İhtiyaç Kredisi Çekip Faize Koymak
-
Bu internetteki ilanlar çok kazık fiyat olur acayip yüksek her satılık evi emlakcılar internetemi koyuyor yani gidip birebir kendimiz gezip internette olmayan uygun fiyatlı bir ev bulabilirmiyiz ?
KISACA : HERKEZ EVİNİ SATARKEN İNTERNETTE İLAN KOYUYORMU...
şunada bir cevap verinde tam olsun arkadaşlar :D
-
ev almak istiyorsan ve paranı verimli kullanmak istiyorsan eminevim sistemini öneririm. 20 yıllık bir firma ve nette araştırsan kimsse psaramı alıp kaçtılar demiyor. ister dini açıdanm bak ister karlı bi tasarruf aracı olarak farketmez incele derim.
http://www.eminevim.com/default.aspx
not:ben bu sisteme kayıt oldum ve gelcek ay ev parası için anlaştığım meblayı alcağım. parayı alınca daha ayrıntılı da yazıcam zaten burda.
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------ev almak istiyorsan ve paranı verimli kullanmak istiyorsan eminevim sistemini öneririm. 20 yıllık bir firma ve nette araştırsan kimsse psaramı alıp kaçtılar demiyor. ister dini açıdanm bak ister karlı bi tasarruf aracı olarak farketmez incele derim.
http://www.eminevim.com/default.aspx
not:ben bu sisteme kayıt oldum ve gelcek ay ev parası için anlaştığım meblayı alcağım. parayı alınca daha ayrıntılı da yazıcam zaten burda.
-----------------------------ben araba için eminevime başvurmuştum. Paramı aldım arabayıda aldım. şimdi onlara ödeme yapıyorum. Güvenlidir.
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Bu internetteki ilanlar çok kazık fiyat olur acayip yüksek her satılık evi emlakcılar internetemi koyuyor yani gidip birebir kendimiz gezip internette olmayan uygun fiyatlı bir ev bulabilirmiyiz ?
-----------------------------hayır hocam çoğu kişi uğraşmak istemez aman emlakçı yapsın olur yahut bilmediği için vermez cama yazar vs
Mesaj 16 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 13:51'da MaTRiXe tarafından düzenlendi. -
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Bu internetteki ilanlar çok kazık fiyat olur acayip yüksek her satılık evi emlakcılar internetemi koyuyor yani gidip birebir kendimiz gezip internette olmayan uygun fiyatlı bir ev bulabilirmiyiz ?
-----------------------------hayır hocam çoğu kişi uğraşmak istemez aman emlakçı yapsın olur yahut bilmediği için vermez cama yazar vs
Mesaj 16 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 13:51'da MaTRiXe tarafından düzenlendi.
-----------------------------eyw hacı internette bakdımda 20 ilandan 5 tanesi uygun fiyatlı diğerleri çok pahalı şaşırdım bende
-
abicim faizi ve faiz bir birini karşılamaz :) he ila faiz olsun diyorsan ıng bank iyidir piyasada ki faiz veren bankalar arasın da daha iyidir...