II. Geleneksel T.B.T Adana Buluşması [Kesin]
-
Tarih: 8 Temmuz Pazar
Bulusma Yeri: Istasyon Onunde ki Banklar ya da Ust Peron'da bekleyin
Bulusma Saati: 9.15
Nasil Tanicaz?: Compu'nun ayaginda mavi adidas ayakkabi bende de siyah kinetix var. Bende kırmızı pembe karisimi bir tisort olcak zaten.
Muhtemel Plan: Su borekcisinde kayfalti, gezis tozus, tariqat ralli organizasyonu, ogle yemegi, wireless takiliriz biraz duruma gore bakarik artik.
Mersinden gelecek olan arkadaslar saat 7:45 treni yola cikacaklar. saat 7:30 'da birbirinizi bulup trene birlikte binmeniz yararli olacaktir. Asagida lokasyona gore listelemeye calistim zaten. Onun disinda bir duzenleme yapilirsa bu topicten yapilacaktir. Son ana kadar da takip ederseniz hayriniza olur. Eger ekerseniz filam tariqat bekçisi marcoyu ustunuze salarim serefsizim.
Adana:
ComputerWolf
ReaL_KurD [aslen mardin]
aforizma
kuytul
vutkubay [kesin degil]
sunnetchi_efendy[kesin degil]
candas_seven
Mersin:
a4tech
Tornavida
Feragatt
KitZz
Iskenderun:
seLpak
Bilinmiyor:
HeYeT [kesin degil] -
7:45 cok erken, kalkamayabilirim.
-
2 gün kalmış ekenin aq ackca konusuom tornavida pankart hazırlıcak mersindekiler icin 7buckta bulusurz istasyonda hep beraber giderz.. tam 4 kisiyiz gerci bana biri ekicek gbi gelior ama olsn. kompartman bizimdr (: eken olurda 3 ksi olursak bi mal daha gelr kompartmana muhabbetin icine scar.. gerci öle tipler icin tornavidayla güzel planlar kurdk (: güzel olucak bu bulsma..
-
Bizde kirimizi hali sermiyoruz sana gel diye ,gelmemekte ozgursun...a4
-
Bu ne trip lam? Üç noktalar falan... ;P
-
senin uykunu mu bekliyecez lan pardüsücü tikky kılıklı hipi
-
bana da erken geldi,ama yapcak birşey yok.Gene benim kasıklar gezmekten pişik olacak galiba.Gelmeme olasılığım da var,gelmezsem arkamdan sövmeyin :)
-
hajı sen mersinde misin amk. sen 9:15 'te orada olacan :) gelmezsen trip yaparım ;D
-
bilinmiyor derken ben adanalıyım:)
-
len adanadan daha yeni ayrıldım be. keşke biraz daha önceden söyleseydiniz üzüldüm şimdi yaw!! tipinizi görmek iyi
olurdu bea. sizi cemaat evinde ağırlardım be hemde krallar gibi. karakuştan 5-6 kg et alırdık bizim evin balkonunda
(boğaz, pardon baraj manzaralı) size manyağ bi kebap/köfte gibi şeyler hazıRlardım ardından bolulu hasan ustaya gidip
tatlı yerdik sonra cinemaxde sinema yapardık. :(
Beyler vizyon kebaba gittinizi mi? adamların lahmacun süper hele birde kaşarlı patlıcanları var süper!!!
-
gluonpower bunu yazdı:
-----------------------------Beyler vizyon kebaba gittinizi mi? adamların lahmacun süper hele birde kaşarlı patlıcanları var süper!!!
-----------------------------pazrki ögle yemegndeki mekan belli oldu sanrm xD tabi arkdslar da kbl ederse