İhtiyaç Kredisi Çekip Faize Koymak
-
Hocam evi krediyle bir kerede alıp kiraya vermeyi düşündünmü?
Böylece kiracı evin parasıın yarısını fln yatırmış olurken sende geri kalan kısmını ödersin.
kiraci cikarsa boku yedin tabi
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Hocam evi krediyle bir kerede alıp kiraya vermeyi düşündünmü?
Böylece kiracı evin parasıın yarısını fln yatırmış olurken sende geri kalan kısmını ödersin.
kiraci cikarsa boku yedin tabi
-----------------------------öyle yapamayız yav tehlikeli gibi bu kredi işlerinden bir ara çok başımız ağrımıştı o yüzden tırsıyorum acıkcası
-
Derde girer tabi reklamlardaki gibi değil
Tavsiyem ev alacaksan en az %50 si cebinde olsun paranın.
ondan sonra al, kirada oturuyorsan yerleş oturmuyorsan kiraya ver.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Derde girer tabi reklamlardaki gibi değil
Tavsiyem ev alacaksan en az %50 si cebinde olsun paranın.
ondan sonra al, kirada oturuyorsan yerleş oturmuyorsan kiraya ver.
-----------------------------şuan ev var zaten anadolu yakasında bizim ev onu satıp başka biryerden almak istiyoruzda oraya yerleşme ve iş bulma konusunda tereddütüm var ondan dolayı konu açdım yani herhalukarda alabiliriz biz sanırım ? çünki var olan bir ev var emekli maaşını ipotekletip kredi çekip alabiliriz şuan bulundugum yerde
85 metre kare ev bodrum katta 130 bine satmışlar bizimkisi 4. kat problemsiz güzel ev 85 metre kare bir fikir ver şeyh :S
-
kredi çekecen...
DASK - Hayat sigortası - Tapu masrafı - Tahmini: 6000 TL haberin olsun.
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------kredi çekecen...
DASK - Hayat sigortası - Tapu masrafı - Tahmini: 6000 TL haberin olsun.
-----------------------------iyimiş teşekkürler peki sen 100 küsür bin tl almışın ondan dlayımı 6 bin istediler ben 30 bin alsam yine 6binmi vericem
-
Peki arkadaşlar şu konuda hakkında bilgisi olan varmı
Bu internetteki ilanlar çok kazık fiyat olur acayip yüksek her satılık evi emlakcılar internetemi koyuyor yani gidip birebir kendimiz gezip internette olmayan uygun fiyatlı bir ev bulabilirmiyiz ?
KISACA : HERKEZ EVİNİ SATARKEN İNTERNETTE İLAN KOYUYORMU...
-
Bankalar,kişilerden aldığı ödünç paraya(mevduat) faiz öder ve bu topladığı mevduatı banka kredisi olarak yine tüketiciye verir ve karşılığında faiz alır..Bankalar bu 2 faiz arasındaki fark ile kar yapar.Yani bankanın ödediği faiz ile ödünç verdiği borcun karşılığında aldığı faiz arasındaki fark bankaya kar olarak kalır,bankalar kuruluş amacı budur.O yüzden senin fikir temelde mantık olarak hatalı :) Bu şekilde parayı ancak banka kazanır,senin banka parasıyla para kazanabilmenin tek yolu güzel bir işe yatırım yapıp kar elde etmektir..
-
Siyaseti borsayı takip et bi günde götüne güveniyorsan tiyoyla yada kendi bilgin doğrultusunda katla paranı.
Yada yine onları takip et altın al sat sürekli düştüğünde al yükseldiğinde sat şuanda en iyi yatırım o neden dersen eğer..
Yaz geldi düğün sezonu başladı altın yükseliyor ve İran ve Suriye savaşı kapıda onların her restleşmesinde en güvenli yatırım altın hoplayıp zıplayacaktır.
Benim o kadar param olsaydı öyle yapardım ki banka bana kredi vermiyr bırak krediyi kredi kartı vermiyor mimliyim yoksa çoktan zengindim:D::DD
-
diCk bunu yazdı:
-----------------------------Siyaseti borsayı takip et bi günde götüne güveniyorsan tiyoyla yada kendi bilgin doğrultusunda katla paranı.
Yada yine onları takip et altın al sat sürekli düştüğünde al yükseldiğinde sat şuanda en iyi yatırım o neden dersen eğer..
Yaz geldi düğün sezonu başladı altın yükseliyor ve İran ve Suriye savaşı kapıda onların her restleşmesinde en güvenli yatırım altın hoplayıp zıplayacaktır.
Benim o kadar param olsaydı öyle yapardım ki banka bana kredi vermiyr bırak krediyi kredi kartı vermiyor mimliyim yoksa çoktan zengindim:D::DD
-----------------------------eyv hocam güzel demişin de bu ev işini garanti yapmak gerek sonrasında kendi paramda böyle altın alıp satma işi yapabilirim teşekkürler yukarıdaki soruma cevap verecek olan varmı acaba ?