İhtiyaç Kredisi Çekip Faize Koymak
-
abi gecen konundaki hidrojen sülfürü filan mı kokladın :S
özetle bu iş olmaz. 100bin ceksen 5 yılda geri ödemeye kalksan ~30bin tl faiz ödersin.
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------abi gecen konundaki hidrojen sülfürü filan mı kokladın :S
özetle bu iş olmaz. 100bin ceksen 5 yılda geri ödemeye kalksan ~30bin tl faiz ödersin.
-----------------------------yok hocam o sadece örnekti 100bin çekmiyicez biz olay şu
80-100 bin tl edebilecek ev sahibiyiz en kötü ihtimali düşünüp 80 edecek diyelim ev avrupa yakasında
Anadolu yakasında pendik - kartal taraflarında yada daha ileriside olabilir üste kredi çekip 3+1 ev alma niyetimiz var
-
en başta adı üzerinde konut kredisi yani banka diyoki sana ewi al bana ipotekle ki ben ödeyemezsen ewe el koyabileyim senin mantığınla elini kolunu sallayarak kredi alınabilse konut,ihtiyaç,araç kredisi gibi kredi çeşitleri olmaz ,)
bankalar her daim kendi çıkarları üzerine kuruludur sen kâr edeyim derken kendini bu mantıkla batmış bulursun boşwer azıcık aşın kaygısız başın ,)
edit: konut için ihtiyaç kredisi alamazsın konut kredisi alabilrsin
-
Krediyi japonyadan çekeceksen olur, ama öbür türlü bankadan bankanın fiyatı kadar kredi çek bankayı satın al artık banka senin =D
demek istediğim şu sen a bankasından 100tl para çekcen sonra a bankasına yatırcaksın e a bankası seni sikmek için orda olduğuna göre o 100 liradan mutlaka az bir meblağ geçer eline. Stopaj falan araştır devlet de senden pay alacak üstelik
-
yav bu arada bakıyorum internetten bu anadolu yakasında heryer acayip pahalılaşmış amq nebicim iş bu yav :S
-
Doğruyu söylemek gerekirse para işleri öyle düşünüldüğü kadar kolay yürümüyor yani borsaya para yatırayım zengin olayım, ihtiyaç kredisi çekip faizinide yiyeyim evet kulağa çok mantıklı geliyor ama eminim 7 milyar nüfuslu dünyada bunu düşünen tek insan sen değilsindir müridim, yani eğer böyle kazançlı çıkılabilinecek olsaydı dünyada herkes zengin olurdu, paranın değeri kalmazdı.
-
tamam orasını geçdimde avrupa yakasından bile pahalı bu amq yeri ? anadolu yakası pendik tarafı ? ne ayak yav bunlar bizimi beklediler pahalandırmak için
Bahçe katı 120 milyar bodrum kat 110 milyar gibi saçma sapan rakamlar aq
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------tamam orasını geçdimde avrupa yakasından bile pahalı bu amq yeri ? anadolu yakası pendik tarafı ? ne ayak yav bunlar bizimi beklediler pahalandırmak için
Bahçe katı 120 milyar bodrum kat 110 milyar gibi saçma sapan rakamlar aq
-----------------------------Sana tek söyleyeceğim "ACELE ETME" hocam.
Bak keyfine...Krediyi her zaman çekebilirsin, ev olayı da aynen öyle.
Düzenini oturt bir an önce, sonrasında her şey hallolur.
-
Ben yeni kredi çektim ev aldım..
Yeni kanuna göre şöyle bir şart getirilmiş.
--- Aldığın maaşın %40 ı Çektiğin kredinin aylık taksidini ödeyecek..
Gerisini sen düşün.
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------Ben yeni kredi çektim ev aldım..
Yeni kanuna göre şöyle bir şart getirilmiş.
--- Aldığın maaşın %40 ı Çektiğin kredinin aylık taksidini ödeyecek..
Gerisini sen düşün.
-----------------------------tamam o basit yav emekli başını ipotekletip çekicez problem olmaz değilmi ? öyle olduğu zaman