İğne İle Olabilecek Hasalarlar
-
o arkadaşlarını temiz bi döv. bu ne lan
-
Somut bir şaka nasıl psikolojik ağrı yapabilir anlayamadım ama, daha kötü sonuç almaktan korktuğun için gitmiyorsan ileride dahada kötü sonuçlar almamak için git derim, iğne demir çivi gibi şeyler basit değil...
-
hocalar mutfaktan çay aldım odama geçtim karıştırdım bir yudum aldım,ne oldu dersiniz şekeri az atmışım.. şöyle bi kaşıkta değil kaşığı batırıp çıkartsamda yeter.sizce ne yapıyım.yardım edin lütfen
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
hocalar mutfaktan çay aldım odama geçtim karıştırdım bir yudum aldım,ne oldu dersiniz şekeri az atmışım.. şöyle bi kaşıkta değil kaşığı batırıp çıkartsamda yeter.sizce ne yapıyım.yardım edin lütfen
-----------------------------bu ne şimdi :| espri mi bu konuyu saptırmayın ya adam insan gibi bişi sormuş tmm sen nerden biLiceksin yada onLar nasıL biLicek ne oLcağnı ama en azından önLem beLki yardım edicek birisi çıkar her durumda hastaneye gitsek ooooo
-
ihtimaller arasında tetanoz HIV(aıds) HCV HBV HAV(hepatitler) bunlardan birine yakalanma ihtimalin var bi doktora gorun tetanoz iğnesi kesin yaparlar diğierleri için kan tahlili yapılır
-
öncelikle bu l harfini büyük yazan arkadaş nası bi zevk alıyo bundan. töbe töbeeee.
konuya gelirsek:
hocam sen bi doktora git ama psikolojiktir herhalde. ben kafamı paslı bi yere vurup kanatmıştım. oda arkadaşım veteriner di. tetanozu öyle bi anlattı ki; hayatım film şeridi olup gözümün öninden geçti:D kendimi o günden sonra dine dinayete vermeyi falan bile düşünmüştüm. eee sonra noldu:
gittim doktora, doktor ters ters tavır yaptı. zoraki bi aşı yapıp gönderdi. evhamlı muamelesi yaptı yani.
umarım bişeyin yoktur.
-
o cocugu yada cocukları beyzbol sopası ile temiz bi döv sonra hastaneye git
-
İğnenin sadece 1 mm'si değdi ve aniden kendimi çektim evet kolum ve sırtım çevresinde sivilce şeklinde küçük kabarıklıklar var doktor geçici olduğunu söyledi bu günü böyle geçirdim aynı şikayetler yarında devam ederse de bi doktora görüncem
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------
İğnenin sadece 1 mm'si değdi ve aniden kendimi çektim evet kolum ve sırtım çevresinde sivilce şeklinde küçük kabarıklıklar var doktor geçici olduğunu söyledi bu günü böyle geçirdim aynı şikayetler yarında devam ederse de bi doktora görüncem
-----------------------------hocam git a.q doktora butip hastalıkların kuluçka süresi vardır.Hiç mi okulda öğretmediler size.
-
birader uzun ve karmaşık eğitim hayatımda 1 senede düzlise yapmışlığımvar yapmaz olaydım genelde böyle dangalaklar orda çıkar anadoludayken hiç görmedim beyin yaşları büyümemiş insan sürüleri laftanda anlamazlar şimdi gidip derdini anlatsan sana daha ne istiyon bir sürü kan kardeşin oldu derler böle tiplerden uzakta durulmaz sen konuşturmasan uzakdursan bile bulaşık olurlar bidaha karışmasınlar istiyorsan yapacağınşey idareye şikayet etmek başka türlü uzak durmaz bu mankafalar hiç çekinme yakışmaz falanda deme git şikayet et ama önce bi doktora görün muhakak