İğne İle Olabilecek Hasalarlar
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------
İğneyi atmışlardır çoktan yani aidsli birisi varsa hiv virüsü kalkıp ta koluma ağrı yapmaz heralde dimi ?
-----------------------------kolun da kopmaz heralde :)
-
SUPERBICO bunu yazdı:
SweeneyTodd bunu yazdı:
İğneyi atmışlardır çoktan yani aidsli birisi varsa hiv virüsü kalkıp ta koluma ağrı yapmaz heralde dimi ?
-----------------------------kolun da kopmaz heralde :)
-----------------------------Arkadaşların dediği gibi en yakın sağlık kuruluşunda tetanoz aşını ol ve diğer önlemleri al küçücük iğne büyük şeylere neden olur önlemini al.Kolay gele :)
-
Hocalar beni daha da korkuttunuz ya ben yine ufak bi dokundurmanın büyük birşeye sebep olacağını düşünmemiştim hiç
-
hiç erinmiyorsun şimdi.. bişey olmaz demiyorsun.. ve doktora gidiyorsun.. test yaptırıyosun. aşı oluyosun..
-
Çok çocukça hareketler bunlar.. yahu biizm okulda dershanede vs de mevcut böle kırıksı şakalar bu nedir la ? yapan adamlar hep belli normal yaşı 17 18 19 akıl yaşı 8 9 aq .. hacı psikolojik olablir.. ama şikayetlerin devam ederse tahlil yaptır..
-
FeRoCi bunu yazdı:
hiç erinmiyorsun şimdi.. bişey olmaz demiyorsun.. ve doktora gidiyorsun.. test yaptırıyosun. aşı oluyosun..
-----------------------------MUHRIP bunu yazdı:
Çok çocukça hareketler bunlar.. yahu biizm okulda dershanede vs de mevcut böle kırıksı şakalar bu nedir la ? yapan adamlar hep belli normal yaşı 17 18 19 akıl yaşı 8 9 aq .. hacı psikolojik olablir.. ama şikayetlerin devam ederse tahlil yaptır..
-----------------------------Feroci erinme değil kötü birşey çıkmasından korkuyorum Muhrıp aynen psikolojiktir diye düşünüyorum İnşa'Allah öyledir
-
öyle dangalıklığı bana yapsın birisi demir çubukla anasından emdiği sütü burnundan getirirdim ne gerizekalı adamlar var ya veremlimisin tifolumusun aidslimisin nesin kim nerden bilecen git bir kliniğe hoca bence
-
İğne ucuyla aids olayı şehir efsanesi diyorlar ama bilemicem :) şu var kolun etrafında kızarıklık falan varmı? eğer kas çekilmeleri + aids zırt diye çıkmaz 5 sene sonra çıkar =) dikkat et ama zannetmem
-
hala doktora gitmediysen yuh derim sana. ordan aids de gelir hepatit de tetanoz da. hadi onları geçtim herhangi bi bakteri bile sepsis yapabilir sende. yani kanla her tarafa yayılıp yaygın bir enfeksiyon olabilir. hatta bu beyine geçerse menenjit olursun sağır bile kalabilirsin ilerde. düşük ihtimaldir sonuçta ama ihmale gelemz. koş git bi acile hemen.
-
kesin amerikanın işidir bu!
o dengesizleri sikmek farz hocam kusura bakma ama bizde çocuktuk yaptık eşek şakası ama bu eşek şakasını geç şaka bile değil.Allah muhafaza ölümcül bulaşıcı bir hastalığı yayabilir.