı 17 18 19 akıl yaşı 8 9 aq .. hacı psikolojik olablir.. ama şikayetlerin devam ederse tahlil yaptır..

Feroci erinme değil kötü birşey çıkmasından korkuyorum Muhrıp aynen psikolojiktir diye düşünüyorum İnşa'Allah öyledir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

öyle dangalıklığı bana yapsın birisi demir çubukla anasından emdiği sütü burnundan getirirdim ne gerizekalı adamlar var ya veremlimisin tifolumusun aidslimisin nesin kim nerden bilecen git bir kliniğe hoca bence

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

İğne ucuyla aids olayı şehir efsanesi diyorlar ama bilemicem :) şu var kolun etrafında kızarıklık falan varmı? eğer kas çekilmeleri + aids zırt diye çıkmaz 5 sene sonra çıkar =) dikkat et ama zannetmem 

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek

hala doktora gitmediysen yuh derim sana. ordan aids de gelir hepatit de tetanoz da. hadi onları geçtim herhangi bi bakteri bile sepsis yapabilir sende. yani kanla her tarafa yayılıp yaygın bir enfeksiyon olabilir. hatta bu beyine geçerse menenjit olursun sağır bile kalabilirsin ilerde. düşük ihtimaldir sonuçta ama ihmale gelemz. koş git bi acile hemen.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

kesin amerikanın işidir bu!

o dengesizleri sikmek farz hocam kusura bakma ama bizde çocuktuk yaptık eşek şakası ama bu eşek şakasını geç şaka bile değil.Allah muhafaza ölümcül bulaşıcı bir hastalığı yayabilir.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
Toplam Hit: 3564 Toplam Mesaj: 33